Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben aslında hic birinden doğru düzgün memnun değilim de laboquick ile innovita var. İnnovitanın üretimi çin olduğu icin onu suanlık sipariş bile vermeyi düşünmüyorum sonucta ordan getirtiyolar burda satıyorlar.
Ben ikisinide kullandım loboquickle hamile kaldım ama adetim düzensiz oldugu icin 10 tanede innovita kullanmış oldum ikisi arasında tercih yapamam doğru uygulanırsa sonuc veryor
Ben ikisinide kullandım loboquickle hamile kaldım ama adetim düzensiz oldugu icin 10 tanede innovita kullanmış oldum ikisi arasında tercih yapamam doğru uygulanırsa sonuc veryor
Sorabilirsin canım sabah kalkıyordum 10da mesela çişimi yapıyordum sıvı almıuordum hiç 1 de testimi yapıyordum son adet tarihim 1 şubattı 44 gün sonra yumurtlamamı yakaladım şubatta yumurtlamam olmadı martın 16sında yakaladım