Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketlilik sorunumu kuzum yoksa morfolojikmiAllah razı olsun Teşekkür ederim eşimde sperm sorunu var 1 gün ara ile değerlendirsem ihtimal olur mu catlamayi da değerlendirelim mi
Ben pik günü ve catlama günü değerlendirdimMerhabalar Ovulasyon testi 1-2 aydır pik gorememistim dün pik gördüm ama malesef degerlendiremedim bugun değerlendirdim yarın da değerlendirmeli miyim çatlama gunu vs yardımcı olur musunuz önerileriniz neler ovulasyonla gebe kalanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Eki Görüntüle 3280550 Eki Görüntüle 3280552
Evet canım hareket sorunu var 20 di kurlerle 40 yaptık şuan ne durumda baktirmaktik jel deneyimliyorunHareketlilik sorunumu kuzum yoksa morfolojikmi
Devlet Hastanesi'nde test yaptirdik ama hiç morfoloji birşey yazmıyor hareket sayı ml.vs canımHareketlilik sorunumu kuzum yoksa morfolojikmi
Pik günü bir degerlendiremedim hiç çatlama geç oluyor bende hemen çatlama görmüyorum 1.gün pik 2.gun yuksek 3.hafif azalmış öyle gidiyor baya silik olması lazım dedi yanlış bilmiyorsam çatlama jelle deniyorum yinede ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum benim gibisini galiba biraz garantili olmayı seviyorumBen pik günü ve catlama günü değerlendirdim
Çatlama gününü mutlaka değerlendirin ve ben yarım saat ayakların havaya dikilmesi gerektiğini savunuyorum.
Bazı arkadaşlar gerek yok diye düşünebilir ama denemek size zarar getirmez gönlünüzce olsun
Ben size atayım testlerimiPik günü bir degerlendiremedim hiç çatlama geç oluyor bende hemen çatlama görmüyorum 1.gün pik 2.gun yuksek 3.hafif azalmış öyle gidiyor baya silik olması lazım dedi yanlış bilmiyorsam çatlama jelle deniyorum yinede ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum benim gibisini galiba biraz garantili olmayı seviyorum
Kruger diye gecer canim devlet hastanesinde morfoloji terimiEvet canım hareket sorunu var 20 di kurlerle 40 yaptık şuan ne durumda baktirmaktik jel deneyimliyorun
Birgebenin günlüğü sayfasından mı aldınız ovulasyon ve jelinizi bende ordan aldım. Arkadaşım gebe kaldı jel ve testiyle bende ovulasyonumu takip ediyorum şimdi Allahın izniyle bizde kolaylıkla yaşarız hamileliğiPik günü bir degerlendiremedim hiç çatlama geç oluyor bende hemen çatlama görmüyorum 1.gün pik 2.gun yuksek 3.hafif azalmış öyle gidiyor baya silik olması lazım dedi yanlış bilmiyorsam çatlama jelle deniyorum yinede ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum benim gibisini galiba biraz garantili olmayı seviyorum
Hiç yok Kruger vs canım ileri hız ,60 dk ölü sayısı ,ml,rengi ,sayısı bunlar var canim sonuçlardaKruger diye gecer canim devlet hastanesinde morfoloji terimi
Evet canım denemek istedim jel ve ovulasyonla sperm sorunu olanlar da gebelik elde edilmiş amin canim Allah bizler de nasip etsin Arkadaşınız testi ve jeli kaçıncı denemesinde elde etmiş bilginiz var mıBirgebenin günlüğü sayfasından mı aldınız ovulasyon ve jelinizi bende ordan aldım. Arkadaşım gebe kaldı jel ve testiyle bende ovulasyonumu takip ediyorum şimdi Allahın izniyle bizde kolaylıkla yaşarız hamileliği
Dün testim böyle çatlamis çıktı değerlendirim canım dediğin gibiBen size atayım testlerimi
Ona göre karşılaştırı
2. Denemede elde ettiEvet canım denemek istedim jel ve ovulasyonla sperm sorunu olanlar da gebelik elde edilmiş amin canim Allah bizler de nasip etsin Arkadaşınız testi ve jeli kaçıncı denemesinde elde etmiş bilginiz var mı
Akıntı çatlamadan sonra mı geldi cnm benden de geldi yoğun yumurta akı kıvamındaTeşekkür ederim Ben bugün akşam yaptığımda atayım bu arada sorması yumurtlama akıntısı yaşıyor musunuz yumurta aki şeklinde ben normalde öncesinde yaşardım bugün acayip yoğun geldi