Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neşe cnm üzülme bende sendenim bir türlü yumurtlama olmayo ısı takibi yaptınmı hiç ben onu deneyeceğim şimdi
neşe cnm üzülme bende sendenim bir türlü yumurtlama olmayo ısı takibi yaptınmı hiç ben onu deneyeceğim şimdi
Canım yumurtlama olmadığını nerden biliyorsun? Doktora mı gittin???
Kızlar bu testlerde sorun yokmuş, bugün hafif bir çizgi çıkt. Yarın gene bakıcam inşallah. Ay inanamadım, göz aldanması mı oluyor diye eşime gösterdim, o da gördü. İşin komiği "hı, evet silik bir çizgi var" deyip dönüp arkasını yattı. Yaaaa laelaelaelaelae ama bu çizgi bugün çalışmamız gerektiğini söylemiyor muydu :uhm:? Ya bu adamı nasıl uyandırıcam şimdi ben??? :sm_confused: :roflol:
Kızlar bu ay bende kullanıyorum ovulasyon testi ama bende de hiç kırmızı çizgi falan çıkmadı.Son testim kaldı ümidim onda...
:))) ilahı çok yaşa emi öldüm gülmekten .. bu erkekler fena .. benimki de geçen ay tam yumurta çatladı.. taktı adam ya çift yumurta varsa 3 üz olursa diye .. 2 gün yandı gitti
nesecim benim de mesela gecen ay 27. gun ok vermisti test. yani ovulasyon testi iste buna sebep oluyır. hergun duzenli yatıgın icin seni strese sokuyor. stres hormonları da direkt yumurta catlatma hormonlarını etkiliyor. yumurta catlamıyor. eger adetin duzenli ise hic kullanma test. eger yarın biterse de yarından sonra ısı olcmeye devam ama testi yapma. yerine 2 gunde bir iliskiye girin. hem stressiz olur. ısıdan anlayınca yumurtladıgını bırakırsın. ısım bir yukselip alcalıyor demissin. cok mu bariz yukselme ve alcalmalar. yazabilrisen yaz da bir bakalım.
yumurtlama olunca bariz artıyor. cok sert bir cıkıs yapıyor yani. 36.2 den 36.4 olmuyır. 36.2 den direkt 36.7 lere falan cıkıyor. direkt anlıyorsun. pes etme. mraliniz de bozma.
bak benim de 20. gun oldu hala silik hala silik. ama Rabbim'in bildigi bir sey vardır. zaten su gunlerde yapsak bebek olmaz cunku esimin cok onemli bir sınavı var ptz. cok stresli. yapsak da bir ise yaramaz. bir de carsamba las vegas'a gidiyoruz. 14 gun yokum. o zaman kafam sakinken belki olur diyorum:)
bir de 26. gun olmus hala gelmemis ya, adetin de buna gore adetin gecikecek haberin olsun. yani normalde 33. gun oluyorsan ve geciktiyse hemen heyecanlanma. cunku yumurtlamadan sonra 12-14 gun neyse iste, o sure gecmesi sart. istersen 40. gun yumurtla uzerine 12-14 ekle adet icin. insallah kırmızılar bir an once gorunur. ama sen denemeye deva et. beklemeyin cizgiyi. cunku erkek 3 gunde iliskiye girmezse spermler hareket yetenegini azaltıyormus. yani rehavet cöküyor hayvancagızlara:) bol sans.
Neşecim son testimi yapamadan hastalandım yani bu ay 1 hafta erken geldi.İnşallah gelecek ay kısmetse.
Canım benim adetim de gecikiyor. İyice stres yaptım yine:1no2: