Dün yumurtlama olmuş olabilir. Bugün yarın değerlendir. Ama 30-31 sürüyorsa döngün daha erken gibi aslında. Aynı saatte yapmaya devam et, benzer bir koyuluk yakalayacak mısın?
Evet bana da erken gibi gelmişti ama bugün silikleşince belki de erken yumurtladım dedimDün yumurtlama olmuş olabilir. Bugün yarın değerlendir. Ama 30-31 sürüyorsa döngün daha erken gibi aslında. Aynı saatte yapmaya devam et, benzer bir koyuluk yakalayacak mısın?
Daha var canim ama sen gunasiri degerlendir yinede spermler vucutta yasiyor.cunkuArkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben bu gün 15.00 gibi sıvı alımını 2 saat önceden azaltıp tekrar test yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce daha var mı yumurtlamama?
Hergun yap üzerine tarihini yaz daha pik olmadi ama 1 yada 2 güne olur su içme test yapmadan önce. 1gun ilişki birgün yapma hergun aynı satte test yap.test koyu kırmızı oluncada 3 gun arka arkaya ilişkide bulun ama testlerini hergun yapMerhaba arkadaşlar. Eşimle çocuk istiyoruz bunun için ovülasyon testi aldım ancak test pozitif mi negatif mi anlayamadım. Anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Adetim 30-31 günde 1 oluyor. Ve 7 gün sürüyor, bugün adetimden itibaren 11. Günüm
Yok canım aksine yumurtlamak üzeresin. Bugünü mutlaka değerlendirMerhaba bugün tekrar günde iki kez yaptım ancak böyle çıktıDün gece eşim geç geldiği için değerlendiremedik sizce kaçırdım mı? Bugün 13. Günüm adetle birlikte
Silikleştiği için mi öyle diyorsunuz? Bu gece mutlaka değerlendireceğim ben de korktum kaçırdım diye. İlk iki gün baya koyu kırmızıydı bugün hiçbir şey yokYok canım aksine yumurtlamak üzeresin. Bugünü mutlaka değerlendiryarını da
Korkma kuzum nasip işi bu, koyu çıktığı zaman çatlayacağı anlamına geliyor, sen silikleştiği zamanı değerlendireceksin. Akıntın da vardır zatenSilikleştiği için mi öyle diyorsunuz? Bu gece mutlaka değerlendireceğim ben de korktum kaçırdım diye. İlk iki gün baya koyu kırmızıydı bugün hiçbir şey yok
Yaa çok teşekkür ederim hakkımda hayırlısı olur inşallahKorkma kuzum nasip işi bu, koyu çıktığı zaman çatlayacağı anlamına geliyor, sen silikleştiği zamanı değerlendireceksin. Akıntın da vardır zatenbiz tutmayalım seni, iyi geceler
Hadi inşallahYaa çok teşekkür ederim hakkımda hayırlısı olur inşallah ♥
Kacirmadiniz ben de misafir geldigi icin bir gun ara vermek zorunda kalmistim tam yumurtlama gunumdeMerhaba. Öncelikle teşekkür ederim. Sizce kaçırmış mıyım yoksa yumurtam çatlamış mı? Dün kaçırdığım için çok üzgünüm
Henuz bekliyorum canim bata uc gun var :) instagramda ucretwiz ovulasyon takibi yapan bir sayfa var eczaci bir bayan belki duymussundur kendisinin yardimlariyla yaklasik 800 kisi hamile kaldi. Ona takip ettirdim ben kendisi bana yumurtladigimi yumurtamin catladigini soyledi . Sonucta bu hormon vucuttaki suya gore seyreldigi icin herkeste kipkirmizi cikmaz. Cok dikkat ederek yapmak lazim o yuzden bence bukadar koyuyken ertesi gun siliklestiyse yakalamissin demektir. Sen degerlendir ayriyeten kendinden anlarsin ŞEFFAF sumuksu akintin ve kasiklarinda agrin goguslerinde hassasiyet varsa bu testin yaninda yuzde yuz yumurtlama donemindir.Hamile kaldınız mı bu şekilde olduktan sonra?
Merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için. Yumurta takibi yapan bayanı duymadım adı nedir acaba? Ben en koyu çıktığı günü kaçırdım maalesef. Ama dün silik çıktığı günü değerlendirdim. Şeffaf sıvı değil de daha beyaza dönük bir akıntım olduHenuz bekliyorum canim bata uc gun var :) instagramda ucretwiz ovulasyon takibi yapan bir sayfa var eczaci bir bayan belki duymussundur kendisinin yardimlariyla yaklasik 800 kisi hamile kaldi. Ona takip ettirdim ben kendisi bana yumurtladigimi yumurtamin catladigini soyledi . Sonucta bu hormon vucuttaki suya gore seyreldigi icin herkeste kipkirmizi cikmaz. Cok dikkat ederek yapmak lazim o yuzden bence bukadar koyuyken ertesi gun siliklestiyse yakalamissin demektir. Sen degerlendir ayriyeten kendinden anlarsin ŞEFFAF sumuksu akintin ve kasiklarinda agrin goguslerinde hassasiyet varsa bu testin yaninda yuzde yuz yumurtlama donemindir.
Benim de 14. Gun oldu canim herkesin her ay ki duzeni farkli sonucta karamsar dusunme derim. Ben bir iki gun daha devam olarak teste devam ettim siliklik devam etti yani dogruymus yumurtlamam. Instagramdaki bayanin profil ismi birgebeningunlugu canim. Takip etmeni oneririm zaten cok guzel aciklamis youtubeden aciklayici videolari var ebru ceylan yazarsan cikar . O videolari izleyince de anlarsin.Merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için. Yumurta takibi yapan bayanı duymadım adı nedir acaba? Ben en koyu çıktığı günü kaçırdım maalesef. Ama dün silik çıktığı günü değerlendirdim. Şeffaf sıvı değil de daha beyaza dönük bir akıntım olduBen daha erken olduğunu düşünmüştüm 30 günde bir adet olarak 12. 13. Gün erken gelmişti
Aynen oyle canim bizde denedik ayni sekilde ayin 19 u benimde yumurtlama gunumdu hem ovulasyonda cikti hem belirtiler vardi . Allaha birakiyoruz gerisini iste:)Bende şu anda akıntı yok. Ama 12. Günde yumurta akı gibi gelmişti bende Adet bittikten 4 gün sonra çok erken demiştim hatta. Bilemiyorum inşallah tutmuştur hayırlısı olsun ♥
Sizin 19. Günde mi çıktı 14. Günde mi? Benim 14 15 olması gerekirken 11 12. Günde çıktıAynen oyle canim bizde denedik ayni sekilde ayin 19 u benimde yumurtlama gunumdu hem ovulasyonda cikti hem belirtiler vardi . Allaha birakiyoruz gerisini iste:)
14. Gunde cikti ama mayis ayinin 19 uydu demek istedim canim:) bence gayet normal herkesin döngusu ayni olsa ovulasyon testlerine gerek duyulmazdi ki zaten canim:)Sizin 19. Günde mi çıktı 14. Günde mi? Benim 14 15 olması gerekirken 11 12. Günde çıktı
Ya içime su serptiniz inşallah tutmuştur kaçırmamışımdır :) İnşallah sizin de tutmuştur :)14. Gunde cikti ama mayis ayinin 19 uydu demek istedim canim:) bence gayet normal herkesin döngusu ayni olsa ovulasyon testlerine gerek duyulmazdi ki zaten canim:)
Insalllah canim yine haberleselim regl tarihine kac gun var?Ya içime su serptiniz inşallah tutmuştur kaçırmamışımdır :) İnşallah sizin de tutmuştur :)
Regl tarihime tam 15 gün var ve bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. Düne göre koyulaşma var acaba yine mi yumurtlayacağım? Haberleşelim umarım güzel haberler alırız ♥Insalllah canim yine haberleselim regl tarihine kac gun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?