• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif ama kanama geliyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

smyrna3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
107
0
96
Kızlar selam kardesim bebek istiyor ve kendimde kullanip iyi sonuc aldigim testten aldim onada. Normalde adeti duzensiz.Simdi bu ay duzenli ve 3 gun normalden az adet gormus sonrada ovulasyon zamani basladiginda hep hafif silikte olsa pozitif veriyor sonuc surekli. Daha adetine 12 gun var adet gibi kan geliyor.parca parca degil ama. Ovulasyonu ben kullandigimda silik gordum ve o gun tutmustu bebegim baskada pozitif bile gormemistim ama kardesimde surekli pozitif veriyor ve ilkkez bu ay veriyor. Adet gibi kan gelmesi neyin nesi anlayamiyorum. Basina gelen ya da fikri olan var mi?

Pozitif olması için ikisininde kopkoyu olması lazım .yani t çizgisinin silik delil kopkoyu olması lazım..adet gorduysedeg kardeşimiz doktora gitsin kist olabilir

Kızlar selam kardesim bebek istiyor ve kendimde kullanip iyi sonuc aldigim testten aldim onada. Normalde adeti duzensiz.Simdi bu ay duzenli ve 3 gun normalden az adet gormus sonrada ovulasyon zamani basladiginda hep hafif silikte olsa pozitif veriyor sonuc surekli. Daha adetine 12 gun var adet gibi kan geliyor.parca parca degil ama. Ovulasyonu ben kullandigimda silik gordum ve o gun tutmustu bebegim baskada pozitif bile gormemistim ama kardesimde surekli pozitif veriyor ve ilkkez bu ay veriyor. Adet gibi kan gelmesi neyin nesi anlayamiyorum. Basina gelen ya da fikri olan var mi?
Silik olduğunda olmaz yumurtlama tam koyu olmalı. Sende yaptıktan kısa bir süre sonra koyulaşıp yumurtlamışsındır farketmemişsindir. Silik pozitif değil yoksa. Kardeşinin kullandığı ilaç vb bişey var mı. Kist olunca da lekelenme olabiliyor.

Yok canım ama tarih tam tutuyordu bu arada benim bebegimde 18.10.17de geldi :) adeti kilodan dolayi duzensizdi suan normal zamaninda gelmisti. Dr ona sadece progestan veriyor. Onuda adete vae die daha kullanmamisti.

Back
X