• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi lütfen bakar mısınız

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.652
7.046
198
Kızlar teste bakar mısınız ilk defa yapıyorum. Uygulamada bugün yumurtalama günü görünüyor. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Öğlen 3 gibi ovülasyon testi yaptım ilk 5 dk böyle çıktı. Testin kağıdında t C kadar koyu olmalı diyor bana o kadar koyu gibi gelmedi fakat yine de pozitif mi demek oluyor. Birileri yazarsa çok sevinirim
IMG_20210408_150758.jpg
08.04 tarihinde regl sonra 13 gün ikinci test ertesi gün sabah 10 da yaptım.

Eklentiler

• IMG_20210409_095529.webp
    IMG_20210409_095529.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Kızlar teste bakar mısınız ilk defa yapıyorum. Uygulamada bugün yumurtalama günü görünüyor. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Öğlen 3 gibi ovülasyon testi yaptım ilk 5 dk böyle çıktı. Testin kağıdında t C kadar koyu olmalı diyor bana o kadar koyu gibi gelmedi fakat yine de pozitif mi demek oluyor. Birileri yazarsa çok sevinirim Eki Görüntüle 2820631
Tam pik değil canım

Tam pik değil canım
Kızlar teste bakar mısınız ilk defa yapıyorum. Uygulamada bugün yumurtalama günü görünüyor. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Öğlen 3 gibi ovülasyon testi yaptım ilk 5 dk böyle çıktı. Testin kağıdında t C kadar koyu olmalı diyor bana o kadar koyu gibi gelmedi fakat yine de pozitif mi demek oluyor. Birileri yazarsa çok sevinirim Eki Görüntüle 2820631
Dünü değerlendirsiysen bugünü boş bırak yarın aynı saatte tekrar test yap

Dünü ve bugünü değerlendirdik. Tahminen ne zaman pik oluyor? Eşim yarın sabahtan sonra göreve gidecek pek vaktimiz olmuyor
Testi yapmadan iki saat önce sıvı almayı bırakmalısın canım. Buna dikkat ederek mi yaptın ?

Dünü ve bugünü değerlendirdik. Tahminen ne zaman pik oluyor? Eşim yarın sabahtan sonra göreve gidecek pek vaktimiz olmuyor
Canım pik ne zaman olacağını bilemeyiz koyulasma var yarın olabilir sonraki gün yine test yapacaksın catlama olunca siliklesiyor o zaman üç günü değerlendireceksn

Canım pik ne zaman olacağını bilemeyiz koyulasma var yarın olabilir sonraki gün yine test yapacaksın catlama olunca siliklesiyor o zaman üç günü değerlendireceksn
Anladım yani şuan yumurta salınımı olmuş fakat çatlamamış silikleşme olunca çatladı demek oluyor doğru mu anladım

Tamam kuzum o zaman pik yaklaşmış yarın tekrar yap büyük ihtimalle yarın pik olacak gibi duruyor
İnşallah bu ay olur. Eşimle de çok görüşemiyoruz yarın sabahtan gidecek bakalım bir umut işte hayırlısı artık böyle birkaç gün test yaparım

Anladım yani şuan yumurta salınımı olmuş fakat çatlamamış silikleşme olunca çatladı demek oluyor doğru mu anladım
Aynen kuzum ama önce yumurtlama olacak senin ki olmak üzere. Siliklesme olursa da çatladığıni anlicaz arkadaşın dediği gibi sabahı değerlendir sperm 3 gun kadar yaşayabiliyor kaçırmamisiz olursun

Aynen kuzum ama önce yumurtlama olacak senin ki olmak üzere. Siliklesme olursa da çatladığıni anlicaz arkadaşın dediği gibi sabahı değerlendir sperm 3 gun kadar yaşayabiliyor kaçırmamisiz olursun
Aynen iyi ki sperm daha fazla yaşıyor 😍

Tabi canım cevapla yapıp gönder ki msji göreyim
Sabah 8 de kalktım ilk idrarda sonra saat 10 da tekrar testi yaptım. Bu şekilde çıktı 27 günde bir adet oluyorum. Bugün 14 günümdeyim sanki dün daha koyuydu

Eklentiler

• 16179513870628941293720117251365.webp
    16179513870628941293720117251365.webp
    96,2 KB · Görüntüleme: 65
Back
X