• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sürekli silik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
keşke geçen ay yapmayı bırakmasaydın
Her yerde farklı söyleniyor teste başlama zamanı ben fazla vakit geçirmeden hemen yapmaya başlamıştım
Sen test yapmaya devam et
Laboguick testin içinde 30 tane oluyor ve fiyatı da 30 TL ye almıştım ben canım o kadar pahalı test alma bunu dene her gün hiç bırakmadan yap
Bazen hesaplamalar doğru çıkmıyor o yüzden her gün yapmanı tavsiye ederim

keşke geçen ay yapmayı bırakmasaydın
Her yerde farklı söyleniyor teste başlama zamanı ben fazla vakit geçirmeden hemen yapmaya başlamıştım
Sen test yapmaya devam et
Laboguick testin içinde 30 tane oluyor ve fiyatı da 30 TL ye almıştım ben canım o kadar pahalı test alma bunu dene her gün hiç bırakmadan yap
Bazen hesaplamalar doğru çıkmıyor o yüzden her gün yapmanı tavsiye ederim
peki oyle yaparim ozaman nebileyim ikinci cizgi silik cikinca ertesi gunde negatif cikinca heralde oldu bitti dedim oyuzdende birakmistim cok teşekkür ederim bende sizin gibi yapicam artik

Benim testimde yumurtlama var mı acaba benim de kafam karıştı
Merhaba benimde cumartrsi bu şekilde çıktı acaba yumurtlama olmuş mu sizde ?
BA069517-C72F-4A5B-8820-F4CE153FB962.jpeg

Kizlar, ovulasyon testi Babystart kullaniyorum ama hep silik gibi cikiyor resimdede görüldüğü gibi. Yumurtlama döneminde ikinci cizgide silik cikiyor üstelik hicbirzaman koyu göremedim iki cizgiyide bir hata mi yapiyorum bu ikinci ay ovulasyon testi kullandigim bir bilginiz varmi? veya aranizda aynisini yasayan?
Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsiniz
Yada bu ay yumurtlamıuor da olabilirsnz

evet benimde böyleydi iki gün boyunca ve o gün yumurtlamam olmuş çünkü iki hafta sonra hamile oldugumu öğrendim
Gerçekten mi çok sevimdim. Benimde 2 gün böyle çıktı ve bugün de bu şekilde silik çıktı. Yumurtlama günşerini ve sonraki hangi günşeri değerlendirdiniz acaba ? Bugün ki silik hali bu

Eklentiler

• E27824DB-EE32-404F-AA52-B0585188F6F6.jpeg
    E27824DB-EE32-404F-AA52-B0585188F6F6.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 51
Gerçekten mi çok sevimdim. Benimde 2 gün böyle çıktı ve bugün de bu şekilde silik çıktı. Yumurtlama günşerini ve sonraki hangi günşeri değerlendirdiniz acaba ? Bugün ki silik hali bu
biz yumurtlama olmadan önce baslamistik zaten ve 1 hafta boyu hergün devam etti bu sekil o 1 hafta icerisinde 2 gün yumurtlama oldu T cizgisi C cizgisi gibi koyu olmasada belirgindi baya yumurtlama olduktan sonra bu resimdeki gibi siliklesmeye basladi öyle anlamistim ben

biz yumurtlama olmadan önce baslamistik zaten ve 1 hafta boyu hergün devam etti bu sekil o 1 hafta icerisinde 2 gün yumurtlama oldu T cizgisi C cizgisi gibi koyu olmasada belirgindi baya yumurtlama olduktan sonra bu resimdeki gibi siliklesmeye basladi öyle anlamistim ben
ANladım. Ben 2 gün gördüm. İlk 2 gün çok silikti göremedim. Sonra birden bu şekilde oldu. Ve bugünde baktım silikleşmeye başladı. Ama sorduğum Kişiler daha değil kıpkırmızı olması lazım böyle olmaz dediler. Ama ben yine de tabikide bu günleri değerlendirdim :) yarın tekrar deneyeceğim. Silikleşmeue başlarsa anlarım ki bunlar yumurtlama imiş. Peki kaç gün sonra gebelik testi yaptınız ? Kaç gün sonra yapmam doğrı olur?

Back