Rabisiim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
20
0
6
26
Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim. Ovülasyon testi nasıl kullanılır açıkçası pek anlayamadım. Belirgin çizgi olunca pozitif demek oluyor tamam ama mesela hemen o gün mü denemek gerek. Öncesi de mi denemeliyim. Kaç gün daha belirgin olur. Mesela benim testim şu an pozitif sanırım. Ne yapmam gerek. Kaç gün birliktelik olması lazım vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok gerginim.

Eklentiler

• IMG_8424.jpeg
    247,3 KB · Görüntüleme: 11
Pik gibi de, tam değil gibi de bi tarafı soluk tam anlayamadım. Ama pik değilse bile her an olacak gibi. Lütfen günü değerlendirin ve teste devam edin. Daha koyu görürseniz de değerlendirin silik olmaya başladığında da değerlendirin çünkü silikleşmesi çatladıgı zaman demek.

Normalde gün aşırı ilişki önerilir.ama sizinki pik olmak üzere .o yüzden 2-3 gün üst üste ilişki önerilir.Testi her gün yapmaya devam edin tam koyulaştıktan sonra tekrar silikleşme olmuşssa çatlama olmuştur o günü de değerlendirin .bu pik süreci genelde 2-3 gün arası olduğu için üst üste ilşikiyi önerilir.Bu süreç bittikten sonra tekrar gün aşırı ilişkiye dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…