Ewet canim cok sukur gonlume gore oldu consiyet ins Allah senin de gonlune gore werir en basta hayirli saglikli eli yuzu duzgun olsun tabi ins ama ilk bebekte cok da su olsun bu olsun demiyosun kizin da yok oglun da hangisi olursa diyosun:) duyarsin ins kalp atisini da doktordan hic bi sorun yok cumlesiyle rahat donersin ins bol bol veviz findik badem ye ilk 3 ay zeka gelisimi icin cok onemli:) bide her gun mutlaka 1 bardak sut ic:) saglicakla kal canim:) Allah hayırlı evlat etsin inşallah sağlıklı olurlar senin bir kız bir erkek güzel gelmiş maşallah Çok hissedemiyorum ben canım ama duyan oğlun olacak diyor eşimle bende istatistiki olarak erkek diyoruz ama hayırlı sağlıklı evlat olsun kız olsa da erkek olsa da bir diğerinde aklım kalmaz ilk bebiş ya :) bol bol okurum canım dediklerini de içimi daha fazla ferahlatan olmuyor dualardan başka kendimi güvende hissediyorum . Keseyi gördüğüm an biraz daha rahatladım kalp atışlarıyla daha iyi hissedeceğim kendimi inşallah :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ovulasyon testi kullanip hamileler burda:)
- Konu Sahibi kanepecim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
Merhaba canim oy masallah erkek mi senin de:) 2lidemi ogrendin yoksa doktor muayenedemi soyledi hadi hayirli olsun canim:) ee nasil gidiyo hamilelik nasilsinMerhaba kızlar Nasılsıniz ben idare ediyorum Kesin olmamakla birlikte inşallah PRENS'İM geliyor
Hic deme yaw onu nasil yaptim bilmiyorum gebelik bolumune yapmistim gece actim kiximla ve uyku haliyle boyle oldu herhalde duzeltilebiliyomu acaba duzeltim:)Bu arada tüp bebek bölümüne yazmışsınız
Canim ben hem uzayan akintiyi takip ediyodum hem de ovulasyon testiyle takip ediyodum uzayan akinti 1 hafta suruyodu bende son gunu yumurtlama gunun oluyodu ovulasyon testiyle de kanitlanmis oluyodu ben sadece cift kirmizi gordugum gun ve sonraki 2 gun denedim oyle hamile kaldim zaten hergun yapmana gerek yok tam zamaninda denemen onemli ins sen de guzel haberler alirsin bu ay canimKızlar uzayan akıntı gelıncemı ilişkiye gırdınız. Bugun bende yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldı. Acaba kacırdımmı bu ay yumurtayı ben
Hayırlı olsun bebegın canım. Kızmı erkekmı bebişin.Canim ben hem uzayan akintiyi takip ediyodum hem de ovulasyon testiyle takip ediyodum uzayan akinti 1 hafta suruyodu bende son gunu yumurtlama gunun oluyodu ovulasyon testiyle de kanitlanmis oluyodu ben sadece cift kirmizi gordugum gun ve sonraki 2 gun denedim oyle hamile kaldim zaten hergun yapmana gerek yok tam zamaninda denemen onemli ins sen de guzel haberler alirsin bu ay canim
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Kızlar özellikle hamile kalmış arkadaşlar SAT 23 ekimdi 3 Kasımda akşam 16 gibi ekteki ovulasyon testim pozitif çıktı.. Hatta gece 1 de sıvı almayarak testi tekrarladım T çizgisi C yi bile geçmişti koyulukta.. Ama araştırmalarıma göre silikleşince ilişki olucak diye dün bi deneme yapmadım (( Kaçırdımmı acaba çatlamayı diye endişe ediyorum Bi de 2 gece önce ilişki olmuştu sperm sayısı biraz artsın boşa gitmesin diye girmedim ilişkiye Yanlış mı yaptım acaba
- 13 Temmuz 2016
- 1.037
- 591
- 73