- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
T
Tabiki isterseniz özelden atınŞıan yoldayım eve gidiyorum 1 saat sonra atsam olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki isterseniz özelden atınŞıan yoldayım eve gidiyorum 1 saat sonra atsam olur mu ?
Tamamdır göndereceğimT
Tabiki isterseniz özelden atın
Gebelik testi 9. Gün çden sonra çıkabilir ennn erkenANladım. Ben 2 gün gördüm. İlk 2 gün çok silikti göremedim. Sonra birden bu şekilde oldu. Ve bugünde baktım silikleşmeye başladı. Ama sorduğum Kişiler daha değil kıpkırmızı olması lazım böyle olmaz dediler. Ama ben yine de tabikide bu günleri değerlendirdim :) yarın tekrar deneyeceğim. Silikleşmeue başlarsa anlarım ki bunlar yumurtlama imiş. Peki kaç gün sonra gebelik testi yaptınız ? Kaç gün sonra yapmam doğrı olur?
Ay inş yumurtlama olmuştır 7sinde ya çok heyecanlıyomGebelik testi 9. Gün çden sonra çıkabilir ennn erken ☺
Bende geçen hafta pazar deneme yaptım bekliyorum şuanAy inş yumurtlama olmuştır 7sinde ya çok heyecanlıyom
yok öyle kipkirmizi oldugunu bende simdiye kadar hic görmedim en koyu hali yumurtlama var demek oluyo zaten ben 10 gün sonra evde normal gebelik testi yaptim silik cikti ertesi gün kan verdim pozitif cikti ama daha cok yeniydi adet günüm bile daha gelmemisti simdi 5 haftaligizANladım. Ben 2 gün gördüm. İlk 2 gün çok silikti göremedim. Sonra birden bu şekilde oldu. Ve bugünde baktım silikleşmeye başladı. Ama sorduğum Kişiler daha değil kıpkırmızı olması lazım böyle olmaz dediler. Ama ben yine de tabikide bu günleri değerlendirdim :) yarın tekrar deneyeceğim. Silikleşmeue başlarsa anlarım ki bunlar yumurtlama imiş. Peki kaç gün sonra gebelik testi yaptınız ? Kaç gün sonra yapmam doğrı olur?
Sende de pik oldu mu ? Yani 2.çizgiyi çok mu koyu gördünBende geçen hafta pazar deneme yaptım bekliyorum şuan ☺
T çizgisi çok koyu olunca yumurta çatlamayı hazırlanıyor demek çatlamak üzeredir.. Silinmeye başlayınca çatlama gerçekleşmiştr demekSende de pik oldu mu ? Yani 2.çizgiyi çok mu koyu gördün
Çok sevindim. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etisnyok öyle kipkirmizi oldugunu bende simdiye kadar hic görmedim en koyu hali yumurtlama var demek oluyo zaten ben 10 gün sonra evde normal gebelik testi yaptim silik cikti ertesi gün kan verdim pozitif cikti ama daha cok yeniydi adet günüm bile daha gelmemisti simdi 5 haftaligiz
yani yumurtlama testinin en koyu halini gördükten 10 gün sonra bende belli oldu ama herkeste farkliymisyok öyle kipkirmizi oldugunu bende simdiye kadar hic görmedim en koyu hali yumurtlama var demek oluyo zaten ben 10 gün sonra evde normal gebelik testi yaptim silik cikti ertesi gün kan verdim pozitif cikti ama daha cok yeniydi adet günüm bile daha gelmemisti simdi 5 haftaligiz
ANladım canım devam edeceğim bakaşım silikleşecek mi. Bide senin yumurtlama zamanında belin çok ağrıdı mı ?T çizgisi çok koyu olunca yumurta çatlamayı hazırlanıyor demek çatlamak üzeredir.. Silinmeye başlayınca çatlama gerçekleşmiştr demek
cok teşekkür ederim darisi başına inşallah zor isler gercekten rabbim isteyen herkese nasip etsin bende neredeyse 1 yıldır uğraşıyordumÇok sevindim. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etisn
anladım artık belşicez napalımyani yumurtlama testinin en koyu halini gördükten 10 gün sonra bende belli oldu ama herkeste farkliymis
Akıntı kasık ağrısı çok oluyorANladım canım devam edeceğim bakaşım silikleşecek mi. Bide senin yumurtlama zamanında belin çok ağrıdı mı ?
Biz 2 aydır deniyoruz ve ilk ovülasyon testimcok teşekkür ederim darisi başına inşallah zor isler gercekten rabbim isteyen herkese nasip etsin bende neredeyse 1 yıldır uğraşıyordum
Uzayan akıntın olursa yumurtluuorsn demek. Vücudunu dinleANladım canım devam edeceğim bakaşım silikleşecek mi. Bide senin yumurtlama zamanında belin çok ağrıdı mı ?
yok bende hic bir belirti yoktu yumurtlama zamanında ama adet günüm gelmeden göğüslerim cok hassastı şişmiş ve ağrıyorduANladım canım devam edeceğim bakaşım silikleşecek mi. Bide senin yumurtlama zamanında belin çok ağrıdı mı ?
Benimde şuan bel ağrım ve kasık ağrım çok. Cumartrsi koyu olduğu gün yatamadım ağrıdan. Of kadınların işi ne zor yaAkıntı kasık ağrısı çok oluyor
O zmn yaklaşmıştır inşallah yumurtlamaya. Ama sıvı sakın almayın salatalık gibi sulu yiyeveklerde dahil. Susus bi şekilde 3 saat sonra tekrardan test yapın sıkışık idrarla olsun bideBenimde şuan bel ağrım ve kasık ağrım çok. Cumartrsi koyu olduğu gün yatamadım ağrıdan. Of kadınların işi ne zor ya
diyorum ya iste herkeste farkli belirtiler oluyor evet benimde cok kasık ağrılarım var bu aralar gercekten zor isimizBenimde şuan bel ağrım ve kasık ağrım çok. Cumartrsi koyu olduğu gün yatamadım ağrıdan. Of kadınların işi ne zor ya