canlarım bu ay ovülasyon testi aldım hatta yazmıştım yine burda...asıl yumurtlama günlerim 3-8 kasım diyordu hesaplayıcılar !!..bende ilk testimi ayın 1 inde yaptım 2.çizgi silik çıktı sonrakini ayın 3 ünde yaptım yine silikti bugun ayın 5 i testi öğlenden sonra 4 saat idrar tutarak yine yaptım bu kez 2.çizgi hemen çıktı ama yine ilk çizgi öteki kadar koyu olmasada ona yakın uzaktanda baksam belli iyice ama kağıdında ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyu yada ilk çizgiden daha koyu yazıor... benim merak ettiğim bu testlerden yapıp ay ay silik görüpte yinede hamile kalan varmı ??? bu 2.silik çizgi hiç yumurtlama olmasada çıkıyormu ??açıkçası yumurtlama olup olmadığınıda merak ediyrm ??gecen ay dr a gittim herşey normal dedi hormon ve prolaktin testi yapıldı prolaktin testimde çok yüksek değildi ama yinede dostinex diye bi ilaç kullanıyorum bu ay bide folik asitte alıyorum her gün bitane !!!!..bakalım hayırlsıı artıkk :Saruboceq:
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
ovülasyon testi silik olur o ay hamiş kalmayı başaran varmı ??
- Konu Sahibi asya23
- Başlangıç Tarihi