• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cooly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende dün böyle çıktı gebeyim bugün öğrendim benimde reglime 5 gün var sen bi test yap
az once genelik testi yaptım, bat normalde yarın, testime bakar mısınız?

Eklentiler

• 3380872D-8245-41B9-A57B-C698E33D9ACC.webp
    3380872D-8245-41B9-A57B-C698E33D9ACC.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 49
Hayırlısı olsun bence bebek geliyor allahım kucağına almayı nasip etsin yarın kan testi ver bence
cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin, o kadar cok istedimki aylardır bu haberi bekliyodum, insallah kimyasal gebelik degildir, haftaici doktordan randevu aldım belki kese flnda gorunur diye

Hayırlı olsun çook sevindimmm sağlıkla gelsin 🍀💝 ne zamandır istiyordun birde kaçıncı ovulasyon denemen
amin insallah 🤲🏻 dort ay boyunca ovulasyon takibi yaptım ama gebelik olmadı, bu ay takip etmicem dedim fakat kasık agrım ve akıntımdan yumurtlama gunumu anlamıstım, yumurtlamadan sonra birkac belirti hissedince adete yakın elimdeki ovulasyon testlerini denedim iki gun ust uste koyu cıkınca bugun gebelik testi yaptım ve silik cizgiyi gordum, insallah kimyasal gebelik degildir cok ama cok heyecanlıyım 🙈

amin insallah 🤲🏻 dort ay boyunca ovulasyon takibi yaptım ama gebelik olmadı, bu ay takip etmicem dedim fakat kasık agrım ve akıntımdan yumurtlama gunumu anlamıstım, yumurtlamadan sonra birkac belirti hissedince adete yakın elimdeki ovulasyon testlerini denedim iki gun ust uste koyu cıkınca bugun gebelik testi yaptım ve silik cizgiyi gordum, insallah kimyasal gebelik degildir cok ama cok heyecanlıyım 🙈
Silik falan değilki gayet nettttt

icim icime sıgmıyo okdr cok istiyodum ki Allah’a sukurler olsun 🤲🏻 insallah bi sorun cıkmaz kimyasal fln degilidr haftaici kan vericem dualarınızı esirgemeyin 🌸
Güzel haberler al canım iyi düşün bu çok önemli 🥰🥰 Allah’ın izniyle 🙏 yumurtlamadan sonraki belirtilerin neydi hissettiğin

Güzel haberler al canım iyi düşün bu çok önemli 🥰🥰 Allah’ın izniyle 🙏 yumurtlamadan sonraki belirtilerin neydi hissettiğin
aslında her ay kasık agrısı cekiyodum hatta bazen psikolojik olarak midem bile bulanıyodu 😊 ama bu ay yumurtlamadan bikac gun sonra goguslerimde hassasiyet basladı benim normalde adet oncesi goguslerimde belirti olmaz hatta var mı yok mu diyede yoklarım ama bu ay dedigim gibi hafif hafif sızlama basladı sonra dolgunluk oldu yururken bile agırlıgını hissdiyodum, birde sol kasıgımda segirme gibi ara ara batmalar oldu. bunlardan baska bi belirtim yok akıntımda yogunluk yada bel agrısı vs olmadı bende

aslında her ay kasık agrısı cekiyodum hatta bazen psikolojik olarak midem bile bulanıyodu 😊 ama bu ay yumurtlamadan bikac gun sonra goguslerimde hassasiyet basladı benim normalde adet oncesi goguslerimde belirti olmaz hatta var mı yok mu diyede yoklarım ama bu ay dedigim gibi hafif hafif sızlama basladı sonra dolgunluk oldu yururken bile agırlıgını hissdiyodum, birde sol kasıgımda segirme gibi ara ara batmalar oldu. bunlardan baska bi belirtim yok akıntımda yogunluk yada bel agrısı vs olmadı bende
Çok erken zaten canım insan isteyince kendini dinliyor bişey olsada gebeliğe yorsak diye:)) benım göğüslerimde adet öncesi dehşet agrır dokunamam şuan ne agrı ne bişey resmen belirti arıyorum 😊😊😊

Çok erken zaten canım insan isteyince kendini dinliyor bişey olsada gebeliğe yorsak diye:)) benım göğüslerimde adet öncesi dehşet agrır dokunamam şuan ne agrı ne bişey resmen belirti arıyorum 😊😊😊
aynen oyle 😊 bende kac aydır kesin hamileyim kasık agrım var midem bulanıyo sanki fln diyodum ama bu ay bıraktım resmen ovulasyon takibi bile yapmadım ama nasip iste Allah nezmn ol derse ozmn oluyo ☺🤲🏻

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım.
Adetime 5 6 gün var ovülasyon testi yaptım fotograftaki gibi cıktı. (Yumurtlamayı çatlamayı 10 11 gün önce gördüm testte) gebelik ihtimali var mıdır acaba?

Eklentiler

• 20210117_161058.webp
    20210117_161058.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210117_161138.webp
    20210117_161138.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım.
Adetime 5 6 gün var ovülasyon testi yaptım fotograftaki gibi cıktı. (Yumurtlamayı çatlamayı 10 11 gün önce gördüm testte) gebelik ihtimali var mıdır acaba?
Merhaba hoşgeldiniz bazen 2 kez yumurtlama yaşayabiliyoruz ya da gebe de olabilirsiniz isterseniz birde gebelik testi yapın inş gebesinizdir 💞

Back
X