Tam tersine pcos olan yumurtlayamaz yaPcos ise neden öıkar peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam tersine pcos olan yumurtlayamaz yaPcos ise neden öıkar peki
Pcos ise neden öıkar peki
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde varsa gebelik çıkar?Siz yarın ilk idrarla yapın sabah eczaneden alın unutmayın ilk idrarla gece yapılan test bile farrk ediyor. Ben yıllar evvel gece yaptım negatif cıktı sabah ilk idrarla silik çizgiyle öğrenmiştim kızımı
Pcos ise neden öıkar peki
Ya merhaba benim testim neden böyle çıkıyor acaba yardımcı olur musunuz koyulasmasi gerekirken neden böyle olduMerhaba ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde varsa gebelik çıkar?
Benim ovulasyon testi nedne böyle oldu acaba koyulasmasi gerekirkenSiz yarın ilk idrarla yapın sabah eczaneden alın unutmayın ilk idrarla gece yapılan test bile farrk ediyor. Ben yıllar evvel gece yaptım negatif cıktı sabah ilk idrarla silik çizgiyle öğrenmiştim kızımı
Benim ovulasyon testi nedne böyle oldu acaba koyulasmasi gerekirken
Karın altimda sürekli sancı oluyor ya böyle siliklesince nedne oldu anlamadım dün ve bugün silik çıktıOlabilir çok normal. Devam edin teste daha bişey yok çift çizgi görene kadar devam edin her gün
Karın altimda sürekli sancı oluyor ya böyle siliklesince nedne oldu anlamadım dün ve bugün silik çıktı
Tamam çok teşekkür ederim ya öyle iki çizgi görüp sonrasında çizgi görmeyince tedirgin oldum açıkçası resimde görüldüğü gibi çizgi belli olup sonraki gün silik cikinca ondan sordum böyle ağladım falan dedim çatlama oldu da degerlendiremedim mi diyeLi değerine göre silik olur zaten hep silik çıkması gerekiyor sadece ayda 1 kere çift çizgi köyü olacak aynı renkte. Şu an bi şey yok yani ondan bu şekilde. Yumirtlsmangununde degilsiniz. Karın ağrındaki sanciniz bişey diyemem ama yumurtlama günü değil
Tamam çok teşekkür ederim ya öyle iki çizgi görüp sonrasında çizgi görmeyince tedirgin oldum açıkçası resimde görüldüğü gibi çizgi belli olup sonraki gün silik cikinca ondan sordum böyle ağladım falan dedim çatlama oldu da degerlendiremedim mi diye
Görselde attiklarim gibi testlerim işte şuan bunlar hiç koyu değil bence testlerim bunlar şuan hala devam ediyorum yapmayaBunun için ağlamayın diğer ay degerlendirirsiniz kaçırsanız da ne olacak ki. Üzülmeyin strese girmeyin boşa. Eğer çift çizgi görüp(ikiside aynı koyulukta) sonrasında bu şekilde olduysa zaten çatlama olmuştur ama cift çizgi aynı koyulukta olmadan direk bu şekilde silik çıkıyorsa bu normal hala yumurtlama olmamış demektir
Hayirli olsun yumurtlama gununuzdemi hep pik cikti yoksa yumurtlamadan sonra miDaha yeni yapabildim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
Ben 21. Gun gormustum cok daha uzun surede gorenlerde var siz sivi alimini kesip hergun ayni saatte yapmaya devam edin kesinlikle gorursunuzGörselde attiklarim gibi testlerim işte şuan bunlar hiç koyu değil bence testlerim bunlar şuan hala devam ediyorum yapmaya
Merhaba benimkilerini de yorumlarmısınız ilkkez yapıyorum daRica ederim sağlıcakla alın kucağınıza ❤
Merhaba benimkilerini de yorumlarmısınız ilkkez yapıyorum da
Evet hiç sıvı almıyorum yaparken saat sabah 12.20 yapıyorum hergun çizgi kaybolunca tedirgin oldum bende herkes baktım köyü çıkıyor benim bir den böyle çizgi cikark n kaybolunca sasirdimBen 21. Gun gormustum cok daha uzun surede gorenlerde var siz sivi alimini kesip hergun ayni saatte yapmaya devam edin kesinlikle gorursunuz
10-14 günlerde geç döllenme olmuyorsaMerhaba ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde varsa gebelik çıkar?
Benimkide baslarda boyle cikiyordu sonradan basladi koyulasmalarEvet hiç sıvı almıyorum yaparken saat sabah 12.20 yapıyorum hergun çizgi kaybolunca tedirgin oldum bende herkes baktım köyü çıkıyor benim bir den böyle çizgi cikark n kaybolunca sasirdim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz ya bugün daha 8 gün oldu zatebBenimkide baslarda boyle cikiyordu sonradan basladi koyulasmalar