Hadi inşallahUmarım hepimiz en kısa sürede hayaline kavuşsun bu tarifsiz bir dert :) benimki de kalbim kadar temiz çıkacak muhtemelen oyuzden test yapmıyorumkendime söz verdim birdaha gecikmeye girmeden test yapmayacağım diye ama içim içimi yiyor :) güzel bir haber alırsam haber vereceğim size kocaman sevgiler
MerhabaHadi inşallahbütün güzel enerjilerimi gönderiyorum olmazsa da doğru bir zamanı vardır diyerek kendimizi strese sokmayalım
Ayyy olur mu dersiniz?Merhababugün reglime 1 gün kaldı ve ben dayanamadım gebelik testi yaptım ekteki gibi silik bir çizgi var sanki ama emin olamadım kuruma çizgisi de olabilir
Tekrar test yaptınız mı veya kan verdiniz mi?Merhababugün reglime 1 gün kaldı ve ben dayanamadım gebelik testi yaptım ekteki gibi silik bir çizgi var sanki ama emin olamadım kuruma çizgisi de olabilir
adet günüme kadar testlerden yapmayı düşüyorum koyulaşacak mı ona bakıcam .. inşallah vardırEki Görüntüle 3417799 Merhaba kızlar inşallah biri görüp yardımcı olabilir benim adetime daha 6 gün var aslında ama yine de bir denemek istedim evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testiyle denedim sonuç fotoğrafta ki gibi çıktı sizce var mıdır ?
Ben olsam meraktan duramam gidip Hcg testi alırdımadet günüme kadar testlerden yapmayı düşüyorum koyulaşacak mı ona bakıcam .. inşallah vardır
Evet haklısın ama 2 senedir negatif sürekli negatif görmekten yalancı pozitiflerden o kadar canım yandı ki cesaret edemiyorum artıkBen olsam meraktan duramam gidip Hcg testi alırdım
Ama 3 gün daha bekleyip erken gebelik testi deniyormuşEvet haklısın ama 2 senedir negatif sürekli negatif görmekten yalancı pozitiflerden o kadar canım yandı ki cesaret edemiyorum artık
Ama 3 gün daha bekleyip erken gebelik testi deniyormuş
Anlıyorum inşallah en yakın zamanda yüzümüz gülerEvet haklısın ama 2 senedir negatif sürekli negatif görmekten yalancı pozitiflerden o kadar canım yandı ki cesaret edemiyorum artık
Amin inşallahAnlıyorum inşallah en yakın zamanda yüzümüz güleryalancı pozitiflere çok şaşıyorum nasıl çıkabilir diye
Benim de reglime 3 gun var, benim de ovülasyon testim böyle. Bugün sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif. 5-6 aydır deniyoruz biz de, inşallah bu ay pozitifi görürüz.Eki Görüntüle 3417918
Bugün tekrar ovülasyon testi yaptın yine böyle çıktı ama bilemedim anlayamıyorum
Bende sizin gibiyim ovulasyonum sizden daha koyu belirsizlik içindeyimEki Görüntüle 3417918
Bugün tekrar ovülasyon testi yaptın yine böyle çıktı ama bilemedim anlayamıyorum
Bende bugün tekrar yaptın ve daha da koyulaştım paylaştım hatta ama işte bende anlayamadım güvenmekte istemiyorum yine üzülmekten korkuyorumBende sizin gibiyim ovulasyonum sizden daha koyu belirsizlik içindeyim
Nerde canım ben görmedim bugün attığınıBende bugün tekrar yaptın ve daha da koyulaştım paylaştım hatta ama işte bende anlayamadım güvenmekte istemiyorum yine üzülmekten korkuyorum
Seninki koyu değil ama kuzum t harfi c’yi geçiyor koyuluktaBende bugün tekrar yaptın ve daha da koyulaştım paylaştım hatta ama işte bende anlayamadım güvenmekte istemiyorum yine üzülmekten korkuyorum