Sağdakiler kontrol çizgisi zaten o hep koyu oluyor önemli olan diğer çizginin de onun kadar koyu olmasıymış..Sağ taraftakilerin hepsi daha koyu değil mi? O yumurtlama anlamına gelmiyor mu kafam karıştı.
Bir Gebenin günlüğünden aldım bu testleri bende :) adetim düzensiz o yüzden bilmiyorum değişiyor ama normal şartlarda 5 gün sonra olmam gerekiyor. Evet sıvı alımına dikkat ediyorum 1-2 saat önceden ve her gün aynı saatte yapıyorum. Bilmiyorum çok stres yapıyorum ne kadar kafama takmayım desem de içten içe takıyorum.Kac gunde bi regl oluyosun?? Suan bu testlerde yumurtlama olmamis canım hergun ayni saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapiyosun bunlar da etkiler ayrica testler bazen bi garip oluyor hele ki internetten aldiysan. Bir gebenin günlüğünün ovulasyon testlerini öneririm canim. Bu arada bende de pkos var cook yaptim bu testlerden sonra stres yapiyo diye biraktim sadece düzenli iliski oldu. ( esimin isi geregi onceki aylar duzenli olmuyodu teste bakarak iliskiye zaman buluyorduk) bu ay test yapmadim dr um pkos icin yumurta kalitesi arttirmasi icin prowomen diye bi ilac verdi onu kullandim stres yapmadim şükür hamile kaldim. Anladim ki puf nokta düzenli iliski
Sağdakiler kontrol çizgisi zaten o hep koyu oluyor önemli olan diğer çizginin de onun kadar koyu olmasıymış..
Bunu takip etmek ayrı stresli ya. Acaba oldu mu ha oldu ha olacak bi koyu bi açık. Takip etmesen bambaşka bi stres. Amaaaan.Hee test tersmiş. Yazıların yönüne göre baktım da ben o sebeple kafam karıştı. Yumurtlama olmamış bende de pcos var 2 ay boyunca testlerimin böyle olduğunu bilirim.
Valla canım ben kendi testimde hiç böyle koyuluk görmedim seninkinde de sanki yumurtlama olmuş gibi ama bu kadar çok olması da garip bilemedim kiMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ?
Ben de anlamadım bir türlü, testi aldığım sayfa pcos varsa normal bu belki yumurtlama olmamış bile olabilir diyor ama bu kadar koyu olabilir mi yumurtlama olmasa anlamadım hiçValla canım ben kendi testimde hiç böyle koyuluk görmedim seninkinde de sanki yumurtlama olmuş gibi ama bu kadar çok olması da garip bilemedim ki
Gebelik testi yaptiniz miBen de anlamadım bir türlü, testi aldığım sayfa pcos varsa normal bu belki yumurtlama olmamış bile olabilir diyor ama bu kadar koyu olabilir mi yumurtlama olmasa anlamadım hiç
evet iki üç gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti , henüz adet de olmadım hiçbir belirtim de yok , galiba pcostan dolayı yumurtlama olmadı ve adetim de gelmeyecek...Gebelik testi yaptiniz mi
Cok tuhaf son testte yumurtlama gozukuyor son testten kac gun gecti ve degerlendirdiniz mi o gunlerievet iki üç gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti , henüz adet de olmadım hiçbir belirtim de yok , galiba pcostan dolayı yumurtlama olmadı ve adetim de gelmeyecek...
Pcos olduğu için yumurtanızın çatlaması gerekleşmemiş olabilirMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ?
Ya elimden geldiğince değerlendirdim ama her gün koyu çıkınca siz de takdir edersiniz bir yerden sonra bıkıyor insanCok tuhaf son testte yumurtlama gozukuyor son testten kac gun gecti ve degerlendirdiniz mi o gunleri
Yüksek ihtimal öyle oldu kiste döndü yine oysa Li inofolic kullanıyorum çatlamayı kolaylaştırsın diye ama bilmiyorum çok sıkıldım artık her ay her ay Allah hayırlı zamanda nasip etsin artıkPcos olduğu için yumurtanızın çatlaması gerekleşmemiş olabilir
Son testin üzerinden yaklaşık 14-15 gün geçmiş regl de olmadımCok tuhaf son testte yumurtlama gozukuyor son testten kac gun gecti ve degerlendirdiniz mi o gunleri
Bence bi uc gun daha bekleyin eger pco varsa 21.gun gebelik testtini tekrarlayin rabbim hayirli zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallahSon testin üzerinden yaklaşık 14-15 gün geçmiş regl de olmadım