Ovülasyon testi ne zaman pozitif olur? ( bir gebenin günlüğü)

gunaygul

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
98
140
9. Adet günüm daha pik görmedim. İlk kez kullanıyorum bu testi. Bir gebenin günlüğü sayfasından alan çok varmış o yüzden belki işe yarar dedim. Kaçıncı günlerde çıkar acaba bu sayfadan alanlar var mı burada ?

Eklentiler

• IMG_2179.jpeg
    IMG_2179.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 173
Merhaba testler işe yaradı mı acaba gunaygul gunaygul
Merhaba. Evet testler işe yaradı şöyle yaradı. Bunu paylaştığım ay yumurtladığımı gördüm çatladığını da gördüm ama gebelik gerçekleşmedi.
Geçen ay yeniden yaptım ve yine yakaladım bu sefer tuttu :) vesile işte hepsi. Ama gerçekten hassas bir test. Denemenizi tavsiye ederim 🙏🏻

Merhaba. Evet testler işe yaradı şöyle yaradı. Bunu paylaştığım ay yumurtladığımı gördüm çatladığını da gördüm ama gebelik gerçekleşmedi.
Geçen ay yeniden yaptım ve yine yakaladım bu sefer tuttu :) vesile işte hepsi. Ama gerçekten hassas bir test. Denemenizi tavsiye ederim 🙏🏻
Bende kaset testini kullanıyorum bu ay o testi aldım olmazsa birde o testini deneyeceğim nasıl değerlendirme yaptınız birde Rabbim Sağ sağlım kavuştursun 🙏

Bende kaset testini kullanıyorum bu ay o testi aldım olmazsa birde o testini deneyeceğim nasıl değerlendirme yaptınız birde Rabbim Sağ sağlım kavuştursun 🙏
Allah razı olsun canım benim 🙏🏻
Yumurtlama çift çizgisini gördüğün gün ve kalan 3. Günü dolu dolu değerlendir. Sonrası Allah’ın takdiri. Kaset testte de işe yarar ama diğeri daha hassas diye genelde tercih sebebi oluyor

X