Hamile olamam denediğimiz ilk ay bu.gebelik testi yaptınızmı?
21. Günü progesteron testi verin bence. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlaşılır. Bu testlere göre pike çok yakın var ama pik degilKızlar test sahibi yumurtan büyümeden çatlamış artık gebelik oluşmaz diyor ama hala çok koyu çıkıyor testim. Bence daha pik olmadı. Normalde 28-32 gün arası kesin regl olurum. Pcos yok. Daha bu adetmin başında vajinal muayene oldum. Sorun yok demişti doktor . Bugün 17. Gün test böyle sizce pik oldu yumurta küçükken çatladı mı? Yoksa pik olmadı mı ? Yorumunuz nedir ? Hepinize teşekkür ederim
Teşekkür ederim bu denediğimiz ilk ay adetimin 3. Günü doktora gittim her şey yolunda dedi. Sorular sordu vajinal muayene etti. 2 yaşında oğlum var oda ilk ay olmuştu . O yüzden 1 sene gelme dedi olmazsa21. Günü progesteron testi verin bence. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlaşılır. Bu testlere göre pike çok yakın var ama pik degil
Aynı benim testlerim günlerimiz bile aynı sanki kendi testşme bakıyormusum gibi hissettimKızlar test sahibi yumurtan büyümeden çatlamış artık gebelik oluşmaz diyor ama hala çok koyu çıkıyor testim. Bence daha pik olmadı. Normalde 28-32 gün arası kesin regl olurum. Pcos yok. Daha bu adetmin başında vajinal muayene oldum. Sorun yok demişti doktor . Bugün 17. Gün test böyle sizce pik oldu yumurta küçükken çatladı mı? Yoksa pik olmadı mı ? Yorumunuz nedir ? Hepinize teşekkür ederim
Adetleriniz düzenli mi pcos var mıAynı benim testlerim günlerimiz bile aynı sanki kendi testşme bakıyormusum gibi hissettimama senin bugun pik gibi ya bende oda yok
Pcos yok adetim düzenli 1-2 gün sapmalae olabiliyor. Temmuzda bi dış gebelik geçirdim bu ay ilk denedik ovulasyonuda ilk deniyorm böyle olduAdetleriniz düzenli mi pcos var mı
Niye böyle oluyor ki ya. Şu ana kadar yumurtlama görmemiz lazımdı sizinde düzenliymiş testler mi sıkıntılı diyorumPcos yok adetim düzenli 1-2 gün sapmalae olabiliyor. Temmuzda bi dış gebelik geçirdim bu ay ilk denedik ovulasyonuda ilk deniyorm böyle oldu
Testleri saat 9.45-10.00 civari yaptm öncesinde çay içmiştim genelde ama 30-40 dk snra test yaptm hep blmiyorm testmi hatalı benmiNiye böyle oluyor ki ya. Şu ana kadar yumurtlama görmemiz lazımdı sizinde düzenliymiş testler mi sıkıntılı diyorum
Pik olsa anlardık canım devam et burdan haberleşelim günlerimiz aynıymış son adet 11 Eylül demiTestleri saat 9.45-10.00 civari yaptm öncesinde çay içmiştim genelde ama 30-40 dk snra test yaptm hep blmiyorm testmi hatalı benmi
Evet heheh bat ne gösteriyor takvim benim 9veya 10 ekimPik olsa anlardık canım devam et burdan haberleşelim günlerimiz aynıymış son adet 11 Eylül demi
10 EkimEvet heheh bat ne gösteriyor takvim benim 9veya 10 ekim
Evet heheh bat ne gösteriyor takvim benim 9veya 10 ekim
Ama koyu gibi ya banamı öyle geldiBugünde yumurtlama yokartık ümidim bitti
4 -5 gündür böyle oluyor pik yokAma koyu gibi ya banamı öyle geldi
Bendede yok ya testler algılmadı markasıda aynı ikimizin. Yada yumurtlamadık mı oldu4 -5 gündür böyle oluyor pik yokzaten bugünden sonra yumurtlama artık geç yumurtlama olur
İnşallahBendede yok ya testler algılmadı markasıda aynı ikimizin. Yada yumurtlamadık mı olduregl olunca anlıcaz inş olmayz da
Naptın canım benim haftasonuda silikti.artık testimde bittiİnşallah
Böyle gidiyor pik olacak gibi yapıyor beni kandırıyorNaptın canım benim haftasonuda silikti.artık testimde bitti