Ovulasyon testi pik süreci

Benimkini de yorumlar mısınız bu ay hep koyu çıkıyor yumurtlama olmuş mu anlamadım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 8
Adet bitimi hemen yumurtlamış oluyorum o zaman 5 gün önce bitti adetim bal tarçın çörek otu yedim o yapmış olabilir mi böyle acaba
Benim de öyle oldu canım adet bitti iki gün sonra yaptım kıpkırmızı çıktı sonra yaptıklarım silikleşmeye başlamıştı dün tekrardan yaptım kızardı yine bende anlamıştım adet biter bitmez yumurtlama olur mu diye cuma günü doktor kontrolüm vardı sağ tarafta 4 yumurta 20 mm olmuş demişti çatlamak üzere demişti dün çatladı daha ondan önce bir çatlama daha oldu gibi geliyor bana ama çok anlamadım bende

Adet bitimi hemen yumurtlamış oluyorum o zaman 5 gün önce bitti adetim bal tarçın çörek otu yedim o yapmış olabilir mi böyle acaba
Bugün bende tekrar yapıcam biraz zaman geçmesini bekliyorum çatlama olmuşmu diye yapmam gerekiyor

Yapmaya devam edeyim o zaman kafam çok karıştı bal tarçın çörek otu yemiştim o yaptı herhalde

Kızlar bata 3gün kaldı. 22ocak Çarşamba çatlama günüydü o günü değerlendiremedik ama öncesindeki 3günü pazar pazartesi Salı olarak değerlendirdik. Acaba olmuş olabilir mi ilk kez doktor kontrolü ile yumurta takibi yaptık.varsa belli olur mu şuan test yapsam. ????

Bence yapma canım gününü yada 1 gün gecikmesini bekle derim istediğin sonuç çıkmazsa üzülürsün ben çok yaşadım bunu biraz daha sabret derim yada kan ver direk kan da belli olur

Bence yapma canım gününü yada 1 gün gecikmesini bekle derim istediğin sonuç çıkmazsa üzülürsün ben çok yaşadım bunu biraz daha sabret derim yada kan ver direk kan da belli olur
Bugün çok gergin bir ruh halindeyim artık ne olacaksa olsun modundayım öğreneyim bitsin ama sabah nöbetçi eczaneye denk geldim tamamen tesadüf almadım ama test tuttum kendimi varsa çıkmaz mı ama şimdiye kadar

Bugün çok gergin bir ruh halindeyim artık ne olacaksa olsun modundayım öğreneyim bitsin ama sabah nöbetçi eczaneye denk geldim tamamen tesadüf almadım ama test tuttum kendimi varsa çıkmaz mı ama şimdiye kadar
Kafan rahatlaması için yapabilirsin canım eğer döllenme olduysa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum ama negatif çıkarsa üzülme diye dedim ben çünkü 1 hafta öncesinde öğrenenlerde var 2 hafta gecikmeyle öğrenende var ona göre senin bileceğin bir şey kafam rahatlasın diyorsan yap gitsin allah büyük

Benim daha 13 gün var adetime zaman hiç geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…