- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
Canim benimde oyle oldu sonraki gun adet oldum hos benim adetim erken oldu ama olsun bir haftadir koyulasiyordu benimde boyleKızlar demin ovulasyon testi yaptım.giderek koyulaşıyor.normalde bugün adet olmam lazımdı ama hala gelen giden yok.gebelik testi yaptım kaset olanlardan onda birşey çıkmadı.birde biliyorsunuz geçen hafta kandan baktırmıştım 0.1 çıkmıştı.iyice menyağa bağladım
Ay artık bende adet olsamda rahatlasam yaa.vallahi her yanım ağrı içinde geziyorum resmen.en azından her birlikte başlardık testlere yenidenCanim benimde oyle oldu sonraki gun adet oldum hos benim adetim erken oldu ama olsun bir haftadir koyulasiyordu benimde boyle
Ay artık bende adet olsamda rahatlasam yaa.vallahi her yanım ağrı içinde geziyorum resmen.en azından her birlikte başlardık testlere yeniCanim benimde oyle oldu sonraki gun adet oldum hos benim adetim erken oldu ama olsun bir haftadir koyulasiyordu benimde boyle
Ins canin olmaya çalışıyor vücudun bence benim de agrilar basladi megersem regl olcakmisimAy artık bende adet olsamda rahatlasam yaa.vallahi her yanım ağrı içinde geziyorum resmen.en azından her birlikte başlardık testlere yeni
Benimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimiEki Görüntüle 2739873
Bu da benim geç oluyor bende yumurtlama 21 günüm bugün
Canım bende öyle başlarım artık.ben daha adet olmadım ama bugün yarın olurum galiba.bugün yumurtlama günümle 16. Gün.normalde eğer testlerin gösterdiği gibi 14 aralıkta yumurtlamışsam en geç bugün hastalanmam lazım.yoksa problem var demektir çünkü hamile değilim bu kesinIns canin olmaya çalışıyor vücudun bence benim de agrilar basladi megersem regl olcakmisimben bu sefer adetin 5.gunu baslamicam 10.gununden baslicsm cok erken baslamistim oncekinde
Canım pik yapıp açılmaya başlamış bugünleri mutlaka değerlendirinKızlarrrr bende Pko luyum 28 Aralık pik yaptı 29 aralıkta da pozitif gibi duruyor sizde bakabilirmisiniz yumurtlamam devam ediyor anlamına mı geliyor acaba
Benimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Pko lu olduğum için acaba dedim yumurtam çatlamıcak mıCanım pik yapıp açılmaya başlamış bugünleri mutlaka değerlendirin
Canım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumuştumCanım bende öyle başlarım artık.ben daha adet olmadım ama bugün yarın olurum galiba.bugün yumurtlama günümle 16. Gün.normalde eğer testlerin gösterdiği gibi 14 aralıkta yumurtlamışsam en geç bugün hastalanmam lazım.yoksa problem var demektir çünkü hamile değilim bu kesin
Canım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumustumCanım bende öyle başlarım artık.ben daha adet olmadım ama bugün yarın olurum galiba.bugün yumurtlama günümle 16. Gün.normalde eğer testlerin gösterdiği gibi 14 aralıkta yumurtlamışsam en geç bugün hastalanmam lazım.yoksa problem var demektir çünkü hamile değilim bu kesin
Sanmam en koyu olan gun pik yapmıştır siliklesmeye başlamış tam siliklestigi gunde degerlendirinPko lu olduğum için acaba dedim yumurtam çatlamıcak mı14 gün den beri takip yapıyorum 26 Aralık sol kasığım ağırıyordu test yaptım iki çizgi çıktı sonra silikleşti
28 aralıkta sağ kasığım ağırmaya başladı test yapıyım dedim baktım pik olmuş hala sağ kasığım batıyor zaten her iki taraftan da yumurtlamış mı oluyorum. Kafam çok karıştı ya
Ben o piki hic göremedim ama gunde iki kere yapmak kafa karistiriyor hergün aksam 18de yapiyordum ben iki saat oncesinde sıvı almayi birakip.bence hergun ayni saatte bir kere yapmak yeterliBu testler de çok kafa karıştırıyor mu siz günde kaç defa test yapıyorsunuz maksimum
Canım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumustum
Sanmam en koyu olan gun pik yapmıştır siliklesmeye başlamış tam siliklestigi gunde degerlendirin
Bende onu diyorum zaten canım benim bugün 16.gün ve bende tık yokCanım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumustum
Sanmam en koyu olan gun pik yapmıştır siliklesmeye başlamış tam siliklestigi gunde degerlendirin
28 aralık pik yapmış canım.o günü ve devamı 3 günü değerlendirin mutlakaTestlerim bunlar
Gec dollenme de olabilir kan testini ne zaman yaptirmistin? Birde düzensiz oluyormuydun ben mesela 2 ay olmayip ilacla oluyorum eger boyle degilsen bece tekrar kan verBende onu diyorum zaten canım benim bugün 16.gün ve bende tık yok
Tamam canım28 aralık pik yapmış canım.o günü ve devamı 3 günü değerlendirin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?