Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ocakta yumurtlama olmuş ve çatlamış
2 keremi yaptınız acabaMerhaba teste başlayalı 1 hafta oldu ama 2 gündür bir silik bir koyu anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen![]()
Evet iki defa yaptım. Yapmamam gerekiyor biliyorum ama . Koyu çizgi görünce akşam saat 7 gibi tekrarladım testi. Bugün öğlen saat 2 gibi tekrar yapacağım2 keremi yaptınız acaba
Ama çatlamış yumurta değerlendirdiyseniz eğer yapmanıza gerek yokEvet iki defa yaptım. Yapmamam gerekiyor biliyorum ama . Koyu çizgi görünce akşam saat 7 gibi tekrarladım testi. Bugün öğlen saat 2 gibi tekrar yapacağım
Ay cevabınız içimi rahatlattıAma çatlamış yumurta değerlendirdiyseniz eğer yapmanıza gerek yok
Rica ederimAy cevabınız içimi rahatlattıteşekkür ediyorum
4 ocaktakiler ogleden sonra ve aksam iki kere yapmis o gun2 keremi yaptınız acaba
Ay , cewap yazmis kadin yaa, bende zipladim deli gibi konuya.Ozur dilerim.4 ocaktakiler ogleden sonra ve aksam iki kere yapmis o gun
4ocak yumurtlama olmuş. Üç ocak gecesi gibi pik olup dört ocak devam etmiş sonra çatlamış 24 saat pik duruyor ortalama olarak zaten sorun yok değerlendirdiysen 14 gün sonra gebelik testi yapMerhaba teste başlayalı 1 hafta oldu ama 2 gündür bir silik bir koyu anlayamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen![]()
Çok açıklayıcı bir yanıt oldu4ocak yumurtlama olmuş. Üç ocak gecesi gibi pik olup dört ocak devam etmiş sonra çatlamış 24 saat pik duruyor ortalama olarak zaten sorun yok değerlendirdiysen 14 gün sonra gebelik testi yap
İnşallahh güzel haberler verirsinÇok açıklayıcı bir yanıt olduÇok teşekkür ediyorum. 14 günün geçmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim
![]()
İnşallahİnşallahh güzel haberler verirsin![]()