- 26 Eylül 2024
- 366
- 125
- 18
- 27
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
Teşekkür ederim yorumun icinEvet en sondaki test pik bence bende de pcos var döngümün 20 veya 21. Gunu yumurtlama oluyor
Merhaba en sondaki pikMerhaba, bende pcos var iki aydır yumurtlama olmuyor, kist oluşuyordu. En son duphaston ve civanlercemi cayi kullandim, 1 martta regli oldum. Ovulasyon testlerim yukardan asagi dogru, en koyu cikan bugunun testi. Bugün reglimin 20. Gunu, sizce pik mi teste devam edeyimmi? Pcos oldugu icin gec yumurtlama oluyor diye okumustum ama benzer deneyimi olan var mi?
Teşekkürler
Bana da pik gibi geldi ama devam ediem yapmaya testi yine de, aylardir ilk kez gordum bu koyulugu, bende de olmuyo yumurtlamaMerhaba en sondaki pik
Civanpercemi çayını nasıl yaptınız bende duphaston kullanıyorum adet olmak için pkos var yumurtlama olmuyor
Amin inşallah canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinBana da pik gibi geldi ama devam ediem yapmaya testi yine de, aylardir ilk kez gordum bu koyulugu, bende de olmuyo yumurtlamasubatta doktora gittim ultrasonda bakti kist dedi gebelik testi negatifti gecikmenin 13. Gunuydu duphaston verdi 10 gun kullandim bitti, biteli 5 gun oldu gelmemisti, civanpercemini Aktardan aldım kaynamis suya cok kucuk bir tutam kattim bes dk beklettim sadece, aci oluyo yoksa cok, iki gun ictim gunde bir bardak, ucuncu gun geldi. Duphastondan da gelmis olabilir ama normalde ben tarlusal kullandigimdada 10 gunu bulurdu çay etki etmis olabilir diye düşündüm. Bir onceki ayda kist vardi ama o zaman onuncu gecikme gununde kendi gelmisti. Ama bitkiye alerjiniz vs olmasin ben bir kac yudum aldim on bes dk bekledim oyle devam ettim cok sukur bisey olmadi. Test edin sizde isterseniz.
Yumurta gelisimi icin inositol icerikli procieve f aliyorum orzax firmasi pembe kutu
İnsallah tez zamanda bebek haberi aliriz
Teşekkür ederim, hepimize sifa olsun, Allah hepimize sağlıklı bebisler versin inşallahAmin inşallah canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinşifa olsun alerjim yok kuzum çok eskiden içmiştim ama unuttum hatta evde var ama kullanmamıştım onu içeceğim.aynen benimde öyle ilaç bitince hemen gelmiyor 3-4-5 gün olabiliyor.bu ay soğan kürü yaptım diğer ay civan perçemi yapayim.aktar testere dişli ile karıştır yap dedi bilemedim.inostol içiyorum şuan ama o markayida deneyeyim maxijuno da güzel içeriği baya iyi.cok teşekkür ederim. Kesin pik bir üç gün değerlendirin inşallah güzel haberi alirsiniz ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun ve hatta ilişkide bel altına yastık koyarak yapın bence benim ilk gebeligimde öyle yapmıştım.
Yok canım ben ilaçla adet görüyorum hiç duzenim yok oldum olası. amin inşallahTeşekkür ederim, hepimize sifa olsun, Allah hepimize sağlıklı bebisler versin inşallah
Dediklerine dikkat edeyim yastik koymuyordum ben sadece yarim saat yatiyordum kalkmiyordum. Yastik da koyayaim.
İnositol iceren bir suru takviye var cogu aynidir marka farkli zaten her doktor anlaşmalı oldugunu veriyor. Sogan kurunu yapamiyorum ben cok kotu tadi kokusu
Reglin duzenli miydi senin?
Benimde oyleydi eskiden, evlendikten sonra duzene girdi cok şükür, bebek denedik diye iki aydir bozulduYok canım ben ilaçla adet görüyorum hiç duzenim yok oldum olası. amin inşallah
Evet pik olmuş.. bende pcos var ve döngünün 28. Gününde pik gördüm iki gün bugün çatladıMerhaba, bende pcos var iki aydır yumurtlama olmuyor, kist oluşuyordu. En son duphaston ve civanlercemi cayi kullandim, 1 martta regli oldum. Ovulasyon testlerim yukardan asagi dogru, en koyu cikan bugunun testi. Bugün reglimin 20. Gunu, sizce pik mi teste devam edeyimmi? Pcos oldugu icin gec yumurtlama oluyor diye okumustum ama benzer deneyimi olan var mi?
Teşekkürler
Bu testten sonraki gun siliklesti, pik gunu degil ama ertesi günü degerlendirdik, umarim yakalayabildikEvet pik olmuş.. bende pcos var ve döngünün 28. Gününde pik gördüm iki gün bugün çatladı
Çatlama günü değerlendirmeniz büyük önem taşıyor zaten. Gün aşırı ise sıkıntı yok Allah'ın izniyle verisi nasip kismetBu testten sonraki gun siliklesti, pik gunu degil ama ertesi günü degerlendirdik, umarim yakalayabildikgun asiri deniyoruz 9 marttan beri
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinÇatlama günü değerlendirmeniz büyük önem taşıyor zaten. Gün aşırı ise sıkıntı yok Allah'ın izniyle verisi nasip kismet
Amiinnnİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?