• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!!

Kızlar bu testi bende adetime 1 gün kala deneyeceğim eğer hamile kalırsam ozamanda yapacağım her iki sonucuda paylaşacağım sizlerle.

kızlar mrb,
ben dün okudum bu msj gece aynen yaptım sabah uyandığımda yüzeyde yağ şeklinde tortular vardı.bu ay adetim 5 gün gecikti ama ben hala test yapmadım yarın sabah eczaneden aldığım testi yaptığımda sonucu burada yazarım

Son düzenleme:
slm kızlar
hamileymişim gerçekten yeni öğrendim.çok şaşkınım

nermincim tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin..bende adetimi 2 gün geçti dün gece yaptım sabah baktım hiç bir yağ tabakası yok meydanda..4 gün önce yaptığım testtede silik çıkmıştı denemiş oldum hadi hayırlısı....

Canım mrb,
akşam denedim, sabah baktığımda yağ tabakasından eser yoktu, idrar pırıl pırıldı. dibe çökmüş az tortu vardı. gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ama ilginç olan hala adet olmadığım. Belim ve kasıklarımda ağrı arttı ama tık yok. Bakalım ne olacak??

Nermin tebrikler. inşallah bizde böyle güzel haberler verebiliriz. Bend e2 aydır deniyorum. Bu ay vüzcut ısım sürekli 37.1 de. Tecrübelerinle yardımcı olur musun? Acaba hamile olabilir miyim?

valla arkadaşlar denemek lazım kaybedebilecegimiz bişey yok nekleri denemiyoruz ki umut dünyası işte bizimki allah hepimize daha fazla kafayı yedirmeden sag salim bebiişler nasip etsin yarın bekliyorum degerlendirmelerinizi

dur yaa bide ben deneyeyim inşaallah hadi bakalım hayırlısı

bende bu aksam denicem arkdaslar yarin yazicam bakalim adetim tam 20 gun gecikti
3 gun gecmisken yaptim negaitifti bakalim hayirlisi

kızlar bende denedim önceki gece sabaha kadar beklettim uyanınca ilk işim banyoya koşup bakmak oldu evet kabın üstü süt kaymagı gibi tabaka tutmuştu cok belliydi şeffaf tabaka vardı adetimede 13 gün var inşallah bu ay bebeğim annesine gelmiştir

ilginç valla...benimde 5 gün geçti...idrar testi yaptım negatif...sabah uyanıncada bunu yapacağım...merak ettim doğrusu

duruucumm heryerde karsılasıyoruzz bak ya neler varmıss denemek lazımmmm:)(:) idrar testlerıne para vermekten ıyıdırr

kızlarrrrr ben 15haftalık hamileyim sizin için bu testi yaptım doğrulayım diye ama benim tüm tortular dibe çökmüş vaziyetteydi yani doğruluk payı pek yok gibi.. bilginize :(

Arkadaşlar merhaba,evde kesin olmadığını bilmediğiniz yöntemlerle aklınızı karıştırmayın bence.Gebelik testi fiyatları sizleri korkutmasın lütfen her ilacın olduğu gibi her gebelik testininde muadili yani benzeri var.Eğer maddi açıdan düşünüyorsanız çok bilinen pahalı marka yerine muadili olan daha uygun fiyatlı gebelik testindende alabilirsiniz .Ben 4.50 tl ye aldın ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Sevgiyle kalın...a.s.

valla arkadaşlar sizin yine 4 gün 5 gün geçmiş benim 1 ayda fazla oldu:2:3 dafa evde test yaptım 2 tanesi tek çizgi 3.testte 2 çizgi silik çıktı.kk forumdan baktım 2.çizgi silikçıkarsa hamilelik oranı baya bi artıyomuş.sabah ilk işimsağlık ocağına gitmek oldu ama orda da aynı testiyaptılar ve negatif:2büyük bi hüsran tabi...oysa ki ben kan testi yapılacağını sanmıştım ve öyle de söyledim ama idrar testi yapabileceklerini söylediler.bu arada ben yaklaşık5 aydır hipertroid tedavisi görüyorum.dün son kontrolüme gittim ve o troid denilen şeyden sonunda kurtulduğumutestler sonucunda öğrendim.bu güzel haberi bi bebek haberiyle taçlandırayım dedim ama malesef işler istediğim gibi gitmedi.yarın randevu aldım bi kadın doğum doktoruna gidicem ama içimdeki heves,sevinç herbişey gitti.iyice umutsuzluğa kapıldım ne yapıcam bilmiyorum.nasılbir yolizlemeliyim tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim:2:

kızlar bende bu ay bitki kullandım gebe kalmak için adetin ilk günü başladım ve bu gün 20 günü yani 13 gün var adetime daha ama bu dedğiniz idrara bakma işini ben bitkiler işe yarıyormu diye adetimden beri deniyodum yani bakalım iltihap atıyomuyum diye son 1 haftadır her idarrıma baktığımda içinde bir sürü tortu vardı en sonda bu gün hem koyuydu idrarım hemde üzeri yağ bağlamış gibiydii tortularda dibe çökmüştü .. acaba bu ay geldimii bebişimmm anneciğineeee:CüvCüv::CüvCüv:

Back