Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik olduğunuz zaman haber verir misiniz? Merak ettim kaçınca günü buluyor.

Sonuc ne oldu acaba

Sonuc ne oldu acaba
Malesef negatif

Bu akşam rahatsızlandım 5-6 gündür çok ağrım var, kadın doğum hekimi gördü. Beta hcg sonucum negatif. Rahim kalınlaşmış. Adet olamazsan 1 hafta 10 gün sonra gel bakalım dedi. Geç döllenme olma ihtimaline karşı. Ama sanmıyorum. Bi dahaki aya artık.

Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu hayatta en çok anne olmak istedim, nasip olsun isteyen ve hak eden her kadına..

Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bat 28 Aralık son adet tarihim 19 Kasım adet bitiminden beri yapıyorum bu gün adetimin 39. Günü hala pik göremedim adetimmyaklasti pcos um var ne zaman olacak bakalım.

Merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bat 28 Aralık son adet tarihim 19 Kasım adet bitiminden beri yapıyorum bu gün adetimin 39. Günü hala pik göremedim adetimmyaklasti pcos um var ne zaman olacak bakalım.
Bende aynı durumdayım 25 gındur pik göremedim pcos yok sadece adeylefım duzensız son ay duzensız geldi beklıyorum sabırsızlıkla pik olmadan gebelikte olmaz erken gebelik testi yaptı zaten negatif cıktı

Bende aynı durumdayım 25 gındur pik göremedim pcos yok sadece adeylefım duzensız son ay duzensız geldi beklıyorum sabırsızlıkla pik olmadan gebelikte olmaz erken gebelik testi yaptı zaten negatif cıktı
Bende goremedim 27.gunumdeyim hala tam olarak pik yok.ama ben bir anda normalden koyulasip iki gun sonra bir anda belirgin siliklesen gunde yumurtladim diye düşünüyorum umarim oyledir bendede pcos yok adet duzensizligi var hakkimizda hayirlisi.bazi bayanlar tam piki gormeyebilirmis yumurtlama da burda bi arkadas oyle söylemişti

sizce pik mi ?

Eklentiler

• EF6FDDDE-D6ED-4590-9CD3-CAC43DDB7B7D.jpeg
    167,9 KB · Görüntüleme: 41
Ama hiç pik görmeden gebe kalabılırmıyız kı acaba yunurtlamuyor muyum sorun mu var dıye dusuncelere olustu

Ama hiç pik görmeden gebe kalabılırmıyız kı acaba yunurtlamuyor muyum sorun mu var dıye dusuncelere olustu
Ben o kadar cok doktara gittim ki hicbisi yok dediler bazen adet olamiyorum ilac kullanamadan. Stres diyen oldu,kilo ver diyen oldu ki obez olmama ragmen son gittigim doktorda seni boyle kabul etmek gerek dedi banabende bu ay basladim ovulasyon testi yapmaya ayni benimkide tam pik olmadi bende anlamadim kendimi avutuyorum işte. Bu ay hamile kalmazsamki bence degilim hic hamileymisim gibi belirtim yok tahmini bat 5 gun 31inde gecen aya gore dusunursem olmam lazım regl gorursem doktor araştırıyorum tekrar gidicem

Bende 27 Aralık bat ama erken gebelik testim negatif o yuzden umudum yok önümüzdeki ay ınsallah olur hepımızın

kızlar bugün ovulasyon testim pik yaptı çok koyu, dün akşam eşimle ilişki oldu. Bu akşam mı ilişki olsa yoksa yarın sabah 12 gibi olsa spermler için daha mı iyi olur? Bunu soruyorum çünkü eşim sperm testi yaptırmadı henüz, iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Yarın öğlen 12 gibi olsa iki ilişki arasında 40 saat olacak. çatlama da yarın olur. Yada İlişki hem dün oldu, hem bugün hem de yarın mı olsa daha iyi olur sizce? Bi kısım diyor ki iki günde bir ilişki daha iyi, bi kısım da her gün olsun çok farketmiyor diyor. Sizce?

Arkadaslar meraba 10 gunden beri sabah akşam olivasyon testi yapiyorum ve az once 14 gun aksam olani sanki pik olmuş aslinda tam anlamiyorum ilkkez yapiyorum yorumlarsaniz sevinirim

Eki Görüntüle 2748295 Arkadaslar meraba 10 gunden beri sabah akşam olivasyon testi yapiyorum ve az once 14 gun aksam olani sanki pik olmuş aslinda tam anlamiyorum ilkkez yapiyorum yorumlarsaniz sevinirim
Yarin da ayni saatte yapin o zaman anlasilir daha da koyulasir gibi siz yinede degerlendirin bugünü.siliklesirse yarin yumurtaniz catlamis olur o gunu de degerlendirin ama daha pik yok gibi yarin pik olabilir

Bilmiyorum ya hayırlısı ama niye oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…