Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah allah isteyen herkese nasip etsin kulaklarını boş bırakmasınNe heyecanlı bir bekleyiş uyku uyuyamıyorum bugün 8.gun kızlar pikden sonra bekleyişlerimiz inşallah kucaklarimizi doldurur![]()
Canim ayniyiz herhalde yumurtlaman ne zaman oldu ? Insallah allahim nasip ederNe heyecanlı bir bekleyiş uyku uyuyamıyorum bugün 8.gun kızlar pikden sonra bekleyişlerimiz inşallah kucaklarimizi doldurur![]()
24 Ekim kuzum ama ben yumurtlama günü ilişki oldu sadece eşim yoktu malesef bekliyorum yinedeCanim ayniyiz herhalde yumurtlaman ne zaman oldu ? Insallah allahim nasip eder
Sonuç ne kuzumHadi hayirlisi canim benimde 24 de oldu bügün ovulasyon testi yaptim koyulasmis sanki gebelik testide yaptim hic dayanamiyorum keske bekleyebilsem
Canım tekrra yaptın mı gebelik testiBiri gebelik biri ovulasyon testi canim
İnşallah kuzumBende bu ay takip yaptım bekliyorum inşallah Allahım kucağımızı doldurur hayırlısı ile![]()
Yaptim canim yok bisey malesef hayirlisi insallah, sen ne durumdasinCanım tekrra yaptın mı gebelik testi
Beyaz akıntım var sag kasıkta ağrı ama adet sancısı yaşıyorum galibaYaptim canim yok bisey malesef hayirlisi insallah, sen ne durumdasin
Test yapmadinmi hicBeyaz akıntım var sag kasıkta ağrı ama adet sancısı yaşıyorum galiba