- 2 Haziran 2020
- 12
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi kubrasolmz
-
Amin teşekkür ederim canım polikistik over var bende hamile kalmak istiyorum ovulasyon testini denemek istedim umarım olur da hamile kalabilirimDeğilsin canım o t nin altı ya c kadar koyu yada c den dahada koyu olmalı. Allah gönlüne göre versin inşallah
Bendede var sen yumurtlamayı görene kadar ilişkiye gir yinede. Testlere belli olmuyor birde testi yaptığın saat önemli biliyorsun demi.Amin teşekkür ederim canım polikistik over var bende hamile kalmak istiyorum ovulasyon testini denemek istedim umarım olur da hamile kalabilirim
Test kullanımı hakkında pek bilgi sahibi değilim cnm asker esiyim ben görevler falan yoğun olduğu için ilişki pek düzenli olmuyorBendede var sen yumurtlamayı görene kadar ilişkiye gir yinede. Testlere belli olmuyor birde testi yaptığın saat önemli biliyorsun demi.
Biraz bilgi verebilir misin bana test kullanımı hakkındaBendede var sen yumurtlamayı görene kadar ilişkiye gir yinede. Testlere belli olmuyor birde testi yaptığın saat önemli biliyorsun demi.
Biraz bilgi verebilir misin bana test kullanımı hakkında
Gündüz 10 ile 12 arası yapıyordum ben. Testten 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım. Aynı saatte yaparsan daha iyi olur. Asker eşiymişsin Allah ım ayaklarına taş değdirmesin. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dr kontrole çağırdı mı?Biraz bilgi verebilir misin bana test kullanımı hakkında
Gündüz 10 ile 12 arası yapıyordum ben. Testten 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım. Aynı saatte yaparsan daha iyi olur. Asker eşiymişsin Allah ım ayaklarına taş değdirmesin. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dr kontrole çağırdı mı?
[/QUOT teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizin ins 8inde randevum var bu ay son zaten doktor da gidicek başka kadın doğum doktoru yok napcam bilmiyorum 3 aylığına geldi süresi doldu gidiyor ins gebelik oluşur da doktor olamaması sorun olmaz
Çok teşekkür ederim cevabın içinİlk idrarini yap ve yarim bardak su ic 3 saat bekle test yap.en iyi sonucu bu sekilde alirsin..sabah 11 gibi daha net sonuc cikiyor genellikle
Saat 11 gibi yaptığım da çift çizgi çok koyu çıkarsa aynı saatte mi ilişki gerekiyor yoksa o gün içerisinde mi zamanı fark eder mi acabaÇok teşekkür ederim cevabın için
Çizgi koyulaşınca yumurtlama oldu bitti değil daha çatlicak test silikleşicek koyulaşınca deneyin o 3 4 gün önemliSaat 11 gibi yaptığım da çift çizgi çok koyu çıkarsa aynı saatte mi ilişki gerekiyor yoksa o gün içerisinde mi zamanı fark eder mi acaba
22 yaşındayım 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum 1 yıl önce bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda cnmHayırlısı olsun inşallah. Bende de var pko ne zaman yumurtladığın belli olmuyor. Yaşın kaç bilmiyorum ama telaş yapma bana senin çocuğun olmaz dedi dr o gün bugündür uğraşıyorum. 2 defa kaybettim. Allah birgün illaki nasip ediyor. Olmazsa vardır bir hayır, o an insan üzülüyor ama inanki her şey nasip. Olacak diye şartlama kendini. 5.5 yılım geçti gitti bak. Yeni yeni anlıyorum kendimi çok yıprattım her şeyin bir zamanı varmış diyorum
Anladım çok teşekkür ederimÇizgi koyulaşınca yumurtlama oldu bitti değil daha çatlicak test silikleşicek koyulaşınca deneyin o 3 4 gün önemli
Amin inşallah. Ne dicem bak bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın, düşüğün sebebini araştırdın mı? Kaç haftalıktı ? Pko olduğunu bilmeden 2 3 tane çocuk doğuran var. Ben dra gittikçe bana kilolusun kilo ver dedi. Çok aşırı kiloyla 2 defa hamile kaldım Ama kaybettim. Çok üzüldüm sonra anladım nasip değildi. Şimdide mide küçültme ameliyatı oldum ve yasaklı sürenin bitmesini bekliyorum.22 yaşındayım 2 yıllık evliyim anne olmayı çok istiyorum 1 yıl önce bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda cnm
İlk düşük olduğu için heralde doktor araştırma falan demedi canım ins sağlıklı bir şekilde zayıflayıp bebisinin haberini alırsın da sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın insAmin inşallah. Ne dicem bak bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın, düşüğün sebebini araştırdın mı? Kaç haftalıktı ? Pko olduğunu bilmeden 2 3 tane çocuk doğuran var. Ben dra gittikçe bana kilolusun kilo ver dedi. Çok aşırı kiloyla 2 defa hamile kaldım Ama kaybettim. Çok üzüldüm sonra anladım nasip değildi. Şimdide mide küçültme ameliyatı oldum ve yasaklı sürenin bitmesini bekliyorum.
Bende pıhtılaşma vardı kaybetmemin sebebi değil ama 2. Hamileliğimde iğne kullanıyordum.
İnşallah canım. Dr a kalsa 3.den sonra araştırıyor. Ben bunu bilerek özelde yaptırmıştım testleri. Bu arada bende 23 yaşındayım ve 6 yıl olmak üzere evleneli. Baştan beri istiyoruz bizde.İlk düşük olduğu için heralde doktor araştırma falan demedi canım ins sağlıklı bir şekilde zayıflayıp bebisinin haberini alırsın da sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?