• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve hamilelik

BirMuhendisHanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
30
10
3
33
Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.

Eklentiler

• IMG_0739.jpeg
    IMG_0739.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Ay çok iyi olmuş ya paylaştığınız. Bende de çok fazla ovülasyon test kalmıştı o şekilde denicektim tabi bat gelmeden ama bakalım. Hayırlı olsun bebişiniz🌸

Back