Ovulasyon testi tek çizgi

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
2.903
3.004
29
Selam kızlar
Ben yumurtlamam oluyor mu diye iki aydır ovulasyonla takip ediyorum. Geçen ay reglim bittikten sonra kullandığım uygulamada yumurtlama günü olarak belirtilen 14. Günde Ovulasyon testi yaptım ve piki gördüm bu ayda reglim bitti 13. Gündeyim normalde yarın 14. Gün merak ettim bugünde test yaptım ama tek çizgi çıktı. Pik görmeyi beklemiyordum ama en azından çift çizgi olur daha silik olarak diye düşünmüştüm. Biraz moralim bozuldu bu ay yumurtlama gerçekleşmedi mi acaba

? Daha 13 14 15 yapacaksin ya hani 13 . Günden yumurtlama olmadı demek yanlış olur. Reglin bitiminden mı sayiyosun sen? İlk gününden mı?

? Daha 13 14 15 yapacaksin ya hani 13 . Günden yumurtlama olmadı demek yanlış olur. Reglin bitiminden mı sayiyosun sen? İlk gününden mı?
Reglinin 1. Günü döngünün 1. Günü olarak sayıyorum bugün 13. Gün. Geçen ay 13 ve 14. Günlerde test yaptım 13. Gün çift çizgi ama biri daha silikti 14. Tam koyuyudu pikti. Şu an sadece tek çizgi var silik bile değil biraz moralim bozuldu

1 2 gün oynayabilir o:)) hemen üzülme öyle:))

1 2 gün oynayabilir o:)) hemen üzülme öyle:))
Ben test yapmaya devam edeyim bakayım yumurtlama olacak mı. Aslında olmadığı çok belliydi vücudumda değişiklik yok. Yumurtlama zamanı kasıklarımda doluluk akıntı fazlalığı felan olurdu bu ay olmadı

Canim aydan aya döngü degisiyor olabilir mevsimsel strese bagli vb. (Duzenli olsa bile mumkun) stres yapma benimde duzenlidir dongum 27 ama gecen ay 29 oldu ve ona gore yumurtladim. Kendini sıkıntıya sokma olur elbet. Bazi aylar hicte yumurtlamayabiliriz bu da normal. Rahat ol stres yapma bas dusmanimiz stres

Bu ara biraz faxla taktım streste var ondan sanırım

Sıvı alımına dikkat ettiniz mi? Genelde ikinci idrarla ve 2 4 saat kadar bi tutulmuş idrar olması gerekiyor.

Sıvı alımına dikkat ettiniz mi? Genelde ikinci idrarla ve 2 4 saat kadar bi tutulmuş idrar olması gerekiyor.
3 saat olmuştur idrar sanıyorum ki. Su günlük 2 litre tüketmeye çalışıyorum

Stres oldukca beyin geciktiriyo herseyi biz cok dusundukce tersi oluyo maalesef
Aslında şu an korunuyoruz ama tüm hayatım çocuk üzerine kuruldu şu an spor diyet beslenme takviyeler bir yandan yumurtlamamı kontrol edeyim dedim sonuç hüsran

Yumurtlama illa her ay ayni gün olacak diye birsey yok değişebilir aydan aya. Yumurtlama olmayan ay da olabilir bu Bi sorun olduğu anlamına gelmez mevsim geçişi stres vs birçok etken bunu etkileyebilir. Teste devam edin bence birkaç gun daha geç olur belki belli olmaz, Bi ihtimal erken yumurtlamis gün geçmiş de olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin takibe devam

Evet öncesini bilmiyorum yumurtlama tarihim bu diye bu tarihte yapmıştım ama önce olmuşsa kaçırdım biraz daha devam edeyim bakalım inşallah yumurtlama olur

Evet öncesini bilmiyorum yumurtlama tarihim bu diye bu tarihte yapmıştım ama önce olmuşsa kaçırdım biraz daha devam edeyim bakalım inşallah yumurtlama olur
İnşallah olur daha döngünün ortasi şu an pes etmeyin. Regl sonrası günasiri ilişki öneriyorlar kaçırmamak için ama 2-3 gün arayla bile olsa rahimde sperm yaşamaya devam ettiği için testte gün kaçsa bile şansınız olur. Regl bitimi her gün test yapma durumunuz yoksa böyle yapın bence hem kaliteli sperm üretimi için de pik öncesi 2-3 gün önce Bi ilişki olmuş olsun. İlişkiye çok fazla ara verince spermler beklediği için kalite sayı falan düşüyormuş. Sperm testi verirken mesela iliskiden 3 geçmiş olsun ama 5 günden de fazla geçmiş olmasin deniliyor aynı mantıkla

3 saat olmuştur idrar sanıyorum ki. Su günlük 2 litre tüketmeye çalışıyorum
Yani son suyu ve sıvıyı içiyoruz sonra 4 saate kadar hiç idrara çıkmayıp öyle yapıyoruz. Tabi markaya göre değisebilir. Hiç tek çizgi çıkmamalı biliyorum. Test olmamış olabilir.

Aslında şu an korunuyoruz ama tüm hayatım çocuk üzerine kuruldu şu an spor diyet beslenme takviyeler bir yandan yumurtlamamı kontrol edeyim dedim sonuç hüsran
Canim gunde 1 tane havuc ye yumurtlama ve catlamasinda yardimci oluyor ben hergun yiyorum faydasini gördüm bu ay

Canim gunde 1 tane havuc ye yumurtlama ve catlamasinda yardimci oluyor ben hergun yiyorum faydasini gördüm bu ay
Aa havucum var evde dün yedim salatanın içinde ama artırayım bakalım teşekkür ederim

Evet evet doğru. Şu an için aslında korunuyoruz biz bir kaybım var. Vücudumu toparlamaya aldım doktor 6 ay korunun dedi. Şimdi beslenme diyet takviyeler spor felan vücudumu toparlıyorum bir yandan da yumurtlama takibi yapıyordum. Yumurtlama görünce tekrar çocuğum olabilir diye ümit oluyor ama şimdi göremeyince ya olmazsa umutsuzluğuna kapıldım bakalım ocaktan sonra bırakacağız korunmayı inşallah sağlıkla hayırla bir evladım olur

Yani son suyu ve sıvıyı içiyoruz sonra 4 saate kadar hiç idrara çıkmayıp öyle yapıyoruz. Tabi markaya göre değisebilir. Hiç tek çizgi çıkmamalı biliyorum. Test olmamış olabilir.
İşte beni de bu şaşırttı hiç çizgi yoktu yumurtlama tarihim takvime göre bu kadar yakınken en azından silikte olsa çift çizgi olması lazımdı hiçç olmayınca yumurtlama yok diye düşündüm

İnşallah çabucak iyi olursun çok geçmiş olsun. Benim de 2 haftaya yakın zamanda 8 haftalik kaybettim. Ben de toparlanmaya çalışıyorum seni anlıyorum yeniden en kısa zamanda saglikla nasip etsin Rabbim ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…