ins. olur senin bu ay bnim hem adet olmadim hem de test yaptim negatif cikti kanda carsamba bende doktora gidecem burda özele gidiyorum oysaki beraberde gorduk pik yapti sonra siliklesti ne sansim varmis benim ya hic bir sey düzgün gitmiyor hayirlisi ya valla olmadim diye simdi baya sinir oldum madem kanda yok neden olmadim diye düşünüyorum benim ne oldu anladim oli silikte degildi bildiğin koyuydu hatta diger ikinciside oyleydi acaba kimyasal mi oldu hos kimyasal ne onu bile bilmiyorumPco varmis bende sonunda biri direk dedi cok yumurtan var genç genç ama nazlı yumurtalarin her ay yumurtlama olmayabilit bos adet olabilirsin dedi yumurtlamadan yani. Benim testlerin silik cikmasi normal. Testler duzenli iliskiye girmeyenlerde iyi dedi doktor ovulayon icin.bu ay hem labaquick hem bir gebenin gunlugunden strip test sipatisi verdim bir suru testim oldu bakalim ne zaman piki gorucem
gittin mi doktoraPco varmis bende sonunda biri direk dedi cok yumurtan var genç genç ama nazlı yumurtalarin her ay yumurtlama olmayabilit bos adet olabilirsin dedi yumurtlamadan yani. Benim testlerin silik cikmasi normal. Testler duzenli iliskiye girmeyenlerde iyi dedi doktor ovulayon icin.bu ay hem labaquick hem bir gebenin gunlugunden strip test sipatisi verdim bir suru testim oldu bakalim ne zaman piki gorucem
Kimyasal sanirim dollenme oluyor rahme tutunamiyor mu oyle bisi galiba bende tam bilmiyorum. Seninki gec dollenme de degildi dimi oyle hatirliyorum canim hayirlisi olsun hakkinda. Senin olay da sıkıntı gecikiyor insan umutlaniyor ama olsun hayirlisi olsun canimins. olur senin bu ay bnim hem adet olmadim hem de test yaptim negatif cikti kanda carsamba bende doktora gidecem burda özele gidiyorum oysaki beraberde gorduk pik yapti sonra siliklesti ne sansim varmis benim ya hic bir sey düzgün gitmiyor hayirlisi ya valla olmadim diye simdi baya sinir oldum madem kanda yok neden olmadim diye düşünüyorum benim ne oldu anladim oli silikte degildi bildiğin koyuydu hatta diger ikinciside oyleydi acaba kimyasal mi oldu hos kimyasal ne onu bile bilmiyorum
Evet canim gittim pco varmis prowomen verdi ona basladim bu aksam. Ins bu ay yumurtlama olacak inaniyorum.birsuru genç genç yumurtalarım varmış sadece nazli dedi.birde sen gec menepoza girersin dedi. Amh degerimi de olcturdum bakalim hayirlisi canim rahatladim en azindan biri bisi dedi artik ilacimi kullancam testlerimi yapicam hangi aya nasip olursa artik yumurtlamami beklicem canimgittin mi doktora
ins. olur ya en iyisi doktor kontrolu bende bakayim bu ay ilkkez oyle oldum carsamba doktor ne diyecek acaba hormon testi isticem bir de ultrason ile baksin ins. birsey yoktur sen bence doktorun verdigi ilaci tek ic bu ay hakkinda hayırlısı cnmEvet canim gittim pco varmis prowomen verdi ona basladim bu aksam. Ins bu ay yumurtlama olacak inaniyorum.birsuru genç genç yumurtalarım varmış sadece nazli dedi.birde sen gec menepoza girersin dedi. Amh degerimi de olcturdum bakalim hayirlisi canim rahatladim en azindan biri bisi dedi artik ilacimi kullancam testlerimi yapicam hangi aya nasip olursa artik yumurtlamami beklicem canim
Aynen canim oyle yapicam baska bisey yapmicam ben iki ay once yaptirdigim hormon testlerini gösterdim direk pco dedi zaten hormonlarımda hic sıkıntı cikmadi bu zamana kadar ins seninde cikmaz canımins. olur ya en iyisi doktor kontrolu bende bakayim bu ay ilkkez oyle oldum carsamba doktor ne diyecek acaba hormon testi isticem bir de ultrason ile baksin ins. birsey yoktur sen bence doktorun verdigi ilaci tek ic bu ay hakkinda hayırlısı cnm
Canım çok geçmiş olsun.iyi ki gittin doktora.en azından şimdi takviye kullanarak hamiş kalırsın.vallahi sevindim senin adına.Aynen canim oyle yapicam baska bisey yapmicam ben iki ay once yaptirdigim hormon testlerini gösterdim direk pco dedi zaten hormonlarımda hic sıkıntı cikmadi bu zamana kadar ins seninde cikmaz canım
Sagol canımCanım çok geçmiş olsun.iyi ki gittin doktora.en azından şimdi takviye kullanarak hamiş kalırsın.vallahi sevindim senin adına.
kan verdim negatif ve hala olmadim neler oldu bu ay bana anlamadim ya negatif cikti kan
kan verdim negatif ve hala olmadim neler oldu bu ay bana anlamadim ya negatif cikti kan
Ben 3 ay kullandım canım. Doktorlar öneriyor genelde , yumurtlamayı hissediyor genelde kullananlarKizlar doktor bana prowomen verdi bunu kullanan oldu mu ise yaradimi basladim bakalim bugun umutluyum
Ins bendede oyle olur canim doktor da bana 3 ay kullan dedi ins hakkimizda hayırlısı olsunBen 3 ay kullandım canım. Doktorlar öneriyor genelde , yumurtlamayı hissediyor genelde kullananlar
AminIns bendede oyle olur canim doktor da bana 3 ay kullan dedi ins hakkimizda hayırlısı olsun
Kacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremediml 15.
Menstrual siklus 14. Gününde yaptım canımKacinci gun yaptiniz o günü? Ovulasyon testlerinde silikte olsa cikar. Kacinci gununuzdesiniz eger adet bitiminde itibaren basladiniz ve adete yakin yapmayi biraktiysaniz yaptiklariniz arasindaki en koyu olan gün pik yapmıştır benim gecen ay oyle oldu tam piki göremedim
Canim senin olay neydi unuttum ben ama c kadar koyuluk olmazsa yumurtlama olmamis oluyorMenstrual siklus 14. Gününde yaptım canım
Ovulasyon testimCanim senin olay neydi unuttum ben ama c kadar koyuluk olmazsa yumurtlama olmamis oluyor
Hamilelik testiyse bence hamilesinizEki Görüntüle 2764305 Gebelik testim bu şimdi ki sizde gebemiyim? Bir çizgi net diğeri pembe görünüyor ama kopkoyu değil birde C çizgisi çok mu solda.? Hata olabilir mi yorumlarnızı bekliyorum
Cizgi gayet net canim hamilesin bence ama emin olmak icin git kan ver ins hamilesindirEki Görüntüle 2764305 Gebelik testim bu şimdi ki sizde gebemiyim? Bir çizgi net diğeri pembe görünüyor ama kopkoyu değil birde C çizgisi çok mu solda.? Hata olabilir mi yorumlarnızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım şimdi kan verdim bekliyorum. Testi benim gibi çıkanlara bir örnek olur en azındanCizgi gayet net canim hamilesin bence ama emin olmak icin git kan ver ins hamilesindir
Evet gebelik testi. Kan testi de verdim bekliyorumHamilelik testiyse bence hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?