• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testim regle yakın boyle bir bakarmısınız

I

Gebelik var gibi mi diye sormussunuz ondan oyle dedim. Bana olabilkr demisti doktor. Hatta regle 3 gun kala gormustu ultrasonda ama çatlamadi ve adetle beraber attim malesef
I

Gebelik var gibi mi diye sormussunuz ondan oyle dedim. Bana olabilkr demisti doktor. Hatta regle 3 gun kala gormustu ultrasonda ama çatlamadi ve adetle beraber attim malesef
Benim de öyle olabilir o zaman döngüm uzun olduğu için belki de

Kızlar 23 üncü günüm ovülasyon sizce pik mi

Eklentiler

• IMG_4312.jpeg
    IMG_4312.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 67
Sonuc
kızlar reglime 5 gün kala ovulasyon testi yaptım erken gebelık testi yapmaya gercekten korkuyorum negatif görmek beni yoruyor. burda bır kaç form da okudum ovulasyon testıyle gebelik öğrenenleri regle 5 gün kala yaptım ikinci cizgi ne çok silik ne çok koyu cıktı hastaneye beta vermeye gittim 1.20 cıktı simdi reglime 3 gün var bakarmsnz ovulasyonum da gebelik var gibimiEki Görüntüle 3515702 Eki Görüntüle 3515703

Akşam tekrardan yapıcam atarım kuzum buraya
Tamam bakalım bizde fikir olur en azından benim mesela anında t daha koyu olmustu yumurtlamada ama şimdide regle yakın tekrar koyuldu regl günüm gecikti gebelik de yapmadım bekliyorum çünki o kadar negatif gördüm ki bekliyorum hayal kırıklığı olmasın diye Allahım inşallah bu yıla üç kişi Girmeyi nasip eder🤲🏻Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Tamam bakalım bizde fikir olur en azından benim mesela anında t daha koyu olmustu yumurtlamada ama şimdide regle yakın tekrar koyuldu regl günüm gecikti gebelik de yapmadım bekliyorum çünki o kadar negatif gördüm ki bekliyorum hayal kırıklığı olmasın diye Allahım inşallah bu yıla üç kişi Girmeyi nasip eder🤲🏻Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Siz bence artık gebelik testi yapın, bekleyerek daha da strese giriyorsunuz

Dün böyleydi bugün çatladı

Eklentiler

• IMG_4322.jpeg
    IMG_4322.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 52
Anladım çok güzel mutlaka değerlendir o zaman hayırlısıyla inşallah Allah gönlüne göre versin

kızlar reglime 5 gün kala ovulasyon testi yaptım erken gebelık testi yapmaya gercekten korkuyorum negatif görmek beni yoruyor. burda bır kaç form da okudum ovulasyon testıyle gebelik öğrenenleri regle 5 gün kala yaptım ikinci cizgi ne çok silik ne çok koyu cıktı hastaneye beta vermeye gittim 1.20 cıktı simdi reglime 3 gün var bakarmsnz ovulasyonum da gebelik var gibimiEki Görüntüle 3515702 Eki Görüntüle 3515703
Adetin kaçıncı günündeydin burada? PCOS var mı, eğer varsa 21. Gün yumurtlama çok normal. Bende yumurtlama testleriyle tam 21. Gün pozitifi görüp kızıma gebe kalmıştım.

Kızlar ben yazıcam demiştim ve reglim 12 gün gecikti hamileyim bgn direk kalp atışını duydum dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkınca bgn direk muayene oldum ve 6 haftalık şuan benim ovülasyon testlerinin koyulaşması hamile olduğum içinmiş onu anlamış oldum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah üç yıldır beklediğim mucize hala gördüğüm halde inanamıyorum rabbim herkese versin inşallah sağlıklı sihatli

Kızlar ben yazıcam demiştim ve reglim 12 gün gecikti hamileyim bgn direk kalp atışını duydum dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkınca bgn direk muayene oldum ve 6 haftalık şuan benim ovülasyon testlerinin koyulaşması hamile olduğum içinmiş onu anlamış oldum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah üç yıldır beklediğim mucize hala gördüğüm halde inanamıyorum rabbim herkese versin inşallah sağlıklı sihatli
Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻
Ovulasyon testlerinizi atar mısınız

Hadi gözün aydın canım 🤩

Atmıştm sayfada var
Tekrar attım ayrılan yer yumurtlama ve kalan yer sonra yaptıklarım regle yakın koyulaştı sonra test bitti yapamadım sonra regl gecikti ben 3 yıl bekledim ümitlenmemeli için test yapmadım 12 gün gecikti yaptım fakat şöyle oldu yumurtlama olduktan bir hafta geçti ya da geçmedi bende göğüs agrısı oldu ve hep öyle devam etti şuanda da ara ara da göğüs ucu acısı oldu öyle yani ama kesinlikte bu ovülasyon testini denedim ve çok memnun kaldım şans versin derim

Eklentiler

• 3A9EDC61-E532-45F4-88E3-A81EECF158AD.jpeg
    3A9EDC61-E532-45F4-88E3-A81EECF158AD.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X