Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar demin ovulasyon testi yaptım.giderek koyulaşıyor.normalde bugün adet olmam lazımdı ama hala gelen giden yok.gebelik testi yaptım kaset olanlardan onda birşey çıkmadı.birde biliyorsunuz geçen hafta kandan baktırmıştım 0.1 çıkmıştı.iyice menyağa bağladım

Eklentiler

• 20201229_001139.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20201229_000940.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 66
Canim benimde oyle oldu sonraki gun adet oldum hos benim adetim erken oldu ama olsun bir haftadir koyulasiyordu benimde boyle

Ay artık bende adet olsamda rahatlasam yaa.vallahi her yanım ağrı içinde geziyorum resmen.en azından her birlikte başlardık testlere yeni
Ins canin olmaya çalışıyor vücudun bence benim de agrilar basladi megersem regl olcakmisimben bu sefer adetin 5.gunu baslamicam 10.gununden baslicsm cok erken baslamistim oncekinde

Kızlarrrr bende Pko luyum 28 Aralık pik yaptı 29 aralıkta da pozitif gibi duruyor sizde bakabilirmisiniz yumurtlamam devam ediyor anlamına mı geliyor acaba

Eklentiler

• 4C8676E1-FDF8-4911-9D9F-D1E5302506E5.jpeg
    180 KB · Görüntüleme: 55
Ins canin olmaya çalışıyor vücudun bence benim de agrilar basladi megersem regl olcakmisimben bu sefer adetin 5.gunu baslamicam 10.gununden baslicsm cok erken baslamistim oncekinde
Canım bende öyle başlarım artık.ben daha adet olmadım ama bugün yarın olurum galiba.bugün yumurtlama günümle 16. Gün.normalde eğer testlerin gösterdiği gibi 14 aralıkta yumurtlamışsam en geç bugün hastalanmam lazım.yoksa problem var demektir çünkü hamile değilim bu kesin

Benimki de böyle dün pik yaptı bugün hala pozitif dimi
Canım pik yapıp açılmaya başlamış bugünleri mutlaka değerlendirin
Pko lu olduğum için acaba dedim yumurtam çatlamıcak mı 14 gün den beri takip yapıyorum 26 Aralık sol kasığım ağırıyordu test yaptım iki çizgi çıktı sonra silikleşti
28 aralıkta sağ kasığım ağırmaya başladı test yapıyım dedim baktım pik olmuş hala sağ kasığım batıyor zaten her iki taraftan da yumurtlamış mı oluyorum. Kafam çok karıştı ya

Canım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumuştum

Canım 10 ile 16 gun arasi olunuyormus bir yerde okumustum
Sanmam en koyu olan gun pik yapmıştır siliklesmeye başlamış tam siliklestigi gunde degerlendirin

Bu testler de çok kafa karıştırıyor mu siz günde kaç defa test yapıyorsunuz maksimum
Ben o piki hic göremedim ama gunde iki kere yapmak kafa karistiriyor hergün aksam 18de yapiyordum ben iki saat oncesinde sıvı almayi birakip.bence hergun ayni saatte bir kere yapmak yeterli

Testlerim bunlar

Eklentiler

• C420204A-3D52-4B9A-A753-1A30E1EE9043.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 77
  • B4CDE39D-997B-4127-9338-F9FD23AA20F0.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…