- 3 Aralık 2024
- 59
- 17
- 3
- 22
- Konu Sahibi merveg222_
-
Hayır canım pik değil. T çizgisi c çizgisiyle ya aynı yada daha koyu olunca pik oluyor. Sizin daha varKızlar ovulasyon testim pik mı yoksa hala devam etmeli miyim ouvlasyonum yakın olabilir mi karnimda ağrı var ve çok akıntım var gün geçtikçe koyulasiyor lütfen cevpalaraaniz sevinirim cunki pek bilmiyorum ilk defa deniyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bende çok tereddüte kaldım canım inşallah zamanla sahada koyulaşırDaha pik değil gibi canım bence gün aşırı deneyin
Tamam canım çok terreddute kalmıştım birde çok akıntım olunca şüphelendim geçen ay bu kadad akıntım olmamistiHayır canım pik değil. T çizgisi c çizgisiyle ya aynı yada daha koyu olunca pik oluyor. Sizin daha var
Bu testler gün gün koyulaşmıyor eğer ona dikkat ediyorsanız etmeyin. Dün çok silikken, Birden pik de olabiliyor. Test yapmadan önce mutlaka en az 2 aaat sıvı alımını kesin her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve günün ilk idrarıyla yapmayın. Regl sonrası hemen başladınız dimi?Tamam canım çok terreddute kalmıştım birde çok akıntım olunca şüphelendim geçen ay bu kadad akıntım olmamisti
Evet canım heosine dikkat ediyorum dediğinin hepsini yaptım ama dünkü yaptigim test sanki bı tık daha koyu geldi bana ve dün keşke degerlendirseydimBu testler gün gün koyulaşmıyor eğer ona dikkat ediyorsanız etmeyin. Dün çok silikken, Birden pik de olabiliyor. Test yapmadan önce mutlaka en az 2 aaat sıvı alımını kesin her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve günün ilk idrarıyla yapmayın. Regl sonrası hemen başladınız dimi?
Buda dunki testim o da pik degildir insallahBu testler gün gün koyulaşmıyor eğer ona dikkat ediyorsanız etmeyin. Dün çok silikken, Birden pik de olabiliyor. Test yapmadan önce mutlaka en az 2 aaat sıvı alımını kesin her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve günün ilk idrarıyla yapmayın. Regl sonrası hemen başladınız dimi?
Yok canım pik değil. Aynı koyuluk veya daha koyu olması gerekiyor. Ama şüphelendiğiniz kadar koyuluk görürseniz sabah ve akşam olmak üzere 2 test yapın gece de yumurtlayanilirsiniz çünkü. Benim sabah saat 3 de pik değil ama pike yakın ama akşam saat 10 da tam pik çıkmıştı.Buda dunki testim o da pik degildir insallah
Birde tam pik olduğu gün değerlendiremezseniz diye panikliyorsunuz sanırımBuda dunki testim o da pik degildir insallah
Tamam canım sağol içim rahat etti biraz da olsa bundan iki saat sonra tekrar yapsam ne olur cunki iki saat sonra yapayım diyorumYok canım pik değil. Aynı koyuluk veya daha koyu olması gerekiyor. Ama şüphelendiğiniz kadar koyuluk görürseniz sabah ve akşam olmak üzere 2 test yapın gece de yumurtlayanilirsiniz çünkü. Benim sabah saat 3 de pik değil ama pike yakın ama akşam saat 10 da tam pik çıkmıştı.
2 saat sonra da aynı çıkar genelde testler arasında 8 saat sonra yapın diyorlar. İsterseniz bir de akşam 8-10 gibi deneyinTamam canım sağol içim rahat etti biraz da olsa bundan iki saat sonra tekrar yapsam ne olur cunki iki saat sonra yapayım diyorum
Biraz korku oldu gerçekten cunki yumurtlama görüp o gün buflikte olun diyorlar ya ondan birde ilk denemem olunca kaçırmak istemedim o günleriBirde tam pik olduğu gün değerlendiremezseniz diye panikliyorsunuz sanırımmerak etmeyin yumurtlamadan yani pikten 4-5 ve pikten sonra 2 gün hamile kalma şansınız var. Sperm rahimde 4 hatta 5 güne kadar yaşayabiliyor.
Tamam canım birde öyle yapayım dün işte öğlen yaptım birde 7 gibi yaptım 7 de yaptığım daha az silik çıkmıştı bugün gene akşam üzeri yapayım bari2 saat sonra da aynı çıkar genelde testler arasında 8 saat sonra yapın diyorlar. İsterseniz bir de akşam 8-10 gibi deneyin
Yani tabi yumurtlama günü daha iyi ama bu zamanlarda da yüksek ihtimaliniz merak etmeyinBiraz korku oldu gerçekten cunki yumurtlama görüp o gün buflikte olun diyorlar ya ondan birde ilk denemem olunca kaçırmak istemedim o günleri
Yani tabi yumurtlama günü daha iyi ama bu zamanlarda da yüksek ihtimaliniz merak etmeyinBiraz korku oldu gerçekten cunki yumurtlama görüp o gün buflikte olun diyorlar ya ondan birde ilk denemem olunca kaçırmak istemedim o günleri
yine yapıp buraya atarsanız yorumlarızTamam canım birde öyle yapayım dün işte öğlen yaptım birde 7 gibi yaptım 7 de yaptığım daha az silik çıkmıştı bugün gene akşam üzeri yapayım bari
Tamam canım teşekkür ederim 5 aydır deniyoruz ama bebek olmadı bende ovulasyon testini denemek istedim bakalım hayırlısi olsun artikYani tabi yumurtlama günü daha iyi ama bu zamanlarda da yüksek ihtimaliniz merak etmeyin
Çok teşekkür ederim canım inşallahYani tabi yumurtlama günü daha iyi ama bu zamanlarda da yüksek ihtimaliniz merak etmeyin
yine yapıp buraya atarsanız yorumlarız
İnşallah ovülasyon şanslı gelir canımTamam canım teşekkür ederim 5 aydır deniyoruz ama bebek olmadı bende ovulasyon testini denemek istedim bakalım hayırlısi olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?