• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi sonucu

gokceoz09

Doğa 💚🌿
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
964
1.714
63
30
Arkadaslar ilk resim cumartesi gunu olan..pazarda yaptim ayni cikti. Ovulasyon testi.
Ikinci resim bugunun yani pazartesi. Benim bat 11 aralik.
Yumurtlama bu kadar gec olur mu ve 3 gun bu kdr koyu cikar mi. Bilgisi olan yada bunu yasan var mi

Eklentiler

• 20211204_203158.jpg
    20211204_203158.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20211206_185951.jpg
    20211206_185951.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaslar ilk resim cumartesi gunu olan..pazarda yaptim ayni cikti. Ovulasyon testi.
Yumurtlama bu kadar gec olur mu ve 3 gun bu kdr koyu cikar mi. Bilgisi olan yada bunu yasan var mi
Bazı aylarda öyle geç yumurtlama olabiliyor benimde 2 ay önce adete 5 gün kala yumurtlama olmuştu.

Olabilir.. peki 3 gun koyu cikmasi catlamadigi anlamina mo geliyor. Catlamazsa gebelik olmaz mi?
Hayır yumurtlama devam ediyor oluyor siz 2 3 tane havuç yiyin çatlar yarına veya bir güne belkide hamilesinizdir ondan da koyu çıkıyor olabilir öncesinde yine yumurtlama görmüş müydün?

Hayır yumurtlama devam ediyor oluyor siz 2 3 tane havuç yiyin çatlar yarına veya bir güne belkide hamilesinizdir ondan da koyu çıkıyor olabilir öncesinde yine yumurtlama görmüş müydün?
Öncesinde takip ettim takvime gorr yumurtlama gunume kdr ama cizgim hic bu kdr koyu cikmadi esimle iliskimiz oldu ozamanlar sonra ben test yapmayı biraktim.. bu cumartesi oylesine yaptim t cizgisi asiri koyuydu bugunr kdr da koyuluguna devam ediyor

Öncesinde takip ettim takvime gorr yumurtlama gunume kdr ama cizgim hic bu kdr koyu cikmadi esimle iliskimiz oldu ozamanlar sonra ben test yapmayı biraktim.. bu cumartesi oylesine yaptim t cizgisi asiri koyuydu bugunr kdr da koyuluguna devam ediyor
Telefondaki uygulama takvimindekiler hiç bir zaman doğru zamanı göstermiyor bence

Ben ilk kez bu ay yapıyorum ovu test. En azindan adetten bir hafta önceden de yumurtlanirmiş onu görmüş oldum
Aynen evet öyle olabiliyor benimde 2 gün sürer hep yumurtlamam ve ilk yumurtlama gördüğüm gün 2 adet havuç 2 gün de öyle koyu çıkar yine 2 adet havuç 3. Cü güne çatlar zaten

Ben bu ovu testi olayını çözemedim. Benim yaptığım ilk gün silikti. İkinci gün baya koyulasmis ti. Bugün yaptık tekrar siliklesmis. Şimdi bu durumda ben dün mü yumurtladim bugün mü? Ya da bugün yine ilişkiye mi girmem gerek. Ben de ilkkez bu ay yapıyorum da biraz kafam karışıyor. Birisi bana anlatabilir mi? Internette Bi sayfada Pik I gördükten sonra 24 36 saat içinde döllenme ye hazır olur diyor. Bu çatlama demek galiba. Ama başka sitelerde piki görünce yumurtlama var diyor. Kafam karıştı iyice

Kizlar dun adetim bitti. Bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi çıktı. T olan daha silik. Bilen varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20211211_094509.jpg
    Screenshot_20211211_094509.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar dun adetim bitti. Bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi çıktı. T olan daha silik. Bilen varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim
Devam kuzum henüz olmamış yumurtlama t çizgisi de diğer gibi koyu veya saha koyu olduğumda yumurtlama olacak

Merhaba;
Kızlar benim ovulasyon testime de bakar mısınız pik değil dimi :( Bat24 Aralık. Bu ay yumurtlama olmayacak herhalde :(

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-11 at 10.03.41.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-11 at 10.03.41.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 75
Devam kuzum henüz olmamış yumurtlama t çizgisi de diğer gibi koyu veya saha koyu olduğumda yumurtlama olacak
Cevabın için çok teşekkürler canım 🙏🏻🙏🏻😍😍 gecen ay ilkkez kullanmistim ovulasyon testlerini. Ama gecen ay hemen adet ertesinde boyle olmamıştı. 14 ve 15.gunu koyu olmustu. Bu kez hemen adst ertesine boyle olunca anlayamamistim. Koyu oldugu gun mu yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski 🙈

Cevabın için çok teşekkürler canım 🙏🏻🙏🏻😍😍 gecen ay ilkkez kullanmistim ovulasyon testlerini. Ama gecen ay hemen adet ertesinde boyle olmamıştı. 14 ve 15.gunu koyu olmustu. Bu kez hemen adst ertesine boyle olunca anlayamamistim. Koyu oldugu gun mu yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski 🙈
Koyu olduğu dün başla silikleşinceye kadar ilişki kuzum. Evet her ay kadınlarda değişiklik gösterebiliyor yumurtlama tarihleri sen tarihlere takılma her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalış 🥰

Arkadasım ne yaptın aynı durumdayız da merak ettim

Arkadasım ne yaptın aynı durumdayız da merak ettim
Valla canim bn devam ettim cizgininsiliklestigini gordum o gunleri stn degerlendirmistik . Bat 11 di suan adet olmadimm ama pazartesi tahlilverxim negatif. Muhtemelen gec yumurtladgm icin reglim de gec gelecek

Benimkide boyle anlam veremedim
Valla canim bn devam ettim cizgininsiliklestigini gordum o gunleri stn degerlendirmistik . Bat 11 di suan adet olmadimm ama pazartesi tahlilverxim negatif. Muhtemelen gec yumurtladgm icin reglim de gec gelecek
Anladım canım hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin insaAllah ❤️

Eklentiler

• IMG-20211216-WA0000.jpeg
    IMG-20211216-WA0000.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 57
Back