Ovülasyon testi negatif

Aradaki günleri test yapmadığınız içim emin değilim ya pik olmak üzere yada olmuş çatlamak üzere. O yüzden bugünü değerlendirin. Yarın silikleşirse pozitif diyebiliriz.
Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandan

Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandan
Pozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.

Çok çok teşekkürler Alllah razı olsun 1 ile 2 arası yapacam atarım buraya ınsalah

Ben bıde folık asıt kullanıyorum

Eklentiler

• IMG20241109144150.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 9
Bence yapmaya devam edın degısebılıyor dahada koyuolabılıyor dahada acık olabılıyor sızde gün asırımı ılıskı oluyor hergunmu
2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testi

2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testi
Benımde koyuluktan sılıge sonra tekrar köyü oldu ondan dedım gunlerı degerlendır

Eklentiler

• IMG20241109135900.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba ben de labaquik kullanıyorum tam pik görmedim ama değerlendirdim yumurta çatladı sandım o yüzden bıraktım ovülasyon testini sizce devam etmeli miyim testlerimi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4857.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…