OVÜLASYON TESTİ ÖNERİSİ

kediliannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
48
12
27
Merhaba kızlar eşimle 3 aydır korunmuyoruz ama sanırım ovülasyon günlerimi tutturamadım ki bebiş olamadı malesef. Reglim 29-32 gün arası değişiyor düzenli denilebilecek gibi o yüzden bu sefer ovülasyon testi kullanarak denemeye karar verdim. Bu konu hakkında hiç bir tecrübem yok marka önerisi yapabilir misiniz?

Günleri tutturamamakta değil sorun, her ay şans %10-15 civarı. Ovulasyon gününüzü tutturunca ilk aydan hamile kalma şansınız da aynı oranda yani, kendinize o stresi yüklemeyin boşa :)

İnnovita bence en iyisi, laboquick iyiydi ama bozdu son aylarda bence.

innovita en iyisi. ama en doğru günde de yapsanız sansınız %15 civarı 😂 biraz sabırlı olun. inşallah en güzel zamanda güzel haberler alırsınız🤍

Günleri tutturamamakta değil sorun, her ay şans %10-15 civarı. Ovulasyon gününüzü tutturunca ilk aydan hamile kalma şansınız da aynı oranda yani, kendinize o stresi yüklemeyin boşa :)

innovita en iyisi. ama en doğru günde de yapsanız sansınız %15 civarı 😂 biraz sabırlı olun. inşallah en güzel zamanda güzel haberler alırsınız🤍
ay kızlar valla içimi rahatlattınız acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama doktoroda gittim bi problem yok benim tarafımdan ama eşimi bilmiyorum tabi. Bu testler her gün aynı saatte yapılmalı dimi

ay kızlar valla içimi rahatlattınız acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama doktoroda gittim bi problem yok benim tarafımdan ama eşimi bilmiyorum tabi. Bu testler her gün aynı saatte yapılmalı dimi
Evett daha iyi olur, ben sabah 8 gibi kalkıyordum ilk idrarı yapıp çayımı kahvemi içiyordum 11 itibariyle bi şey içmeyip 1'de testi yapıyordum

her gün aynı saatte yaparsan daha doğru bir takip sağlarsın. sıvı alımına da dikkat et. son 2 saat sıvı olmazsan iyi olur. bence esin de doktora görünsün.

peki bir soru dahaa :) koyu çizgi gördüğümüz günleri mi değerlendirmemiz gerekiyor
İkisi de aynı koyulukta olduğunda pik, yani yumurtlama demek. Pikten 1-2 gün (bazen 3 de sürebilir) sonra T çizgisi silikleşmeye başlar o da çatlama demek. Koyuluk + o çatlama günlerini değerlendirirseniz olasılık yükselir

gelde şimdi bunu eşime anlat malesef bazı erkekler çok gururlu bu konularda
benim esim de kokuyordu kötü bir sey duymaya. ama ben her ay hastanelere giderken onun rahat rahat takılması da doğru değildi. oturduk konustuk valla. cocuk istiyorsan gideceksin yoksa artık ben de korunurum dedim. evliliğimizin 5.ayında gitti kontrole sükür 😂 simdi keske evlenmeden önce gitseydim diyor

Yumurtlama olmuş mu ? Pik mi

Eklentiler

• IMG20240608110838.jpg
    IMG20240608110838.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 73
benim esim de kokuyordu kötü bir sey duymaya. ama ben her ay hastanelere giderken onun rahat rahat takılması da doğru değildi. oturduk konustuk valla. cocuk istiyorsan gideceksin yoksa artık ben de korunurum dedim. evliliğimizin 5.ayında gitti kontrole sükür 😂 simdi keske evlenmeden önce gitseydim diyor
Pik olmuş mj

X