Ben de yaptığımda böyle koyu çıktığı gün ertesinde daha koyuydu canım, hatta bir ertesi de böyleydi. O yüzden bugün için de yap dedim ben. Yoksa buda pozitif ama eşlerle ilişkiyi ayarlamakta varHerkese çok teşekkür ederim. Bu gün sıvı almayı azaltıp dikkat ederek tekrar yapacağım :)
Merhaba canım bende ovulasyon testiyle gebe kalanlardanım. Muhtemelen yarın yumurtlama görürsün ama bugünüde değerlendir. Testlerini 12:00 - 16:00 saatleri arasında yapmaya özen göster. Test yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını kes ve günün ilk idrarı olmamalı. Eğer eşinde bir problem yoksa bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir sorun varsa birer gün arayla. Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda muradına erersin inşallahMerhaba arkadaşlar. Eşimle çocuk istiyoruz bunun için ovülasyon testi aldım ancak test pozitif mi negatif mi anlayamadım. Anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Adetim 30-31 günde 1 oluyor. Ve 7 gün sürüyor, bugün adetimden itibaren 11. Günüm
Canım sen bugünü bir değerlendirArkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben bu gün 15.00 gibi sıvı alımını 2 saat önceden azaltıp tekrar test yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce daha var mı yumurtlamama?
Sen yap yap canım, bariz koyu belli çizgi. Sadece garantiye alırsın, yarın daha koyu olursa işte dediğim gibi 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demek, ona göre değerlendirilirsin. Bugünü atlama ama, çünkü bnm çok koyu çıktığı günün ertesi böyleydi.Yaa deneyeceğim bana pek pozitif gibi gelmedi ama ilk kez yapıyorum bilemedim de :))
Canım bence hala negatif, aynı saatlerde yapmaya devam et. Hatta günde iki kere yap. 19.00 gibi olabilir ikincilerin saatiArkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben bu gün 15.00 gibi sıvı alımını 2 saat önceden azaltıp tekrar test yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce daha var mı yumurtlamama?
Canım sen bugünü bir değerlendirgarantiye al, yarın yine yap testi, bundan daha koyu çıkarsa çatlamak üzeredir açık çıkarsa yumurtlamışsındır her iki ihtimalde de bugünü atlama derim
Merhaba bugün tekrar günde iki kez yaptım ancak böyle çıktıCanım bence hala negatif, aynı saatlerde yapmaya devam et. Hatta günde iki kere yap. 19.00 gibi olabilir ikincilerin saati
Benimd3 bu sekilde olmustu canim dun yumurtlama gununmus bugun catlamis uc gun kacirma degerlendir derimMerhaba bugün tekrar günde iki kez yaptım ancak böyle çıktıDün gece eşim geç geldiği için değerlendiremedik sizce kaçırdım mı? Bugün 13. Günüm adetle birlikte
Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim. Sizce kaçırmış mıyım yoksa yumurtam çatlamış mı? Dün kaçırdığım için çok üzgünümBenimd3 bu sekilde olmustu canim dun yumurtlama gununmus bugun catlamis uc gun kacirma degerlendir derim
Hamile kaldınız mı bu şekilde olduktan sonra?Benimd3 bu sekilde olmustu canim dun yumurtlama gununmus bugun catlamis uc gun kacirma degerlendir derim
Dün yumurtlama olmuş olabilir. Bugün yarın değerlendir. Ama 30-31 sürüyorsa döngün daha erken gibi aslında. Aynı saatte yapmaya devam et, benzer bir koyuluk yakalayacak mısın?Merhaba bugün tekrar günde iki kez yaptım ancak böyle çıktıDün gece eşim geç geldiği için değerlendiremedik sizce kaçırdım mı? Bugün 13. Günüm adetle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?