• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

perimasali00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
37
3
1
31
Benim adet tarihim üç gündür geçiyo dün test yaptım pozitif çıktı ama biraz silikti bu sabah tekrar yapayım dedim testi yaptım yaparken yere düşürdüm negatif çıktı acaba test bozuk olabilirmi

Benim adet tarihim üç gündür geçiyo dün test yaptım pozitif çıktı ama biraz silikti bu sabah tekrar yapayım dedim testi yaptım yaparken yere düşürdüm negatif çıktı acaba test bozuk olabilirmi
Canım testlerini görebilir miyim atma imkanım var mı resimlerini

Eklentiler

• CAD7F81F-1C32-4B89-9BAB-80EBF8A31EFB.webp
    CAD7F81F-1C32-4B89-9BAB-80EBF8A31EFB.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 70
Yani siz bilirsiniz ben reglime 4 gün kala şüphelendim kan verdim 43 gibi bi değerle öğrendim beklemek isterseniz bekleyin
ilk gebeliğim kürtaj oldu kalp atışı durmuştu onda bi gün gecikince yaptım öğrenmiştim o yüzden korkuyorum ayrıca belirtiniz var mıydı varsa neydi

ilk gebeliğim kürtaj oldu kalp atışı durmuştu onda bi gün gecikince yaptım öğrenmiştim o yüzden korkuyorum ayrıca belirtiniz var mıydı varsa neydi
Benim ki bi rüya görmemle oldu bide ara sıra midem bulanıyordu ama hiç hamile olduğum aklıma gelmemişti genelde de tiksinen bir insandım rüyamda hamile olduğumu görünce test yaptım 😆

Ayrıca korkmayın inşallah rabbim kucağınızı doldursun sağlıkla gelsin bütün bebişler biraz bekleyin madem hayal kırıklığı açısından haklısınız

Benim ki bi rüya görmemle oldu bide ara sıra midem bulanıyordu ama hiç hamile olduğum aklıma gelmemişti genelde de tiksinen bir insandım rüyamda hamile olduğumu görünce test yaptım 😆
Bende ilk başta bi belirti yok sadece çok kötü grip olmuştum bi de hafif ağrım vardı

Ayrıca korkmayın inşallah rabbim kucağınızı doldursun sağlıkla gelsin bütün bebişler biraz bekleyin madem hayal kırıklığı açısından haklısınız
Amin in
Amin inşallah teşekkür ederim

Back
X