• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve hamilelik

BirMuhendisHanim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
43
14
8
Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.

Eklentiler

• IMG_0739.jpeg
    IMG_0739.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 228
Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Ay çok iyi olmuş ya paylaştığınız. Bende de çok fazla ovülasyon test kalmıştı o şekilde denicektim tabi bat gelmeden ama bakalım. Hayırlı olsun bebişiniz🌸

Merhaba arkadaslar

Konudan bağımsız ama ne mühendisisiniz 😂

Merhaba zorunlu kürtaj oldum ve 14. Günüm yumurtlama başladı mı merak ediyorum. Benim gibi bu süreçten geçen var mı acaba

Merhaba arkadaslar

Siz bu surecten gecmişsiniz bı bakarmısınız testlere

Merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıldır evliyim ve pcosluyum. Son üç dört aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtladigim günleri takip etmek için. Son adet tarihim ocak2 ben şubat 2 de yumurtladim ve o günu değerlendirdim fakat subat 4 de bende lekelenme yaşandı neden acaba bundan bor hafta önce gebelik testi yaptim negatifti yani sorum şu yumurtladiktan iki gun sonra neden lekelenmme yaşadom normai bu

Merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıldır evliyim ve pcosluyum. Son üç dört aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtladigim günleri takip etmek için. Son adet tarihim ocak2 ben şubat 2 de yumurtladim ve o günu değerlendirdim fakat subat 4 de bende lekelenme yaşandı neden acaba bundan bor hafta önce gebelik testi yaptim negatifti yani sorum şu yumurtladiktan iki gun sonra neden lekelenmme yaşadom normai bu
Çok çok nadir yumurtlama zamanı lekelenme olabiliyormuş veya ilişki olduysa tahriş olmuş da olabilir ilişkiden sonra olabiliyor bazen

Merhaba arkadaslar

Kesinlikle katılıyorum ben de hamileymişim ama bilmiyordum ovulasyon testim 5 gün üstüste pik verdi test yaptım pozitif çıktı kanda da pozitifi gördüm. Beta değeri yüksekken bence ovulasyon testi de pozitif veriyor.

Eklentiler

• IMG_2073.jpeg
    IMG_2073.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_2084.jpeg
    IMG_2084.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 194
Kesinlikle katılıyorum ben de hamileymişim ama bilmiyordum ovulasyon testim 5 gün üstüste pik verdi test yaptım pozitif çıktı kanda da pozitifi gördüm. Beta değeri yüksekken bence ovulasyon testi de pozitif veriyor.
Merhaba bugün doktora gidecektiniz gittiniz mi degeriniz 938 di galiba keseyi gordunuzmu

Bugün kaçıncı gününüz? Daha olmamış olabilir yapmaya devam edin bence. Y Yasmizee
Bugun 15. Gün dun aksam yapmiştım14. Gün yani silik cıkmıstı şimdi birdaha yaptım en sonkınden bır tık koyu gıbı aksam yıne tekrar edecegım sıze atsam sıkıntı olurmu inanın ilk takip denemem oldugu için cızgıleri anlayamıyorum
İlk yaptıgımda sılık oluyorlar bekledıkce koyulasıyor yaklaık 4 5 saat sonra o yuzden ılk bır saatin ıcındekı çizgiyimi kaale almalıyım bekleyen cizgiyimi bilemedim

Bu arada famera kullandım 5 gun suan catlatma ıgnesı olmadan kendı catını bulmaya yakalamaya calısıyorum ilk ilişki dün gece oldu

Bu arada famera kullandım 5 gun suan catlatma ıgnesı olmadan kendı catını bulmaya yakalamaya calısıyorum ilk ilişki dün gece oldu
Son adetinin ilk gününü, ortalama iki adet başlangıcın arası geçen günü öğrenebilir miyim acaba. Biraz daha detay bilirsem elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim :KK15:

Son adetinin ilk gününü, ortalama iki adet başlangıcın arası geçen günü öğrenebilir miyim acaba. Biraz daha detay bilirsem elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim :KK15:
Canım 24 ocak son adet günüm.adetlerim duzensız ama genelde 30 günde oluyorum pko var bazen ıkı uc gecebiliyor gecen ay ovıtrella oldum ve 18. Gun adet oldum normalde 14 gun sonra olmm gerekırdı tam adet gunumde olmustu

Aralık ayı için de ayın 24 ü son adet günün ve ilk test 4 Ocak, eğer yanlış anlamadıysam. Benim pik günüm adetim bittikten 4 gün sonraydı, yumurtlamam ise pikin ertesi günü oldu.
Gönderdiğin kaset testlerde pik ya da yumurtlama görünmüyor.
Bu ay için adet günün bittiği gün başlayıp, iki çizgide belirgin bir şekilde koyu olana kadar tekrar yap lütfen.
Ovulasyon takibinde ben çubuk testlerden kullandım (innovita marka, internetten 30lu alabilirsin) sana da bunu öneririm, kaset testler çok kullanışlı olmuyor.

Back