• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi takibi ile hamile kalanlar bizleri bilgilendirirmisiniz ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
113
39
Kızlar ovulasyon testleriyle çalışmalarını sürdürenler için ufak çapta anket tarzında bişiy yapmak geldi aklıma.
Tabi bunun için ovu testini düzenli kullandığı ay hamile kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Aşağıda yazacağım yerleri kopyala yapıştır yaparak kendi tarihlerinizi de yanlarına ekleyerek konuyu cevaplarsanız,
bizlerde koyu çizgilerden sonra ortalama kaç günde gebeliğinizi öğrendiğinizi örnek alabiliriz.
Tabi adet döngüleri uyumlu olanlarla.

Not: Cevaplayacağınız günleri o ayki takvim tarihine göre değilde regl kanamanızın başladığı ilk günü 1.gün sayarak sonrasını da 1.günün devamına sayarak yazarsanız çok sevinirim

SORULAR

Kaç günde regl olursun : .......
Son regl tarihin : .......
Reglin kaç gün sürdü : .......
Ovulasyon testinin markası : .......
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : .......
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : ........
Kaçıncı günleri değerlendirdin : ......
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ......
Beklenen regl tarihin : .......
Eklemek istediklerin
(ağrılar, kramplar, ateş,
yerleşme kanaması, vb.) : ......

Kızlar bu konudan sonra bu ay hamile kaldım çok şükür. Ovu takibiyle. Şimdi soruları yeniden cevaplayayım, merak edenlere yardımı olur umarım

Kaç günde regl olursun : 28
Son regl tarihin : 24 Ekim
Reglin kaç gün sürdü : 6 gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
kullanmaya başladın : 8.gün başladım
kaçıncı gün gördün : 12.gün gördüm
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-12-13
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : yum dan 11 gün sonra idrarda, 12.günde de kanda öğrendim, hcg 51 çıktı
Beklenen regl tarihin : 20 kasım (reglime daha 4 gün var)
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : göğüslerde yanlardan gelen ciddi derecede hassasiyet, kasıklarda batma ve ağrı tek hissettiklerim.

Eklentiler

• 902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.jpg
    902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 1.048
Son düzenleme:
Henüz hamile değilim malesef ama ilk soruları ben cavaplayayım dedim müsadenizle :KK68:

SORULAR

Kaç günde regl olursun : 28 gün
Son regl tarihin : 26 Eylül
Reglin kaç gün sürdü :
6 gün
kullanmaya başladın : 10.Gün
kaçıncı gün gördün : 13.Gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 13.Gün
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ?
Beklenen regl tarihin : 24 Ekim
Eklemek istediklerin

yerleşme kanaması, vb.) : 15.günden bu yana özellikle ara ara batmalar dışında 19.gün ciddi regl ağrısı yaşadım ama sadece 1 gün ağrıdı. Onun dışında tek taraflı batmalar devam ediyor. Bugün sat tan bu yana 22. gün.

Kaç günde regl olursun : 28-29
Son regl tarihin : 9 Eylül
Reglin kaç gün sürdü : 6
kullanmaya başladın : 7. Gün
kaçıncı gün gördün : 12. Gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11,13,14
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : 13
Beklenen regl tarihin : 7-8 Ekim
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : Bata 9 gün varken yerleşme kanaması yaşadım 3 gün sürdü onun dışında adet ağrısı çektim ve adet sivilcelerim çıktı. Hepsi adet belirtisiydi.

Bende yardımcı olayım :)

Kızlar ovulasyon testleriyle çalışmalarını sürdürenler için ufak çapta anket tarzında bişiy yapmak geldi aklıma.
Tabi bunun için ovu testini düzenli kullandığı ay hamile kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Aşağıda yazacağım yerleri kopyala yapıştır yaparak kendi tarihlerinizi de yanlarına ekleyerek konuyu cevaplarsanız,
bizlerde koyu çizgilerden sonra ortalama kaç günde gebeliğinizi öğrendiğinizi örnek alabiliriz.

Not: Cevaplayacağınız günleri o ayki takvim tarihine göre değilde regl kanamanızın başladığı ilk günü 1.gün sayarak sonrasını da 1.günün devamına sayarak yazarsanız çok sevinirim

SORULAR

Kaç günde regl olursun : .......
Son regl tarihin : .......
Reglin kaç gün sürdü : .......
kullanmaya başladın : .......
kaçıncı gün gördün : ........
Kaçıncı günleri değerlendirdin : ......
Gebeliğini koyu çizgiden
Beklenen regl tarihin : .......
Eklemek istediklerin

Cok güzel bişey yapmışsın bilmeyenlere yardımcı olacak eminim bi soru da bnm aklıma geldi rica etsem eklermisn acba
Ovulasyon testinin markası?

