Arkadaşlar bu ve diğer anlama sistemlerini hepsini denemiş biri olarak size bunların işe yaramadığını söyleyebilirim. Bunca yıl ben çok istediğim halde eşim hazır olmadığı için çocuk sahibi olmadık, 34 yaşıma geldiğimde eşim "tamam şimdi olur" dedi,8 ay boyunca denedik, her ay ayrı bir bozgun
sizi çok iyi anlıyorum. Evde minik plastik espresso kaplarım vardı,sanırım en az 20-30 tanesini heba ettim bu test için :)) dedikleri gibi tortu oluşmuyor normal zamanda,ya da dibe çöküyor. Ama adet zamanı yaklaştığı zaman o tortu tamamen yukarda yüzüyor, kaymaksı bir oluşum şeklinde. Ben bunu görür görmez eşime müzikli bir kart aldım, kendi sesimle "Baba olacaksın" vs diye kaydettim, romantik bir yemek vs. Ayy nasıl sevindi kocaam...E sonra ertesi günü adet olunca tabi, "sen nerden böyle bir kanıya vardın da hamileyim" dedin diye sordu.Bu koca-karı yöntemini söylediğimde yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz. Karizmamı toparlamam bir kaç haftamı aldı:))Demem o ki adet olacağınız zaman da tortu yukarda yüzüyor
Size net olarak söyleyeceğim iki şey var; birincisi hamileliğin tüm belirtileri adetken de yaşanıyor. Acaba mı deyip durmayın. Son ana kadar adet sancısı çektim,karnım şişmişti,asabiydim...Az sabır bence,çok zor biliyorum ama...o geleceği zamanı biliyordur,ona saygı duyun...
İkincisi; kendimdeki tüm değişimlere pür dikkat kesildiğim için dikkatimi çeken tek değişiklik; küçük abdestimi yaparken şarıl şarıl değil de biraz böyle aralıklı geliyor olmasıydı.
Hani eskiler kirpiklerin kıvrılmasını da söylerler ya; o kesin hamile olan kişinin sürekli uyumasından kaynaklı bence.Hani eskiden 4-5 aylık oluncaya kadar pek söylenmezmiş ya ertafa.Millet de ordan tahmin ediyormuş heralde. Sürekli uyuyan annenin kirpikleri kıvrılıyor, kendimden biliyorum
Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin, doğunca da onları ne kadar sabırsızlıkla beklediğimizi unutmadan hep en güzel şekilde bakıp büyütelim.