Gebelik testi yapın birde pcos olduğu için belki yumurtlama zamanınızdır regliniz daha geç olacaktırMerhaba kızlar bende pcos var buna bağlı adet düzensizliği de var tabi uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz birsürü tedavi vs normalde adet olduğumda yumurtama takvimini takip ediyorum ve ovülasyon testleri yapıyordum ama hep negatif çıkıyordu yumurtlama olmuyordu pozitif bir belki 2 defa silik şekilde çıkmıştı en son 21 ekimde adet başlangıcım oldu 2 aydır eylülde ekimde düzenli gidiyordu 4 gün sürdü normaldi zaten sonrasında da takip yaptığımda bişey yoktu eşimlede 2 günde bir deniyorduk yinede aslında geçen hafta tahmini adet zamanımdı ama olmadım ağrım vs olmadı sadece koku alıyordum her zaman içtiğim süt kokmaya başladı durduk yere balık kokusu almaya başladım heryerde pazartesi günü öylesine ovülasyon testi yaptım ve 1. Şekilde çıktı T kısmı daha koyuydu ertesi gün sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ilk ovülasyon testimden 28 saat sonra bidaha yaptım yine aynı T çizgisi daha koyu çıktı bunlara ek alt karnımda bi boşluk hissi var kasıklarımda aralıklı kramplar adet sancısı gibi ağrılar var ama adetim ya tam planladığım günde olur tarih geçtiyse de hiç olmaz bu hep böyleydi geç veya erken olma durumu olmadı sizce hamile olanilir miyim bana yardımcı olun bi fikir verin deneyimi olanlar varsada
Test yaptım negatif çıktı kramplar gibi alt karnımda sanki boşluk hissi varmış gibi akıntımda çok bilemedim doktora gitsem üzüleceğim diye eşim gitmemi istemiyor biraz daha bekleyelim diyorGebelik testi yapın birde pcos olduğu için belki yumurtlama zamanınızdır regliniz daha geç olacaktır
Doktora gitmenizde fayda var bu belirtiler hamilelikte de oluyor regl gelmeden öncede oluyorTest yaptım negatif çıktı kramplar gibi alt karnımda sanki boşluk hissi varmış gibi akıntımda çok bilemedim doktora gitsem üzüleceğim diye eşim gitmemi istemiyor biraz daha bekleyelim diyor
Bugün 5. Piki gördümDoktora gitmenizde fayda var bu belirtiler hamilelikte de oluyor regl gelmeden öncede oluyoryumurtalama zamanında da oluyor net bir şey söyleyemeyiz
5. Pik mi pcos var mı sizdeBugün 5. Piki gördüm
Evet var ama daha önceki yumurtlama takiplerimde çift çizgi bile görmemiştim 9 ay sonra ilk defa çift çizgi gördüm o da pik çıkıyor 5 gündür5. Pik mi pcos var mı sizde
Lh hormonu bazen çok yükselebiliyormuş siz yine ilişkiye girin ve havuz ye bol bol çatlar bakarsın döllenme olurEvet var ama daha önceki yumurtlama takiplerimde çift çizgi bile görmemiştim 9 ay sonra ilk defa çift çizgi gördüm o da pik çıkıyor 5 gündür
Havuç*Lh hormonu bazen çok yükselebiliyormuş siz yine ilişkiye girin ve havuz ye bol bol çatlar bakarsın döllenme olur
Şimdi yazılanları okudum merak ettim sizi . Doktora gittiniz mi yada son durum nedir ?Evet var ama daha önceki yumurtlama takiplerimde çift çizgi bile görmemiştim 9 ay sonra ilk defa çift çizgi gördüm o da pik çıkıyor 5 gündür
Sadece kan verdim gebelik testi için o da negatif çıktı psikolojik olarak da baya bi etkilendim o yüzden doktora gitmek istemedim takibi de bıraktım ama hala kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim ve akıntım sürüyorŞimdi yazılanları okudum merak ettim sizi . Doktora gittiniz mi yada son durum nedir ?
Yumurtlama olabilirdi değerlendirseydiniz keşkeSadece kan verdim gebelik testi için o da negatif çıktı psikolojik olarak da baya bi etkilendim o yüzden doktora gitmek istemedim takibi de bıraktım ama hala kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim ve akıntım sürüyor
Her günü değerlendirdik ama bilmiyorum artık annem henüz torun istemiyor biraz daha bekle kilo ver diyor eşimi de doldurmuş olacak ki eşimde bir süre bekleyelim geleceği varsa gelir boşver nasip diye başlayan uzun telkin edici bir konuşma yaptı bana iyice soğudum herşeydenYumurtlama olabilirdi değerlendirseydiniz keşke
Kaç gün geçti peki regl den .Sadece kan verdim gebelik testi için o da negatif çıktı psikolojik olarak da baya bi etkilendim o yüzden doktora gitmek istemedim takibi de bıraktım ama hala kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim ve akıntım sürüyor
Merhaba bende bugün yaptım iki çizgi çıktı ama silik resim yuklemiyorum atcam amaDoktora gitmenizde fayda var bu belirtiler hamilelikte de oluyor regl gelmeden öncede oluyoryumurtalama zamanında da oluyor net bir şey söyleyemeyiz şuan
Gerçi baya olmuş yazaliMerhaba bende bugün yaptım iki çizgi çıktı ama silik resim yuklemiyorum atcam ama
Tamam canımMerhaba bende bugün yaptım iki çizgi çıktı ama silik resim yuklemiyorum atcam ama
12 gün falan olmuştu kan verdiğimdeKaç gün geçti peki regl den .
Soğumayın .. herseyin hayırlısını dileyin. Benim eşimde 2. Çocuk için erken diyordu ki kızım 7 yaşında . Sonra HPV testim pozitif çıkınca kanser riski var falan diyince doktor birden korktu çok şükur sonuçlarım temiz çıktı sonra yaptığı konuşmanın yanlış olduğunu farketti ağlarken görmüştüm eşimi . Erkekler maalesef karşındakini düşünmeden konuşmayı çok sever. Başkalarının dedikleriyle hareket etmeyi de sever sadece zaman diyin herşeyi oluruna bırakın derim .12 gün falan olmuştu kan verdiğimde
Merhaba bende bugün yaptım iki çizgi çıktı ama silik resim yuklemiyorum atcam ama
Soğumayın .. herseyin hayırlısını dileyin. Benim eşimde 2. Çocuk için erken diyordu ki kızım 7 yaşında . Sonra HPV testim pozitif çıkınca kanser riski var falan diyince doktor birden korktu çok şükur sonuçlarım temiz çıktı sonra yaptığı konuşmanın yanlış olduğunu farketti ağlarken görmüştüm eşimi . Erkekler maalesef karşındakini düşünmeden konuşmayı çok sever. Başkalarının dedikleriyle hareket etmeyi de sever sadece zaman diyin herşeyi oluruna bırakın derim .
Lh hormonu bazen çok yükselebiliyormuş siz yine ilişkiye girin ve havuz ye bol bol çatlar bakarsın döllenme olur
Kızlar uzun zaman geçmiş buralarda kalan var mıdır hala bilemiyorum ama ben bebeğimi doğurdum bugün 10 günlük oldu sizinle de paylaşmak istedim bu yılın başında vazgeçmiştik eşimle yıl sonuna doğru aşılama denicez diye konuşup kapatmıştık komple konuyu nisan ayında süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim 34+4 de miniğim geldi sezeryanla çok şükür küveze girmedi şuan gayet iyiyz belki size de umut olurYumurtlama olabilirdi değerlendirseydiniz keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?