Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inspik gorursem testlerimi atarim karsilastiririz ins

Kizlar sepetin ustundeki iki gun oncesi digeri bugun durum ne sizce ? Catlamamis demi daha anlamayiz bunu

Eklentiler

• 8DA1548F-C69D-4F86-A4EE-CE50D9C74376.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 273
Kizlar sepetin ustundeki iki gun oncesi digeri bugun durum ne sizce ? Catlamamis demi daha anlamayiz bunu
Merhaba, vallahi siliklesmeye başlamış gibi ama tam catlama olmuş mu emin değilim hala devam ediyor da olabilir. Ben de kararsız kaldım :)

Merhaba. Adetimin son gününden beri ovülasyon testi yapıyorum. Çift çizgiye ilk en yakın 10 aralık sabah 11de yaklaştım. Aynı gün akşam yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Sonra dedimki 9 aralıkta da yapsaydım belki tam piki o zaman görücektim. Biz bugünleri değerlendirdik her gün. Ama bugün yani ayın 14ünde yine çift çizgiye yakın duruyor sanki. Pik mi sizce?
I

benimde bugün böle çıktı daha koyu olması gerekiyormuş öle diyolar

Başınız sağolsun. İnş herkes annelik duygusunu yaşasın

Benim de dün böyleydi, tam pik değil ama yine de değerlendirdim. Bugünkü sonucu atmıştım yukardan bakabilirsiniz. Tam koyulastı.

Merhaba, vallahi siliklesmeye başlamış gibi ama tam catlama olmuş mu emin değilim hala devam ediyor da olabilir. Ben de kararsız kaldım :)
Aslinda catlatma ignesini persembe yaptim ve bir kac gundur kasik agrim var ve pembe silik leke vardi aceba catladimi diye dusunmustum umarim catlamistirda tutar

Aslinda catlatma ignesini persembe yaptim ve bir kac gundur kasik agrim var ve pembe silik leke vardi aceba catladimi diye dusunmustum umarim catlamistirda tutar
Çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok yanlış bisey söylemiyim.. hakkınızda hayırlısı olsun. Aralık anneleri olalım

Benim de dün böyleydi, tam pik değil ama yine de değerlendirdim. Bugünkü sonucu atmıştım yukardan bakabilirsiniz. Tam koyulastı.
10 aralık'ta pik sanınca akşamına sol yumurtamdan ağrı hissetmiştim çatlıyor heralde diye. Yine belirsizlik ve kararsızlığa sürüklendim:)Ben de Sabah 10'da yapıyim tekrar belki koyulaşır. Teşekkür ederim.

Adetten 1 gün önce bile yumurtlayanlar oluyor stres yapmayın hiç testlere devam edin

Evet benimde araştırdığım kadarıyla tam koyu olması gerekiyormuş testleri bırakmadan yaparsak detaylı karşılaştırma yapabileceğiz sanırım

Merhaba, ben de bu ay başladım ovulasyon testine. Dediginiz gibi bugün yumurtlama görünüyor, degerlendirin ve siliklesene kadar test yapmaya devam edin

Evet benimde araştırdığım kadarıyla tam koyu olması gerekiyormuş testleri bırakmadan yaparsak detaylı karşılaştırma yapabileceğiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…