Biz de gün aşırı oldu ama hala negatif çıkıyor testlerim muhtemelen gebelik yok. Ne olur olmaz garantiye alın diye deidm :)
Yumurtlama olmuşmu ben sıtresten bısey anlamadımYumurtlamayı gördüğünüz gün önceki gün ve catlama şeklinde olursa daha garanti olur diye deidm. Gün aşırı da tutan çok.
Aradaki günleri test yapmadığınız içim emin değilim ya pik olmak üzere yada olmuş çatlamak üzere. O yüzden bugünü değerlendirin. Yarın silikleşirse pozitif diyebiliriz.Yumurtlama olmuşmu ben sıtresten bısey anlamadım
Bence pik yada olmak üzere yarın daha koyu da olabilir siliklesebilir de.Yumurtlama olmuşmu ben sıtresten bısey anlamadım
Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandanAradaki günleri test yapmadığınız içim emin değilim ya pik olmak üzere yada olmuş çatlamak üzere. O yüzden bugünü değerlendirin. Yarın silikleşirse pozitif diyebiliriz.
TsklerBiz de gün aşırı oldu ama hala negatif çıkıyor testlerim muhtemelen gebelik yok. Ne olur olmaz garantiye alın diye deidm :)
Merhabalar benim testimide yorumlar mısınız lütfen ilk defa yaptım.Tskler
Pozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandan
Çok çok teşekkürler Alllah razı olsun 1 ile 2 arası yapacam atarım buraya ınsalahPozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.
Zaten gün asırı yapıyoruz ama 2 gündür köyü cızgı olunca 2gundur her gece olur kusura bakmayın acık acık yazdımÇok çok teşekkürler Alllah razı olsun 1 ile 2 arası yapacam atarım buraya ınsalah
Ben bıde folık asıt kullanıyorumPozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.
Bence yapmaya devam edın degısebılıyor dahada koyuolabılıyor dahada acık olabılıyor sızde gün asırımı ılıskı oluyor hergunmuMerhabalar benim testimide yorumlar mısınız lütfen ilk defa yaptım.
2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testiBence yapmaya devam edın degısebılıyor dahada koyuolabılıyor dahada acık olabılıyor sızde gün asırımı ılıskı oluyor hergunmu
Benımde koyuluktan sılıge sonra tekrar köyü oldu ondan dedım gunlerı degerlendır2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testi
Merhaba ben de labaquik kullanıyorum tam pik görmedim ama değerlendirdim yumurta çatladı sandım o yüzden bıraktım ovülasyon testini sizce devam etmeli miyim testlerimi ekliyorumMerhabalar
Bugün adet başlangıcımdan itibaren 14. Günüm ve ovülasyon testim aşağıdaki gibi bir bakabilir misiniz? Bir de 9. Günden itibaren her gün aynı saatte test yapmaya başladım o günden beri testim hep silik çizgi bu ne anlama geliyor kızlar ? Neden yumurtlama gerçekleşmiyor yardımcı olur musunuz ya çok kafama takıldı