Ovulasyon testi pik mı

İnşallah canım seninde güzel habelrerini bekliyoruz inşallah buraya yazarsan sevinirim inşallah bende pik görürüm de içim rahat eder
Ay amin inşallah daha var ama yazarım tabi sonucu inşallah vardır sizde yakın zaman da pik görürsünüz, hatta yaptığınız testleri atın buraya her gün beraber yorumlarız

Bu arada kaç aylık yada yıllık evlisin
Ben 9 yıldır evliyim. 1 kızım var 7 yaşında. Kızım doğdu doğalı doğum kontrol hapı kullanıyorum ve adetlerimi kesti bazı bünyelerde yapıyormuş malesef. 2 ay önce bıraktım 2. Bebiş istediğimiz için. Tabi 7 senedir hap kullandığım için döngümü ve yumurtlama gününü bilmiyordum o yüzden ovülasyonla öğrenmeye karar verdim. Baya geç yumurtladım. Bakalım kısmet artık

Yaa öyle mi bende sizi yeni evli zannetmiştim Allah bagilasin kizinizida rabbim inşallah hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah

Yaa öyle mi bende sizi yeni evli zannetmiştim Allah bagilasin kizinizida rabbim inşallah hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim çok sağolun yani bakalım dkh hemen sonra hamile kalan da var çok uzun süren de var bende ne olacak bilemiyorum

Amin çok teşekkür ederim çok sağolun yani bakalım dkh hemen sonra hamile kalan da var çok uzun süren de var bende ne olacak bilemiyorum
İnşallah o kadar uzun sürmez canım hayırlısı ile bende bu ay 6 aylık evli olucam ama 6 aydirda istuyoruz bu ay Dr gitmeyi düşündüm ama bu testi alınca geri vazgeçtim bakalım

İnşallah o kadar uzun sürmez canım hayırlısı ile bende bu ay 6 aylık evli olucam ama 6 aydirda istuyoruz bu ay Dr gitmeyi düşündüm ama bu testi alınca geri vazgeçtim bakalım
Yeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyor ama yumurta takibi yapmanız güzel olmuş en azından en yüksek günleri değerlendirirsiniz daha yüksek şansınız olur

Yeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyor ama yumurta takibi yapmanız güzel olmuş en azından en yüksek günleri değerlendirirsiniz daha yüksek şansınız olur
Aynen bende öyle düşündüm inşallah bu yumurta takibi sonrası olumlu sonuclar alırım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…