- 30 Ocak 2025
- 84
- 46
- 3
- 28
Ay ben yaptım da tam silik değil ama dün ki gibi koyu da değil, gece yada yarın çatlar herhaldeİnşallah dediğin gibi olur çok bekledim ben bu anı bile ilk defa takip edip yapıyorum pcos var yumurtalarım büyümüyormuş meğer 8 aydır deniyoruz bu ay biraz daha ümitliyim olmaz sa diğer ay devam artık akşam haberleşiriz ben atarım yapınca
Bence silikleşmeye başlamış senin ki bugün yarın çatlayacak gibi yarın da gün içinde yap bakalım iyice silikleşecek mi bende yaptım koyulaşmaya başladı üstteki sabah alttaki de akşamAy ben yaptım da tam silik değil ama dün ki gibi koyu da değil, gece yada yarın çatlar herhaldeyada çatlamış mı suan bakabilir misin :) ilk foto dün, ikinci bugün
Bebeğim sanki senin gittikçe daha çok koyulaşıyor gibi hatta yarın pik gibi hissettim niyeyse ama sen yine de değerlendir yarın da tekrar yap bakalım yarın pik çıkacakmış gibi hissettim benBence silikleşmeye başlamış senin ki bugün yarın çatlayacak gibi yarın da gün içinde yap bakalım iyice silikleşecek mi bende yaptım koyulaşmaya başladı üstteki sabah alttaki de akşam
Ben bugünü de boşa atmayıp değerlendiricem yarın tekrar gün içince hem sabah hem akşam test yapıcam çatlamış mı diye zaten spermler 3 gün yaşıyor olursa olur artık hayırlısıBence silikleşmeye başlamış senin ki bugün yarın çatlayacak gibi yarın da gün içinde yap bakalım iyice silikleşecek mi bende yaptım koyulaşmaya başladı üstteki sabah alttaki de akşam
Büyük ihtimalle aynı zamanlar da güzel haber alıcağımıza inanıyorum ben şubat anneleri oluruz inşallahBence silikleşmeye başlamış senin ki bugün yarın çatlayacak gibi yarın da gün içinde yap bakalım iyice silikleşecek mi bende yaptım koyulaşmaya başladı üstteki sabah alttaki de akşam
Ayyy inşallah çok istiyorum doktor bana 10 gün gün aşırı yap dedi dün değerlendirdim artık bilmiyorum çok sık yapıncada olmuyor yaBüyük ihtimalle aynı zamanlar da güzel haber alıcağımıza inanıyorum ben şubat anneleri oluruz inşallah
Evet bugünde yapıcam ama öğleden sonra yapmayı düşünüyorumBebeğim sanki senin gittikçe daha çok koyulaşıyor gibi hatta yarın pik gibi hissettim niyeyse ama sen yine de değerlendir yarın da tekrar yap bakalım yarın pik çıkacakmış gibi hissettim ben
Gece yaptıysa artık nerden anlıcam kiBen bugünü de boşa atmayıp değerlendiricem yarın tekrar gün içince hem sabah hem akşam test yapıcam çatlamış mı diye zaten spermler 3 gün yaşıyor olursa olur artık hayırlısı14-15 gün sonra belli olur benim ama seninkisi kesin gece veya yarın pik yapıcak
Sanırım benimki pik oldu bak atıyorum bugün yaptım az önceBüyük ihtimalle aynı zamanlar da güzel haber alıcağımıza inanıyorum ben şubat anneleri oluruz inşallah
Evet pik gibi duruyor canım. Bugun pazar ve pazartesiyi değerlendir mutlaka ama test yapamaya da devam et çatladığını da görSanırım benimki pik oldu bak atıyorum bugün yaptım az önce
Dün bugün değerlendirdim ama yarın olmaz eşim 24 saat yok pazartesi olur anca bakalımEvet pik gibi duruyor canım. Bugun pazar ve pazartesiyi değerlendir mutlaka ama test yapamaya da devam et çatladığını da gör
Olsun zaten genel de gün aşırı diyolar pazartesi tekrar değerlendirirsin hadi hayırlısı olur inşallahDün bugün değerlendirdim ama yarın olmaz eşim 24 saat yok pazartesi olur anca bakalım
Ayyy inşallah kalpten dua ediyorum herkes için yumurtam büyüdüğünü gördüm ya bunada şükür geriris allahın bilceği birşeyOlsun zaten genel de gün aşırı diyolar pazartesi tekrar değerlendirirsin hadi hayırlısı olur inşallah
Tabi kiiiiAyyy inşallah kalpten dua ediyorum herkes için yumurtam büyüdüğünü gördüm ya bunada şükür geriris allahın bilceği birşey
Ben genelde o kadar bile beklemiyorum bu ay beklicem ama adet gecikirse 3 4 gün felan alıştım artık negatif olmasınaTabi kiiiiama çok sevindim tam denk geldi günlerimiz sayılır 1 gün arayla sadece. Çatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testinde falan çıkıyo diyolar ben bi 14 gün sonra dayanamayıp yaparım herhalde
Yine haberleşiriz o günler de o zamanBen genelde o kadar bile beklemiyorum bu ay beklicem ama adet gecikirse 3 4 gün felan alıştım artık negatif olmasına
Yok canım daha olmamış, t çizgisi ya c ile aynı yada c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor. Birazcık daha kalmışKızlar pik olmuş mu
Haberleşiriz inşallahYine haberleşiriz o günler de o zaman
Yani olmamış gözüküyor çok net değil görüntü bulanık çıkmışKızlar pik olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?