- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #12.141
Amin inşaallah cümlemizeCanim birkacgun daha degerlendir. InsAllah Rabbim gonlune gore verir.

Çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah cümlemizeCanim birkacgun daha degerlendir. InsAllah Rabbim gonlune gore verir.
i iyiyim çok şükür kuzum uğraşıyoruz kızın okulu ödevi benim ani ruh değişimlerim çok şükür bugunumuzeFit mutlu anne canım benim ne yapıyorsun nasılsın?
maşaallah 11. Haftaya gelmişsin bile nasıl gidiyor bebişle?
insAllah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inan çok istiyorum dualarımdasinİnşaallah canım dua et ne olur bu ay olsun hayırlısıyla![]()
Allah razı olsun canım benimi iyiyim çok şükür kuzum uğraşıyoruz kızın okulu ödevi benim ani ruh değişimlerim çok şükür bugunumuzeevet ya ilk haftalar baya zor geçiyor gibiydi şimdi nasıl geçiyor günler bilemiyorum
insAllah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inan çok istiyorum dualarımdasin❣
Senden de canım evet ya hep düşünecek bişey buluyoruz insAllah son bekleyişin olur canım çok zor her ay yeni umut yeni hayal kırıklığı ama herşeyin bı vakti var işte biz napsak boş zamanını bekliyor olacak insAllahAllah razı olsun canım benim♥
evet çok hızlı geçiyor zaman sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumbir yandan ömür geçiyor bir yandan yumurtlama yaklaştı mı?
adet günü yaklaştı mı? Gebelik olabilir mi? Diye diye günler geçiyor...
Evet canım aynen öyle...Senden de canım evet ya hep düşünecek bişey buluyoruz insAllah son bekleyişin olur canım çok zor her ay yeni umut yeni hayal kırıklığı ama herşeyin bı vakti var işte biz napsak boş zamanını bekliyor olacak insAllah❤
Bugün yarın ve ertesi günü değerelendir benceKızlarrrr ovulasyon testim nasıl sizce?
yarın pik olur mu?
Eki Görüntüle 2570397
Nedense çok heyecan yaptım, uyuyamıyorum![]()
Değerlendiricem inşaallah canımBugün yarın ve ertesi günü değerelendir bence
Canim benimde surekli koyu cikiyo. Aklin takilmasin bunlara. 3 saat falan cisini tut siviyi kes test yapmadan. Bide pik oldugu gun direkt t cizgisi cikiyo, daha yumurtlaman olmamis.Arkadaslar bakar misiniz ovu testim neden surekli boyle cikiyo pcoyum ama bu ay degerlerim normal cikti lh 9du dr normal dedi dun bugune gore koyuydu cok dikkat ettim bugun silik dune gore ama bu sekilde bakinca hep ayni duruyo cok kafam karisti
Cok tesekkur ederim 2 saat bekliyorum sivi alimi yapmadan o zaman yapmaya devam edeyimCanim benimde surekli koyu cikiyo. Aklin takilmasin bunlara. 3 saat falan cisini tut siviyi kes test yapmadan. Bide pik oldugu gun direkt t cizgisi cikiyo, daha yumurtlaman olmamis.
Rica ederim canim. Rabbim gonlune gore versin insAllahCok tesekkur ederim 2 saat bekliyorum sivi alimi yapmadan o zaman yapmaya devam edeyim
Amin insalah çok tesekkur ederimRica ederim canim. Rabbim gonlune gore versin insAllah
Koyu oldugu gunler ve ardindan 3 gun daha.Merhaba arkadaşlar dünden beri ovelasyon testi yapıyorum hemen t çizgisi cıkıyor ve kasıklarım agrıyor akıntım var .acaba ovelasyon olunca gün aşırı mı birliktelik oluyor yoksa iki gün üst üste mi bilgi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen