Pik olur yarın en geç diğer gün diye düşünüyorum. Markası Laboquick mi?Bugün 15. Günüm ve test bu şekilde
T çizgisi c kadar koyu mı? Öyleyse pozitiftir. Burdan biraz daha silik duruyor c ye göreBugün 15. Günüm ve test bu şekilde
Evet markası laboquickPik olur yarın en geç diğer gün diye düşünüyorum. Markası Laboquick mi?
Bencede yarın pik olur gibi geliyor. Uygulamaya göre dün pik olması gerekiyordu çok üzülmüştüm .T çizgisi c kadar koyu mı? Öyleyse pozitiftir. Burdan biraz daha silik duruyor c ye göre
Uygulamaya göre gitmiyor genelde bazı aylar döngü değişebiliyor çünkü. Ben uygulamadan daha erken yumurtladım bu ay mesela.Bencede yarın pik olur gibi geliyor. Uygulamaya göre dün pik olması gerekiyordu çok üzülmüştüm .
Bende Laboquick kullandım. Net pik gösterdi. İçiniz rahat değilse bugünü de değerlendirebilirsiniz.Bencede yarın pik olur gibi geliyor. Uygulamaya göre dün pik olması gerekiyordu çok üzülmüştüm .
Benımkıne de bakarmısınız lütfen 31 ekımde basladım kasımın 4 de yapamadım test yıne yaptım 2 kasımda baya koyuydu ve sonra sılık çıkmaya basladı ve bu gün yaptım c de t de baya koyu 2 çı kezmı yumurtlama oldu anlamadım bı bakarmısınız atıcamdaT çizgisi c kadar koyu mı? Öyleyse pozitiftir. Burdan biraz daha silik duruyor c ye göre
Benımkıne de bakarmısınız lütfen 31 ekımde basladım kasımın 4 de yapamadım test yıne yaptım 2 kasımda baya koyuydu ve sonra sılık çıkmaya basladı ve bu gün yaptım c de t de baya koyu 2 çı kezmı yumurtlama oldu anlamadım bı bakarmısınız atıcamda
Freely benımkıde marka onemlımıUygulamaya göre gitmiyor genelde bazı aylar döngü değişebiliyor çünkü. Ben uygulamadan daha erken yumurtladım bu ay mesela.
Bü kaç gün daha teste devam edin silikleştiğini günü de değerlendirin. Tam silik olunca bırakırsınız test yapmayo.Freely benımkıde marka onemlımı
Dün ılıskı oldu bu günde mı olsun gün asırı yapıyoruz kacırımıyız2 Kasım pozitif değil bana kalırsa silik. Ama 9 Kasım baya koyu bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin.
AcabaDün ılıskı oldu bu günde mı olsun gün asırı yapıyoruz kacırımıyız
Hergunmu yapmmız gerekıyor
Biz de gün aşırı oldu ama hala negatif çıkıyor testlerim muhtemelen gebelik yok. Ne olur olmaz garantiye alın diye deidm :)Dün ılıskı oldu bu günde mı olsun gün asırı yapıyoruz kacırımıyız
Yumurtlamayı gördüğünüz gün önceki gün ve catlama şeklinde olursa daha garanti olur diye deidm. Gün aşırı da tutan çok.Hergunmu yapmmız gerekıyor