Kızlar hala adet olmadım bugün 36.günüm. Geç yumurtladım ama bugünlerde Bebekim123'ün yazdıkları kafama takılıyor. İlk fırsatta doktora gidip test yaptırıcam ben de. Bu ara aşırı kilo aldım ve boğazımda şişlik var. Adetim de düzensiz. Guatr belirtilerine benziyor. Neyse hayırlısı bakalım. Olmadı ovulasyon testlerine tekrar başlarım bu ay. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Hepinizi öpüyorum...
Kızlar hala adet olmadım bugün 36.günüm. Geç yumurtladım ama bugünlerde Bebekim123'ün yazdıkları kafama takılıyor. İlk fırsatta doktora gidip test yaptırıcam ben de. Bu ara aşırı kilo aldım ve boğazımda şişlik var. Adetim de düzensiz. Guatr belirtilerine benziyor. Neyse hayırlısı bakalım. Olmadı ovulasyon testlerine tekrar başlarım bu ay. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Hepinizi öpüyorum...
Suakci canım şu tükürükten ovulasyonu bulan testten mi bu donna?
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmm bugün sonuçç aldıkk allahımm sızede nasip etsin dualarım sizinle işallah allah kucamıza almyı nasip eder
akçay canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işte Allahtan umut kesilmez örneğide akçay
nesemeşe canım en kısa zamanda doktora görün olurmu en azından seninde bizimde kafamız rahat eder
kızlar merhaba.Bende bua ya ilk defa ovulasyon testi kullandım.:1rolley
4 gündür yapıyorum.İlk gün bir sey cıkmadı.2 ve 3 te ikinci cizgi cıktı ama cok koyu değil.Bugünkü ise baya silik cıktı.:sm_confused:
Ama ben 4 saat tuvalete gitmemek gerektiğini bilmiyordum.:çok üzgünüm:
şimdi benim bu testlerin bir gecerliliği yokmu.Bİrde daha kac gün yapmaya devam edicem:uhm:
Ne yani kafanızı mı şişiriyom demek istedin sen şimdi??. Alacağın olsunlaelaelaelaelae. Ben herşeyi yazıyorsam benim durumumdakilere az da olsa yardımım olsun diye :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?