Evet ovulasyon testim koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım hemen 2. çizgi çıktıHayırlı olsun acaba ovulasyon testi ile mi öğrendiniz gebelik testimi yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ovulasyon testim koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım hemen 2. çizgi çıktıHayırlı olsun acaba ovulasyon testi ile mi öğrendiniz gebelik testimi yaptınız
Sağlıkla inşallah hayırlı olsunBende dün böyle çıktı gebeyim bugün öğrendim benimde reglime 5 gün var sen bi test yap
benim paylastıgım gibi miydi yoksa daha mı koyuydu t çizgisi?Evet ovulasyon testim koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı
Evet canım ovulasyonla öğrendimHayırlı olsun acaba ovulasyon testi ile mi öğrendiniz gebelik testimi yaptınız
1 tık daha koyu benim testimbenim paylastıgım gibi miydi yoksa daha mı koyuydu t çizgisi?
az once genelik testi yaptım, bat normalde yarın, testime bakar mısınız?Bende dün böyle çıktı gebeyim bugün öğrendim benimde reglime 5 gün var sen bi test yap
Hayırlısı olsun bence bebek geliyor allahım kucağına almayı nasip etsin yarın kan testi ver benceaz once genelik testi yaptım, bat normalde yarın, testime bakar mısınız?
cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin, o kadar cok istedimki aylardır bu haberi bekliyodum, insallah kimyasal gebelik degildir, haftaici doktordan randevu aldım belki kese flnda gorunur diyeHayırlısı olsun bence bebek geliyor allahım kucağına almayı nasip etsin yarın kan testi ver bence
Hayırlı olsun çook sevindimmm sağlıkla gelsinaz once genelik testi yaptım, bat normalde yarın, testime bakar mısınız?
Evet kuzum hamilesin gözün aydınnnnaz once genelik testi yaptım, bat normalde yarın, testime bakar mısınız?
amin insallahHayırlı olsun çook sevindimmm sağlıkla gelsinne zamandır istiyordun birde kaçıncı ovulasyon denemen
Silik falan değilki gayet netttttamin insallahdort ay boyunca ovulasyon takibi yaptım ama gebelik olmadı, bu ay takip etmicem dedim fakat kasık agrım ve akıntımdan yumurtlama gunumu anlamıstım, yumurtlamadan sonra birkac belirti hissedince adete yakın elimdeki ovulasyon testlerini denedim iki gun ust uste koyu cıkınca bugun gebelik testi yaptım ve silik cizgiyi gordum, insallah kimyasal gebelik degildir cok ama cok heyecanlıyım
![]()
icim icime sıgmıyo okdr cok istiyodum ki Allah’a sukurler olsunEvet kuzum hamilesin gözün aydınnnn
Güzel haberler al canım iyi düşün bu çok önemliicim icime sıgmıyo okdr cok istiyodum ki Allah’a sukurler olsuninsallah bi sorun cıkmaz kimyasal fln degilidr haftaici kan vericem dualarınızı esirgemeyin
![]()
aslında her ay kasık agrısı cekiyodum hatta bazen psikolojik olarak midem bile bulanıyoduGüzel haberler al canım iyi düşün bu çok önemliAllah’ın izniyle
yumurtlamadan sonraki belirtilerin neydi hissettiğin
Çok erken zaten canım insan isteyince kendini dinliyor bişey olsada gebeliğe yorsak diye:)) benım göğüslerimde adet öncesi dehşet agrır dokunamam şuan ne agrı ne bişey resmen belirti arıyorumaslında her ay kasık agrısı cekiyodum hatta bazen psikolojik olarak midem bile bulanıyoduama bu ay yumurtlamadan bikac gun sonra goguslerimde hassasiyet basladı benim normalde adet oncesi goguslerimde belirti olmaz hatta var mı yok mu diyede yoklarım ama bu ay dedigim gibi hafif hafif sızlama basladı sonra dolgunluk oldu yururken bile agırlıgını hissdiyodum, birde sol kasıgımda segirme gibi ara ara batmalar oldu. bunlardan baska bi belirtim yok akıntımda yogunluk yada bel agrısı vs olmadı bende
aynen oyleÇok erken zaten canım insan isteyince kendini dinliyor bişey olsada gebeliğe yorsak diye:)) benım göğüslerimde adet öncesi dehşet agrır dokunamam şuan ne agrı ne bişey resmen belirti arıyorum![]()
Merhaba hoşgeldiniz bazen 2 kez yumurtlama yaşayabiliyoruz ya da gebe de olabilirsiniz isterseniz birde gebelik testi yapın inş gebesinizdirMerhaba bayanlar aranıza yeni katıldım.
Adetime 5 6 gün var ovülasyon testi yaptım fotograftaki gibi cıktı. (Yumurtlamayı çatlamayı 10 11 gün önce gördüm testte) gebelik ihtimali var mıdır acaba?
HosbuldumMerhaba hoşgeldiniz bazen 2 kez yumurtlama yaşayabiliyoruz ya da gebe de olabilirsiniz isterseniz birde gebelik testi yapın inş gebesinizdir![]()