• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullanip hamileler burda:)

:) Allah hayırlı evlat etsin inşallah sağlıklı olurlar senin bir kız bir erkek güzel gelmiş maşallah :nazar::nazar::KK200: Çok hissedemiyorum ben canım ama duyan oğlun olacak diyor eşimle bende istatistiki olarak erkek diyoruz ama hayırlı sağlıklı evlat olsun kız olsa da erkek olsa da bir diğerinde aklım kalmaz ilk bebiş ya :) bol bol okurum canım dediklerini de içimi daha fazla ferahlatan olmuyor dualardan başka kendimi güvende hissediyorum . Keseyi gördüğüm an biraz daha rahatladım kalp atışlarıyla daha iyi hissedeceğim kendimi inşallah :):KK68:
Ewet canim cok sukur gonlume gore oldu consiyet ins Allah senin de gonlune gore werir en basta hayirli saglikli eli yuzu duzgun olsun tabi ins ama ilk bebekte cok da su olsun bu olsun demiyosun kizin da yok oglun da hangisi olursa diyosun:) duyarsin ins kalp atisini da doktordan hic bi sorun yok cumlesiyle rahat donersin ins bol bol veviz findik badem ye ilk 3 ay zeka gelisimi icin cok onemli:) bide her gun mutlaka 1 bardak sut ic:) saglicakla kal canim:KK36:

Merhaba kizlar napiyosunuz nasilsiniz biz bugun ayrintili ultrasona gittik cok sukur bi problem yokmus her sey yolundaymis 368 gr olmusuz siz de ne war ne yok:anneadayı:

Bu da fotomuz

Eklentiler

• 20150811_124659.jpg
    20150811_124659.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar uzayan akıntı gelıncemı ilişkiye gırdınız. Bugun bende yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldı. Acaba kacırdımmı bu ay yumurtayı ben

Kızlar uzayan akıntı gelıncemı ilişkiye gırdınız. Bugun bende yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldı. Acaba kacırdımmı bu ay yumurtayı ben
Canim ben hem uzayan akintiyi takip ediyodum hem de ovulasyon testiyle takip ediyodum uzayan akinti 1 hafta suruyodu bende son gunu yumurtlama gunun oluyodu ovulasyon testiyle de kanitlanmis oluyodu ben sadece cift kirmizi gordugum gun ve sonraki 2 gun denedim oyle hamile kaldim zaten hergun yapmana gerek yok tam zamaninda denemen onemli ins sen de guzel haberler alirsin bu ay canim

Canim ben hem uzayan akintiyi takip ediyodum hem de ovulasyon testiyle takip ediyodum uzayan akinti 1 hafta suruyodu bende son gunu yumurtlama gunun oluyodu ovulasyon testiyle de kanitlanmis oluyodu ben sadece cift kirmizi gordugum gun ve sonraki 2 gun denedim oyle hamile kaldim zaten hergun yapmana gerek yok tam zamaninda denemen onemli ins sen de guzel haberler alirsin bu ay canim
Hayırlı olsun bebegın canım. Kızmı erkekmı bebişin.

Kızlar özellikle hamile kalmış arkadaşlar SAT 23 ekimdi 3 Kasımda akşam 16 gibi ekteki ovulasyon testim pozitif çıktı.. Hatta gece 1 de sıvı almayarak testi tekrarladım T çizgisi C yi bile geçmişti koyulukta.. Ama araştırmalarıma göre silikleşince ilişki olucak diye dün bi deneme yapmadım :KK43:(( Kaçırdımmı acaba çatlamayı diye endişe ediyorum Bi de 2 gece önce ilişki olmuştu sperm sayısı biraz artsın boşa gitmesin diye girmedim ilişkiye :KK43: Yanlış mı yaptım acaba :KK43:

2015-11-02 16.03.01.jpg

Merhaba 3 test ile deney yaptim
Laboquick predictor ve babystart
Predictor henuz hamile kalmaya elverisli degil diyor
Diger ikisi evet diyor
hangi gunler degerlendirilmeli sizcw

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 29
Back
X