SORULAR

Kaç günde regl olursun : 30-31
Son regl tarihin : 02 temmuz
Reglin kaç gün sürdü : .5 gün
Ovulasyon testinin markası :laboquick

kullanmaya başladın : reglim biter bitmez

kaçıncı gün gördün : 14-15. gün gibi
Kaçıncı günleri değerlendirdin : koyu gördüğüm hergünü değerlendirdim

Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : koyu çıkan çizgi silikleşti,artık test yapmamaya başladım,sonra reglıme 6 gün varken oylesıne ovulasyon testı yaptım.yıne ıkı çızgı koyu çıktı.ertesı gun kan verdımn hamıle olduğum kesinleşti
Beklenen regl tarihin : 2 ağustos
Eklemek istediklerin : akıntı,yerleşme kanaması ,göğüslerde hassasiyet vb. hıcbır belırtıyı yaşamadım.sadece regl oluyormuşum gıbı belim çok ağrıdı.tek belırtım bu.arkadaslar size tavsiyem çok takmamaya çalısın.bılıorum evlat dıe yanıp tutusuyorsunuz ama,rabbım verecegı zamanı bılıor.ben ılk ay kullandım ovulasyon testı çook stres yaptım.gorev gıbı dusundum.o ay hamıle kalmadım.2. ay ise daha serbest takıldım ve hamıle kaldım.inşallah rabbım tez zamanda kucaklarınızı doldurur.bnde suan 16 haftalık hamıleyım.sevgılyle kalın.aklınıza bişi takılırsa yardımcı olurum <3

.

Son regl tarihin : 29 eylul
Reglin kaç gün sürdü : 7
Ovulasyon testinin markası : Laboquik
kullanmaya başladın : 9. Gun
kaçıncı gün gördün : 14.gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin :10-12-14-15-16
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ???
Beklenen regl tarihin : 27 Ekim (stresten gecikme olmazsa)
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : henüz bi belirti yaşamıyorum.(Gecen aylarda cook dinledim kendimi belirti patlaması yaşadım ,suan dinlemiyorum ama bi haftaya kalmaz başlar )

Emineeemm Emineeemm teşekkür ederim canım, sende benim gibi beklemedesin, inşallah hayırlısıyla bebişin oluşuyordur rabbim gönlüne göre versin inşallah :dua:

Benim durumum da aşağıdaki gibi kızlar

Son regl tarihin : 3 Ekim

Reglin kaç gün sürdü : 5
Ovulasyon testinin markası : Laboquick

kullanmaya başladın : 9. gün

kaçıncı gün gördün : 12. gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11, 13,14

Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : Henüz hamile değilim.
Beklenen regl tarihin : 26 ekim ama hiç de o şekilde beklenen bir tarih değil:))

Eklemek istediklerin

SORULAR

Kaç günde regl olursun : ....29...
Son regl tarihin..3ekim....
Reglin kaç gün sürdü : 5.......
Ovulasyon testinin markası : ...a1....
kullanmaya başladın : ...13....
kaçıncı gün gordün...15ve 16...
Kaçıncı günleri değerlendirdin : ..13-15-16...
Gebeliğini koyu çizgiden
Beklenen regl tarihin : .31ekim......
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : ..Benim iliaki esnasinda cok kasiklarim agridi bilemiyorum. Bu normal mi? AMA ins dogru zaman da olmustur. Burde goguslerim de biraz agri oldu yumurtlama zamaninda ....

Kaç günde regl olursun : ....28...
Son regl tarihin : .9 ekim......
Reglin kaç gün sürdü : ...7....
Ovulasyon testinin markası : laboquick
kullanmaya başladın : .9......
kaçıncı gün gördün : ...14.....
Kaçıncı günleri değerlendirdin : .sadece 14.gün.....
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : .13.....
Beklenen regl tarihin : ...6 kasım....
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : .yerleşme kanamam var bugün başladı,belirtim sıradan adet belirtilerimdi ;sancı,gaz,göğüs hassasiyet .....

Kaç günde regl olursun : 29
Son regl tarihin : 30 eylül
Ovulasyon testinin markası : miratech
kullanmaya başladın :9.Gün
kaçıncı gün gördün : 13. Gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin :13 ü 14 e bağlayan gece
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : 13
Beklenen regl tarihin : 29ekim
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : sağ kasık batması bel Ağrı'sı annelik hissi :KK200:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 575
Bu arada ovulasyon testini hala emzirdiğini bir bebeğim olduğu için planlı Bi gebelik olsun diye yaptım. En azından ne Zaman ne yaptık bildim bu çok iyi oldu bide arkadaşım yaparken heveslenmiştim :-)

SORULAR

Kaç günde regl olursun : 30
Son regl tarihin : 6 Ekim
Ovulasyon testinin markası : Miratech
kullanmaya başladın : 14
kaçıncı gün gördün : 15-16
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 13-14-15-16-17-18-19-21-26-27
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ????
Beklenen regl tarihin : 5 Kasım
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : baş dönmem çok az mide bulantım aşırı gazım çok üşümek göğüslerimde ağrı karnımda ağrı kasıklarımda özellikle sol kasığımda ağrı batma aşırı açlık ve aşırı akıntı ha birde bugün yani beklenen adet günümden bir gün önce gelen kahverengi leke

H hml2829 Rizeli-53 Rizeli-53 kızlar teşekkürler katıldığınız için elinize sağlık :KK68: rabbim bebişlerinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua:
darısı başımıza :21:

Back