Ovulasyon testi pik ve sonrası nasıl değerlendirmeliyim

suyesili1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
235
92
Merhabalar Ovulasyon testi 1-2 aydır pik gorememistim dün pik gördüm ama malesef degerlendiremedim bugun değerlendirdim yarın da değerlendirmeli miyim çatlama gunu vs yardımcı olur musunuz önerileriniz neler ovulasyonla gebe kalanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Yardımlaşma forumu burası illa ACİL YARDİM Edin mi yazıp dikkat çekmem lazım bir Allah'ın kulu mu yazmaz.

Pik yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir. 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacagını gösterir. Canim onundeki uc günü iyi degerlendir

Allah razı olsun Teşekkür ederim eşimde sperm sorunu var 1 gün ara ile değerlendirsem ihtimal olur mu catlamayi da değerlendirelim mi

Ben pik günü ve catlama günü değerlendirdim
Çatlama gününü mutlaka değerlendirin ve ben yarım saat ayakların havaya dikilmesi gerektiğini savunuyorum.
Bazı arkadaşlar gerek yok diye düşünebilir ama denemek size zarar getirmez gönlünüzce olsun

Pik günü bir degerlendiremedim hiç çatlama geç oluyor bende hemen çatlama görmüyorum 1.gün pik 2.gun yuksek 3.hafif azalmış öyle gidiyor baya silik olması lazım dedi yanlış bilmiyorsam çatlama jelle deniyorum yinede ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum benim gibisini galiba biraz garantili olmayı seviyorum

Ben size atayım testlerimi
Ona göre karşılaştırın

Eklentiler

• 365D5310-D640-4BEF-8A60-5416BFC1F155.jpeg
    115,9 KB · Görüntüleme: 462
Teşekkür ederim Ben bugün akşam yaptığımda atayım bu arada sorması yumurtlama akıntısı yaşıyor musunuz yumurta aki şeklinde ben normalde öncesinde yaşardım bugün acayip yoğun geldi

Birgebenin günlüğü sayfasından mı aldınız ovulasyon ve jelinizi bende ordan aldım. Arkadaşım gebe kaldı jel ve testiyle bende ovulasyonumu takip ediyorum şimdi Allahın izniyle bizde kolaylıkla yaşarız hamileliği

Evet canım denemek istedim jel ve ovulasyonla sperm sorunu olanlar da gebelik elde edilmiş amin canim Allah bizler de nasip etsin Arkadaşınız testi ve jeli kaçıncı denemesinde elde etmiş bilginiz var mı

Teşekkür ederim Ben bugün akşam yaptığımda atayım bu arada sorması yumurtlama akıntısı yaşıyor musunuz yumurta aki şeklinde ben normalde öncesinde yaşardım bugün acayip yoğun geldi
Akıntı çatlamadan sonra mı geldi cnm benden de geldi yoğun yumurta akı kıvamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…