Kaç gün geçti ilk defa ya ne değişik dmiKan aldı ama sonuç çıkmadı daha . Ama ben evde test yaptım sabah negatif yani
Evet canım ilk defa yaşıyorum bunu . 40. Gün bitiyor bugün sanırım hala olmadı . Daha ne kadar olmayacak bilmiyorum . İlaç bile vermedi 4 5 gün daha olmazsa başka doktora gideceğim içime sinmedi hiçKaç gün geçti ilk defa ya ne değişik dmi
Bencede öyle yap bakalım ben ne zaman olcam ilaçlaEvet canım ilk defa yaşıyorum bunu . 40. Gün bitiyor bugün sanırım hala olmadı . Daha ne kadar olmayacak bilmiyorum . İlaç bile vermedi 4 5 gün daha olmazsa başka doktora gideceğim içime sinmedi hiç
Bencede öyle yap bakalım ben ne zaman olcam ilaçlahaberleşelm arada
Bencede öyle yap bakalım ben ne zaman olcam ilaçlahaberleşelm arada
Selam süper canım smdi nolcakmış regl ne zaman gelirmiş?Selam canım doktora gittim kist erimeye başlamış kendiliğinden dedi
Onu bilmiyorum ilaç verdi dupston onu kullanacağımSelam süper canım smdi nolcakmış regl ne zaman gelirmiş?
Bende onu kullanıyorum bugun bitti bakalım ne zaman olacagım 10 gün içtimOnu bilmiyorum ilaç verdi dupston onu kullanacağım
Bende onu kullanıyorum bugun bitti bakalım ne zaman olacagım 10 gün içtim
Regl oldun mu canım . Valla hala olmadı nasıl bit durum bu anlamadım yaBende onu kullanıyorum bugun bitti bakalım ne zaman olacagım 10 gün içtim
Yok canım işte 1 kutu ilacı içip bitiriyormuşsun sonra 7 gün içinde gelicekmş regl öyle araştırdım ben bekliyormRegl oldun mu canım . Valla hala olmadı nasıl bit durum bu anlamadım ya
Yok canım işte 1 kutu ilacı içip bitiriyormuşsun sonra 7 gün içinde gelicekmş regl öyle araştırdım ben bekliyorm
Bende oldumRegl oldum canım ben
Bende oldumaynı gündede olduk şaka gibiyiz
Yapıcam tabi sen? 10.gün başlarımHahaha ciddi misin ya bu kadar mı aynı oluryumurtlama takibi yapacak mısın bu ay
Yeni gördüm mesajını canım ben başladım bakalım daha pik olmadı inş bu ay görürüz . Doktora gittin mi kist ne olmuş ben bir kaç gün sonra gideyim diyorum hemde yumurta var mı yok mu görür diyeYapıcam tabi sen? 10.gün başlarım
Kist gitmiş çok şükür canm bende bugun basladım teste bakalım inş olur bu ayYeni gördüm mesajını canım ben başladım bakalım daha pik olmadı inş bu ay görürüz . Doktora gittin mi kist ne olmuş ben bir kaç gün sonra gideyim diyorum hemde yumurta var mı yok mu görür diye
İnşallah canım benimde gitmiştir herhaldeKist gitmiş çok şükür canm bende bugun basladım teste bakalım inş olur bu ay