Ovulasyon testi pik süreci

Ya evet inşallah olmazsa gel rahim filmi çekelim dedi doktor ben ona geriliyorum aslında korkuyorum biraz rahim filminden, ovülasyon testi ile de anlayanlar oluyormuş evde olacaktı onunla bi denerim olmadı yarın pazartesi 2 gün kalmış olacak varsa çıkar zaten alıştık attık negatife ne yapalım umarım tez zamanda herkese ve bana nasip eder Allah teşekkür ederim yorumun için çok sağol

Rica ederim sonuç alınca bizde bilgilendirirsen çok sevinirim bende merak ettim

İlk zamanlar biraz zor geçiyor günler ama evet bir de tarih yaklaştıkça sabretmekten başka şansımız yok şuan için canım dua edeceğiz
Öyle tabi inşallah vardır bol bol dua et kaç aydır uğraşıyorsun acaba hiç hamilelik oldu mu

Öyle tabi inşallah vardır bol bol dua et kaç aydır uğraşıyorsun acaba hiç hamilelik oldu mu
Hiç olmadı düşük veya hamilelik hiçbiri. 2 sene olacak canım tüm testler normal herşey olması gerektiği gibi ben ilk sene çok üstüne düşmedim çünkü öncesinde doktora gidip testlerin normal olduğunu öğrenmiştim. Olur elbet dedim. Bir seneyi geçince de ovülasyon testi yaptım bir iki ay beni çok gerdi o öyle hiç olmadı. Sonra ben ciddi ciddi istemeye başladım eşimin kararıydı aslında o çok istiyordu ama bende son birkaç aydır gerçekten konunun üzerine düştüm. Yani çok gönüllü değildim ama 2 senede hiç mi denk gelmez çok enteresandır olmadı maalesef. Geçen ay yumurta takibi yaptık doktorla. Günleri tutturamıyorsunuz bence dedi. Çok düzenli ilişkşmiz olamıyor maalesef çalışma saatlerimiz uyuşmuyor eşimle. Ocak 22 çarşamba günü çatlar yumurtan büyümüş dedi. Çatlama gününü değerlendiremedik ama pazar pazartesi Salı bu günler ilişki oldu. 3 gün kaldı bata bekliyoruz bakalım

Bence bu ay değerlendirmişsiniz gibi geldi zaten tam gününde ki tutmuyormuş araştırmalarıma göre çatladığı günün öncesinde veya sonrasında ki daha çok tutuyormuş yani o günde tutan illa vardır da bizde 8 aydır deniyoruz 1 buçuk yıldır evliyiz daha hiç olmadı bizim de pcos var bende yumurta kalitesiz dedi doktor bu ay letu kullandım işte kontrolde çatlamk üzere diyince umutluyum bu ay yani bizim ki çok düzenli 2 güne bir yada 1 dolu bir boş denk gelmemesi imkansızdı ama yumurtalar büyümediği için tutmuyordu bence bizde de bakalım bu ay çok fazla ümidim var

Canım benim Allah gönlümüzdekini versin 1 yıla kadar normal görüyorlar ama öyle düşün olursa ne alâ ne zaman bat? Var mı daha

Canım benim Allah gönlümüzdekini versin 1 yıla kadar normal görüyorlar ama öyle düşün olursa ne alâ ne zaman bat? Var mı daha
Şubat 16 daha çooook varrr dün pik oldu işte bugün çatlamış ovülasyona göre bir iki gün daha değerlendirip beklemeye geçicem artık

Atiyim testleride silik olan bugün yaptığım diğeride dün dü

Eklentiler

• IMG_8407.jpeg
    450,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_8420.jpeg
    308 KB · Görüntüleme: 10
kızlar ovü testiniz ne kadar pik kalıyor? Yumurtlama günü akşamı geç olur mu sizce? Ben kaçırmamak için 13. Ve 14. Günleri planlamıştım ama eşim de günaşırı olsun diyor 12-14? Siz nasıl yapıyorsunuz? Bugün 12.günüm ve pik değil yani silik ama tam pik değil.

Pik olana kadar 1 dolu bi boş pik günü ve ertesi gün değerlendir,ondan sonrası size kalmış canım

Merhaba hiç bu kadar koyu olmazsa yumurtlama olmadığı anlamına mı geliyor peki?

kızlar şöyle sıraladım çatlama olmuş mu bi türlü anlayamadım

Eki Görüntüle 3538158 kızlar şöyle sıraladım çatlama olmuş mu bi türlü anlayamadım
Canım daha pik olmamış ki. Döngünün kaçıncı günü başladın yapmaya. Adetten hemen sonra başlaman gerekiyor herkesin yumurtlama günü farklı. Erken veya geç olabiliyor. Ama suan ki testlerinde malesef pik yok yapmaya devam et. Hatta fazla varsa elinde sabah akşam olarak yap. Benim sabah 3 de yaptığım son yaptığın gibiydi akşam 10 da yaptığım pik çıktı

Adetten hemen sonra başladım

Merhaba kızlar ben de geçen ay baslamıştım testlere 14. Günde pik görmüştüm geçen ay öyle değerlendirdik ama kimyasal oldu bu ay bugün 13. Günüm ilk kez test yaptım pik oldu bakalım artık inşallah güzel haberler alırız tutunması için kimyasal olmaması için neler yapabilirim acaba

Eklentiler

• IMG_2035.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 6
İnanın bende bilmiyorum, hiç kimyasal gebelik yaşamadım bilen biri varsa sizi aydınlatır. Güzel düşünün güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…