Çatlama için havuçta öneriyorlardı diye biliyorum, kafaya takınca daha çok stres oluyor insanYüksek ihtimal öyle oldu kiste döndü yine oysa Li inofolic kullanıyorum çatlamayı kolaylaştırsın diye ama bilmiyorum çok sıkıldım artık her ay her ay Allah hayırlı zamanda nasip etsin artık
Ben hiç zannetmiyorum ama inşallah siz bu ay güzel haberleri alırsınızBence bi uc gun daha bekleyin eger pco varsa 21.gun gebelik testtini tekrarlayin rabbim hayirli zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallahbenimde bugun catlama oldu bakalim yine umudum yok ama 17.gun sonra test yaparim tabi o zamana kadar hasta olmazsam
O kadar havuç yedim ki… ama işte olmayabiliyor bazen testi aldığım sayfa yumurtlama bile olmamış olabilir dediÇatlama için havuçta öneriyorlardı diye biliyorum, kafaya takınca daha çok stres oluyor insan
Rabbim ol derse hiç beklemediğiniz anda oluyor, inşallah bir gün sizede nasip eder.O kadar havuç yedim ki… ama işte olmayabiliyor bazen testi aldığım sayfa yumurtlama bile olmamış olabilir dedi
Ondan şüphe yok, Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin. En iyisi yıpratmamak dediğiniz gibi ben de bu gün bu konuyu düşünmemeye karar verdimRabbim ol derse hiç beklemediğiniz anda oluyor, inşallah bir gün sizede nasip eder.
Çok fazla takıpta kendinizi yıpratmayın sizin gibi olup çok hamile kalan var çünkü umutsuz olmayın
Merhaba, evet yumurtlama olmuş ve galiba 12. Gün de çatlamış, uygulamalar hatalı oluyor genelde varsayımsal yazıyorlar o sebeple güvenilir olmuyorMerhaba kizlar. Bende pcos ve proloktin hormonu sorunum var. 1 buçuk yıldır bebek düşünüyoruz hgs çektirdim iki ay önce ve tuplerimde sorun çıkmadı. Belki de yumurtlamayi tutturamiyoruz diye düşündüm ve bu ay ovulaston testine basladim ve 10. Gün yumurtlamayi gordum sanki. Telefondaki uygulama 18. Gunu gösteriyordu. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim :) sizce testi yapmayi bırakmalı miyimMerhaba, evet yumurtlama olmuş ve galiba 12. Gün de çatlamış, uygulamalar hatalı oluyor genelde varsayımsal yazıyorlar o sebeple güvenilir olmuyor
Yani ben olsam bırakırdım ama pcos da genelde bırakmamayı öneriyorlar, bana adet olana kadar yap demişti ama ben bıraktım bir yerden sonra adeti bekliyorum, isterseniz testi aldığınız sayfaya sorabilirsiniz :)Teşekkür ederim :) sizce testi yapmayi bırakmalı miyim
Hamilelik testi yaptınız mı acaba . Hamilelikte de koyu cıkıyormuş bu sekılde sürekliMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ?
Merhaba iki üç gün önce yapmıştım ama negatif çıkmıştı, bu akşam da kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı başladı galiba sabaha adet olacağımHamilelik testi yaptınız mı acaba . Hamilelikte de koyu cıkıyormuş bu sekılde sürekli
Koyuluk baslamadan önce mi yapmıştınız sonra mıMerhaba iki üç gün önce yapmıştım ama negatif çıkmıştı, bu akşam da kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı başladı galiba sabaha adet olacağım
Koyuluk baslamadan önce mi yapmıştınız sonra mı
Bende bırakmayı dusundum bi sorayım testleri aldığım yere :)Yani ben olsam bırakırdım ama pcos da genelde bırakmamayı öneriyorlar, bana adet olana kadar yap demişti ama ben bıraktım bir yerden sonra adeti bekliyorum, isterseniz testi aldığınız sayfaya sorabilirsiniz :)
Böyle koyuluk mu görmek daha iyi görmemek mi bilemiyorum dogrusu bende 110 gün yaptım bir kez pik görmedimKoyuluktan sonra yaptım yaklaşık 15 gündür böyle çıkıyordu, ben iki üç gün önce yaptım gebelik testini negatifti, zaten testleri aldığım sayfa muhtemelen yumurtlama olmamıştır dedi bana yani çatlama olmamıştır anlamında
İkisi de sıkıntı ya, lh yüksek olunca çatlamıyor pik olsa da işimize yaramıyor bu durumda çatlamayıp kist oluyor çünkü; sizin durumunuz da sıkıntı tabi hiç olmaması da, aksatmadan doktora gitmek gerek her iki durumda da . Ben gittim ama sağlıklı beslenme ve hareket etmekten başka tavsiyeleri olmuyor malesefBöyle koyuluk mu görmek daha iyi görmemek mi bilemiyorum dogrusu bende 110 gün yaptım bir kez pik görmedim
Umarım güzel haberi alırsınız bu ayBende bırakmayı dusundum bi sorayım testleri aldığım yere :)
Vardır bir hayır bilemiyoruz gerçekten. Bende yeni öğrendim pcos oldugumu troid ve insulin icin ilaç kullanıyorum 3 haftadır.İkisi de sıkıntı ya, lh yüksek olunca çatlamıyor pik olsa da işimize yaramıyor bu durumda çatlamayıp kist oluyor çünkü; sizin durumunuz da sıkıntı tabi hiç olmaması da, aksatmadan doktora gitmek gerek her iki durumda da . Ben gittim ama sağlıklı beslenme ve hareket etmekten başka tavsiyeleri olmuyor malesefİnofolic combi kullanıyorum üç aydır o da kâr etmedi anlamadım gitti neyi yanlış yapıyoruz
İnşallah değerlerimizdir bir an evvel normale döner ve güzel haberi alırsınız, hayırlı zamanda hepimize nasip olsun :)Vardır bir hayır bilemiyoruz gerçekten. Bende yeni öğrendim pcos oldugumu troid ve insulin icin ilaç kullanıyorum 3 haftadır.
İnsallahİnşallah değerlerimizdir bir an evvel normale döner ve güzel haberi alırsınız, hayırlı zamanda hepimize nasip olsun :)