Kizlar, ovulasyon testi Babystart kullaniyorum ama hep silik gibi cikiyor resimdede görüldüğü gibi. Yumurtlama döneminde ikinci cizgide silik cikiyor üstelik hicbirzaman koyu göremedim iki cizgiyide bir hata mi yapiyorum bu ikinci ay ovulasyon testi kullandigim bir bilginiz varmi? veya aranizda aynisini yasayan?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sürekli silik?
- Konu Sahibi zeynep530
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
silik çıkınca negatif anlaminami geliyor beni briaz aydinlatabilirmisiniz ve diger ana cizgide silik cikiyo özelliklede ortasi neden böyle oluyorDaha yumurtlaman olmamış
- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
bence senin kesin var baya koyu yani cizgiBenim testimde yumurtlama var mı acaba benim de kafam karıştı
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
sen bilirsin ama zaten pozitif göründüğünde yumurtlama 24-36 saat icinde gerceklemis oluyomus babystart kullanma kilavuzunda oyle yaziyordubana da var gibi geldi dün akşam da kasıklarım ağrıyordu
8 saat sonra tekrar yapsam mı acaba
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
ne demek ben sorularima cevap ararken size cevap vererek yardimci oldum birde benim kafamdaki soru isaretleri bir bitseçok teşekkür ederim
Sayenizde acaba yumurtlama olmuş mu diye düşünmiycem çok sağolun
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
cok teşekkür ederim eczanede varmidir? siparis etsem haftaya gelir ancaBen Laboguick kullanıyorum
Çok araştırdım herkes bunu kullanın diyor
İstersen sen de bi dene derim
2 gibi yaptim bugun basladim bu hafta yumurtlama olmasi gerekiyo çünkü hesapladim adetim tam günü belli olmadigi icinsen testi hangi saatlerde yapıyorsun peki
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
peki teşekkür ederim laboquick eczanede satiliyor mu?Laboquick tavsiye ederim ben. İlk kızıma labpquickle 2cı kızıma innovita ile hamile kaldım
Her gün aynı saatte 3 saat birikmiş idrar ile tutucan yani su fazla içmeden yapıcaksın canım
- 27 Ocak 2020
- 25
- 1
- 6
- 27
benim adetim çok düzensiz son adet olduktan 5 gün sonra başladım ben
Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterdim
Yapmadan maksimum 2 saat önceden hiç bir şey yemedim içmedim teste yansımasın diye
Her gün saat 2 - 3 arası yaptım
Baya çok test yaptım ama
18 gündür test yaptım her gün sonunda bugün yumurtlamam oldu çok şükür
Yapmadan maksimum 2 saat önceden hiç bir şey yemedim içmedim teste yansımasın diye
Baya çok test yaptım ama
ya ben gecen ayda yapmistim ayni test ile ilk gün negatifti ikinci ucuncu ve dorduncu gün böyle silik cikti ikinci cizgi besinci gün tekrar negatifti negatifi goruncede biraktim zaten daha yapmadim simdi tekrar basladim adet olali 15 gün oldu bugun 15. gun yani kullanma kilavuzunda da bugun baslamam gerektigi yaziyo zaten ama nebiliyim gecen ayda cizgiler ayni boyleydi kafam cok karisti yarin eczaneye sorarim laboquick yoksa baska marka alir denerim belkide markadan dolayidir aslinda biraz pahali bir testti gerci amabenim adetim çok düzensiz son adet olduktan 5 gün sonra başladım ben
Baya çok test yaptım ama